Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οκ, τελικά συμφωνούμε διαφωνόντας. Εγώ απλά σκάλωσα στην διαφορά που έχει το ρήμα "σκοτώνω", στο "ο λύκος σκοτώνει το πρόβατο για να το φάει", ή "ο άνθρωπος του περελθόντος σκότωνε το ελάφι για να το φάει", με το "ο κυνηγός σκοτώνει την πέρδικα για να την φάει" ή "ο σφαγέας σκοτώνει το γουρούνι για να φάμε εμείς ζαμπόν".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

μια σύνδεση forthnet 2 play soho αν υποθέσουμε οτι η αίτηση γίνεται αυριο, το καλοκαίρι λέτε να την έχω???? :P

ρητορική είναι η ερώτηση αγαπημενοι mods, εχω ήδη παρακολουθήσει το ανάλογο τόπικ !!! :)

muaaxaxaaxaxxaax

διατί γελάτε παρακαλώ? επειδή δηλαδής ήθελα να το ψάξω ενδελεχώς και να καταλήξω στην σύνδεση που καλύπτει τις προσωπικές μου ανάγκες? Ας είναι καλά το insomnia που μας ενημερώνει !!!

(ας ευλογήσω λίγο τον τεχνολογικό χαρακτήρα του φόρουμ γιατί θα φάω ban πριν γίνω μονδέρνα και αποκτήσω επιτέλους σύνδεση στο σπίτι... )

• Members
Θα παραγγείλω! :P

Να μαντέψω... η σπεσιαλιτέ σου, ε; :-P

μια σύνδεση forthnet 2 play soho αν υποθέσουμε οτι η αίτηση γίνεται αυριο, το καλοκαίρι λέτε να την έχω???? :razz:

Εγώ πάντως που έκανα την αίτηση για soho στις 15 Ιουλίου, συνδέθηκα στις 24 Αυγούστου. Δεν ήταν κι άσχημα δηλαδή.

Και κάτι άλλο περί ανδρισμού και μαγειρέματος. Ο πατέρας μου και ρεμάλι στη Φωκίωνος ήταν, φιλαράκος του Γιαννακά, και στην οικοδομή δούλευε μπετατζής και μποξέρ ήταν και γκόμενες σε όλη την Κυψέλη είχε και σύνταξη παίρνει ως σεφ...

Πλάκα έκανα βρε παπάρα βάζελε.

Επειδή βαριέμαι το μαγείρεμα.

Επειδή πληρώνομαι για να διαστρεβλώνω την πραγματικότητα, αναγκάζομαι να προπονούμαι καθημερινά.

Πλάκα έκανα βρε παπάρα βάζελε.

Επειδή βαριέμαι το μαγείρεμα.

Επειδή πληρώνομαι για να διαστρεβλώνω την πραγματικότητα, αναγκάζομαι να προπονούμαι καθημερινά.

Το ξέρω. Και επειδή πάντα είμαι αντιδραστικός, αντέδρασα.

Σε ποια περιφερεια κατεβαινεις; Β(π) Αθηνων;

ρε στην αλεξανδρας που εχει νταβαντουρια που εχει ο χοντρος συγκεντρωση βαραγε ρεντ χοτ τσιλι πεπερς στην διαπασων καλη φαση λες και ημουν σε φεστιβαλ ενοιωθα.

Σε ποια περιφερεια κατεβαινεις; Β(π) Αθηνων;

Παλιά ψήφιζα Πειραιά.

Αλλά επειδή είδα ότι η Α' Αθηνών μαζεύει καλύτερες γκόμενες, οργανώθηκα καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...