Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραίο είναι χαπάκι ! :) αν και θα επιμείνω οτι το άλλο που χορεύει μου αρέσει περισσότερο....

leftermann μια ερώτηση στο σπανακόριζο βάζεις άνιθο ή μάραθο??? :) :P :) Ελα εντάξει είπαμε ειναι σέξυ αλλά μην το μαμήσουμε το θέμα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
δεν είναι όμως ! :-P Και δεν είναι "φωτό" είναι "κινούμενο εικονίδιο", που αυτός ο παλιο- Λούσι devillv4.gif

δε μου λέει πως και αν μπορώ να το κάνω αβαντάρι !

Εγώ είχα την εντύπωση πως δεν μπορείς να βάλεις κινούμενο αβατάρ, μέχρι που είδα αυτό της MariaTs.

Δεν το έχω ψάξει παραπάνω βέβαια, μιας και δεν με πολυενδιέφερε...

Απλά ποτέ δεν μπόρεσα να δω το φαγητό σαν κάτι παραπάνω από αναγκαίο κακό. Πόσο μάλλον να δω την προετοιμασία του ως κάτι άξιο να μου φάει το χρόνο, υπό μορφή τελετουργικού.

Απλά ποτέ δεν μπόρεσα να δω το φαγητό σαν κάτι παραπάνω από αναγκαίο κακό. Πόσο μάλλον να δω την προετοιμασία του ως κάτι άξιο να μου φάει το χρόνο, υπό μορφή τελετουργικού.

σσσσσσσσσσ... κτήνος ! :-P

(μόνο τα ζώα τρώνε απλά για να επιβιώσουν ! Για τους ανθρώπους είναι τέχνη το φαγητό, εδώ και χιλιάδες χρόνια !)

σσσσσσσσσσ... κτήνος ! :-P

(μόνο τα ζώα τρώνε απλά για να επιβιώσουν ! Για τους ανθρώπους είναι τέχνη το φαγητό, εδώ και χιλιάδες χρόνια !)

Τι μας λες;

Επίσης τα ζώα, παίζουν με το φαγητό τους πριν το φάνε.

Εγώ απλά το βάζω στην τοστιέρα.

Ούτε είπα ότι είναι gay να μαγειρεύει ένας άντρας.

Only that he shouldn't rule out that possibility :P

Εγώ είχα την εντύπωση πως δεν μπορείς να βάλεις κινούμενο αβατάρ, μέχρι που είδα αυτό της MariaTs.

Δεν το έχω ψάξει παραπάνω βέβαια, μιας και δεν με πολυενδιέφερε...

Ίσως θα έπρεπε να παραπέμψουμε τη φιλενάδα μας την χάπι στο σωστό τμήμα του φόρουμ, όπου:

1. Θα πάρει απάντηση πιο γρήγορα και πιο έγκυρα.

2. Θα το δει και κανείς άλλος που τον ενδιαφέρει.

εχοντας μεγαλωσει σε οικογενεια Σμυρνιων,με την προγιαγια,τη γιαγια και τη μανα μου να μαγειρευουν απιστευτα φαγητα,τοσο ανατολιτικα,οσο και γενικα να εχουν μια Α τρελα με τα της κουζινας μπορω να ομολογησω οτι στα 19 μου μπορει να μην ξερω να μαγειρευω (ελαχιστα πραματα) αλλα ξερω να τρωω καλα...

και παντα στο φαγητο δεν εχει σημασια η ποσοτητα,γιατι εκει χανεις σε γευση

ωραίο είναι χαπάκι ! :) leftermann μια ερώτηση στο σπανακόριζο βάζεις άνιθο ή μάραθο??? :) :P :) Ελα εντάξει είπαμε ειναι σέξυ αλλά μην το μαμήσουμε το θέμα :)

ακριβώς έτσι είναι. Μπορεί (δεν ξέρω, εσύ το λές) η ιδέα ενός άντρα που μαγειρεύει να παραπέμπει σε αυτονομία κλπ και να είναι σεξυ, όταν όμως φτάσουμε στην ουσία του πράγματος (αν βάζει δηλαδή άνιθο ή μάραθο στο σπανακόρυζο) τα πράγματα προκύπτουν πολύ ξενέρωτα.

έβαλε? δάκτυλο? :shock::shock::shock:

Στο στόμα σιχαμένη!

ihn2zndjttiyz2mvnnca.bmp

ρε τι βγάζουν οι κερατάδες???? :P :p :P :p

hnzmjjjzymmilrywdtym.jpg

oυφ μ΄έσκασες :):):)

Γι' αυτό και οι άντρες που δουλεύουν λέγονται σεφ και οι γυναίκες μαγείρισσες και φοράνε φακιόλι.

Όχι πως δεν ζηλεύω τις μαγειρικές ικανότητές σας, αλλά έχω χρόνια συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η υψηλή μου τεστοστερόνη δεν μου επιτρέπει να φτιάξω κάτι πολυπλοκότερο του τοαστ.

Οι σωστοί άντρες ξέρουν να μαγειρεύουν, παραγγέλνουν πίτσες απλά γιατί βαριούνται.

Τι μας λες;

Επίσης τα ζώα, παίζουν με το φαγητό τους πριν το φάνε.

Εγώ απλά το βάζω στην τοστιέρα.

Ούτε είπα ότι είναι gay να μαγειρεύει ένας άντρας.

Only that he shouldn't rule out that possibility :P

ΣΚΑΪ τηλεόραση ! Δες και κάνα ντοκυμαντέρ !!!! :-P

Η μόνη περίπτωση, που τα ζώα "παίζουν" με την τροφή τους και δεν τη σκοτώνουν αμεσως, είναι όταν εκπαιδεύουν τα μικρά τους !

Α ! Και κάτι ακόμα ξανθούλη... Το ζαμπόν που βάζεις στο τοστ σου δε φύτρωσε στη ζαμπονιά !

Α ! Και κάτι ακόμα ξανθούλη... Το ζαμπόν που βάζεις στο τοστ σου δε φύτρωσε στη ζαμπονιά !

Εγώ πάλι, παρόλο που, as of yesterday, δεν είμαι πλέον ξανθιά, δεν κατάλαβα τι εννοείς μ'αυτό.

Ως εκεί, μια χαρά την παρακολουθούσα τη συζήτηση.

Και η άποψή μου τυγχάνει να είναι η ίδια με του KWSN

Οι σωστοί άντρες ξέρουν να μαγειρεύουν, παραγγέλνουν πίτσες απλά γιατί βαριούνται.
.

Να συμπληρώσω ότι και οι σωστές γυναίκες, επίσης.

I got news for you.

Οι σωστοί άντρες ξέρουν να κάνουν τους άλλους να τους μαγειρεύουν.

Το να έχεις την ικανότητα να μανιπιουλάρεις τους άλλους είναι πολύ πιο αυτάρκες από το να ξέρεις να καθαρίζεις τη μελιτζάνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...