Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο στόμα σιχαμένη!

αχ μ΄αρέσει να μου μιλάς βρώμικα :P

Σεφ λέγονται και οι γυναίκες ασχετε. Απλά οι άντρες είναι προτιμότεροι στα μαγαζιά γιατι

α) σαν εικόνα είναι in και κόντρα στο κοινωνικό στάτους που θελει τις γυναίκες να έχουν τα πρωτεία στο εν λόγω άθλημα και

βου) ομολογουμένως μαγειρεύουν καλύτερα !!!!

Επίσης γουστάρω τρελά την διαδικασία του μαγειρέματος ειδικά οταν πρόκειται να μαγειρέψω για φίλους και γενικά για δικούς μου ανθρώπους.. Για μένα μόνο παίζει να μην έχω μαγειρέψει και ποτέ..

leftermann γι΄ αυτο σου έγραψα αυτό για το σπανακόριζο ;)

Δημοσ.
Εγώ πάλι, παρόλο που, as of yesterday, δεν είμαι πλέον ξανθιά, δεν κατάλαβα τι εννοείς μ'αυτό.

Ως εκεί, μια χαρά την παρακολουθούσα τη συζήτηση.

Και η άποψή μου τυγχάνει να είναι η ίδια με του KWSN

.

Να συμπληρώσω ότι και οι σωστές γυναίκες, επίσης.

είπε ο πάνκυ

"Επίσης τα ζώα, παίζουν με το φαγητό τους πριν το φάνε.

Εγώ απλά το βάζω στην τοστιέρα."

κι απάντησα

"Η μόνη περίπτωση, που τα ζώα "παίζουν" με την τροφή τους και δεν τη σκοτώνουν αμεσως, είναι όταν εκπαιδεύουν τα μικρά τους !

Α ! Και κάτι ακόμα ξανθούλη... Το ζαμπόν που βάζεις στο τοστ σου δε φύτρωσε στη ζαμπονιά !"

ΔΗΛΑΔΗ : κι οι άνθρωποι σκοτώνουμε για την τροφή μας (και πολλές φορές ΜΟΝΟ για διασκέδαση...)

Δημοσ.
I got news for you.

Οι σωστοί άντρες ξέρουν να κάνουν τους άλλους να τους μαγειρεύουν.

Το να έχεις την ικανότητα να μανιπιουλάρεις τους άλλους είναι πολύ πιο αυτάρκες από το να ξέρεις να καθαρίζεις τη μελιτζάνα.

Το ένα δεν αποκλείει το άλλο αγαπητέ.

Και κάτι άλλο περί ανδρισμού και μαγειρέματος. Ο πατέρας μου και ρεμάλι στη Φωκίωνος ήταν, φιλαράκος του Γιαννακά, και στην οικοδομή δούλευε μπετατζής και μποξέρ ήταν και γκόμενες σε όλη την Κυψέλη είχε και σύνταξη παίρνει ως σεφ...

αχ μ΄αρέσει να μου μιλάς βρώμικα :P

Σεφ λέγονται και οι γυναίκες ασχετε. Απλά οι άντρες είναι προτιμότεροι στα μαγαζιά γιατι

α) σαν εικόνα είναι in και κόντρα στο κοινωνικό στάτους που θελει τις γυναίκες να έχουν τα πρωτεία στο εν λόγω άθλημα και

βου) ομολογουμένως μαγειρεύουν καλύτερα !!!!

Γυναίκες σεφ απλά ΔΕΝ υφίστανται.

Δημοσ.
I got news for you.

Οι σωστοί άντρες ξέρουν να κάνουν τους άλλους να τους μαγειρεύουν.

Το να έχεις την ικανότητα να μανιπιουλάρεις τους άλλους είναι πολύ πιο αυτάρκες από το να ξέρεις να καθαρίζεις τη μελιτζάνα.

το να σου μαγειρεύουν με την καρδιά τους ρε τούβλο εσύ το εκφράζεις σαν προσωπική επιτυχία μανιπιουλαρίσματος? Ευγε !!!! :P

Δημοσ.
κι οι άνθρωποι σκοτώνουμε για την τροφή μας (και πολλές φορές ΜΟΝΟ για διασκέδαση...)

οι άνθρωποι πλέον δεν σκοτώνουν για την τροφή τους. Έχει διαφορά το "βγαίνω με το τόξο να σκοτώσω το ελάφι γιατί πεινάμε" από το "πάω στο καρφούρ να πάρω μισό κιλο ζαμπόν να κάνω τοστ γιατί πεινάω". Κάποιοι το σκοτώνουν βέβαια το γουρουνάκι πριν γίνει ζαμπόν, αλλά δεν νομίζω να είναι το ίδιο.

Δημοσ.
οι άνθρωποι πλέον δεν σκοτώνουν για την τροφή τους. Έχει διαφορά το "βγαίνω με το τόξο να σκοτώσω το ελάφι γιατί πεινάμε" από το "πάω στο καρφούρ να πάρω μισό κιλο ζαμπόν να κάνω τοστ γιατί πεινάω". Κάποιοι το σκοτώνουν βέβαια το γουρουνάκι πριν γίνει ζαμπόν, αλλά δεν νομίζω να είναι το ίδιο.

καποιοι σκοτώνουν το γουρουνάκι, κάποιοι την αγελαδίτσα, κάποιοι την κοτούλα, κάποιοι την αγριόχηνα, κάποιοι τις φωκίτσες, κάποιοι τα φιδάκια, κάποιοι τους καρχαριούληδες, κάποιοι τις φαλαινίτσες, κάποιοι τις μεγάλες γάτες, κάποιοι μαλιστα σκοτώνουν και σκυλάκια (για τροφή), ή τα βάζουν να αλληλοσκοτώνονται (για διασκέδαση)...

Επίσης, επειδή ο πλανήτης δεν είναι μόνο η Β. Ευρώπη και Αμερική υπάρχουν και φυλές που κυνηγάνε ακόμα για να επιβιώσουν...

Δημοσ.
Και ούτε μία από αυτές δεν είναι καλή.

Αν είδες παραπάνω έγραψα οτι οι άντρες σεφ μαγειρεύουν καλύτερα! Γενικά το πιστεύω αυτό για τους άντρες γιατί δεν είστε τοσο σφιχτόκωλοι σαν εμάς και βάζετε φαντασία :)

Δημοσ.

ναι, αλλά από την άλλη καμιά φορά βγαίνει πατάτα το πράγμα:P. ενώ αν το πας με στάνταρ συνταγή (που δεν το έχω κάνει ποτέ λολ) θα σου βγει σε άνα καλό επίπεδο;).

Δημοσ.
Επίσης, επειδή ο πλανήτης δεν είναι μόνο η Β. Ευρώπη και Αμερική υπάρχουν και φυλές που κηνυγάνε ακόμα για να επιβιώσουν...

Σ' αυτό έχεις δίκιο. Μιλούσα για την δική μας κοινωνία.

Όσο για τους "ανθρώπους" που σκοτώνουν τα ζώα που αναφέρεις, δεν τα σκοτώνουν για να επιβιώσουν, αλλά για να παίξουν. Και αυτό είναι που τους κάνει "ανθρώπους" και όχι ανθρώπους.

Δημοσ.
Σ' αυτό έχεις δίκιο. Μιλούσα για την δική μας κοινωνία.

Όσο για τους "ανθρώπους" που σκοτώνουν τα ζώα που αναφέρεις, δεν τα σκοτώνουν για να επιβιώσουν, αλλά για να παίξουν. Και αυτό είναι που τους κάνει "ανθρώπους" και όχι ανθρώπους.

Είδες ? Στα λόγια μου έρχεσαι ! ;-) Κι αυτό ήταν και το θέμα, που τέθηκε (ή θέτηκε ? :-P) από τον punky : "τα ζώα παίζουν με την τροφή τους" σε αντίθεση μ' εμένα, τον άνθρωπο, που απλά ψήνω το τοστ μου. Αλλά, για να φτάσει στον βορειοευρωπαίο άνθρωπο το τοστ του, που -στην τελική- είναι από τα πιο αθώα προϊόντα, καθώς και άλλα "εμπορέυσιμα αγαθά" (όχι απαραίτητα τρόφιμα), ο άνθρωπος σκοτώνει ζώα και πολλές φορές με ΠΟΛΥ αγριο τρόπο.

Δημοσ.
ναι, αλλά από την άλλη καμιά φορά βγαίνει πατάτα το πράγμα:P. ενώ αν το πας με στάνταρ συνταγή (που δεν το έχω κάνει ποτέ λολ) θα σου βγει σε άνα καλό επίπεδο;).

μπάααα ... μα η μαγεία είναι να αυτοσχεδιάζεις στην μαγειρικη! το να ξανακάνω καρμπόν τις συνταγές της μαμάς μου ας πούμε δεν λέει κάτι...

η μαγειρική (εκτός της λάτζας) μπορεί ευκολα να μετατραπεί απο αγγαρεία σε δημιουργία !!!

το ξεστάυρι μου τι να μαγειρεψω πάλι σήμερα? :P :p :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...