Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 τι μου κάνετε άτιμοι γμτ...τα λατρευω τα γεμιστα και έχουν αρχίσει τα σάλια πρωινιάτικα.. με μπόλικη φέτα.. ααααααχ... μιαμ μιαμ!!!! εγω ποτε δε νομίζω να μπορούσα να φτιαξω πάντως καλά εσυ και το βραστό αυγό δεν θα πετύχαινες, θα το έβραζες τόσο πολύ που το κοτοπουλάκι θα έβγαζε το χέρι του και θα στην έχωνε κολλητά στα μούτρα φωνάζοντας γεμάτο απόγνωση "ετοιμο είμαι ρε άσχετεεεεε" αλλά αστο τώρα...
Members gsarig Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 @ gsarig Ε Υ Γ Ε νέε μου !!! κλαπ-κλαπ-κλαπ Ευχαριστώ, ευχαριστώ... :oops: αν και η βασική σπεσιαλιτέ μου παραμένει πάντοτε το τοστ (διαχρονική αξία)... :-P τι μου κάνετε άτιμοι γμτ...τα λατρευω τα γεμιστα και έχουν αρχίσει τα σάλια πρωινιάτικα.. με μπόλικη φέτα.. ααααααχ... μιαμ μιαμ!!!! εγω ποτε δε νομίζω να μπορούσα να φτιαξω πάντως Δεν είναι τόσο δύσκολα ρε συ, μια απόφαση είναι. Φτάνει μόνο να έχεις την πρώτη φορά ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον που ξέρει (κατά προτίμηση μαμά) για να αποφύγεις τις κακοτοπιές.
punky Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι πως δεν ζηλεύω τις μαγειρικές ικανότητές σας, αλλά έχω χρόνια συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η υψηλή μου τεστοστερόνη δεν μου επιτρέπει να φτιάξω κάτι πολυπλοκότερο του τοαστ.
Harkon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 καλά εσυ και το βραστό αυγό δεν θα πετύχαινες, θα το έβραζες τόσο πολύ που το κοτοπουλάκι θα έβγαζε το χέρι του και θα στην έχωνε κολλητά στα μούτρα φωνάζοντας γεμάτο απόγνωση "ετοιμο είμαι ρε άσχετεεεεε" αλλά αστο τώρα... ναι δε λεω πως ειμαι μαγειρ- τα βασικά τα παίζω πάντως και χωρίς έξτρα αξεσουάρ κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος!
leftermann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι πως δεν ζηλεύω τις μαγειρικές ικανότητές σας, αλλά έχω χρόνια συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η υψηλή μου τεστοστερόνη δεν μου επιτρέπει να φτιάξω κάτι πολυπλοκότερο του τοαστ. κλαψ. Η δική μου τεστοστερόνη μάλον είναι στον πάτο...
Harkon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι πως δεν ζηλεύω τις μαγειρικές ικανότητές σας, αλλά έχω χρόνια συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η υψηλή μου τεστοστερόνη δεν μου επιτρέπει να φτιάξω κάτι πολυπλοκότερο του τοαστ. μπρρρρρρ να πηγαίνουμε τοίχο τοίχο..
χάπι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 με διπλή λεπίδα δηλαδή δε βάζεις γυαλιά; χάπι, ομολογώ πως το νέο άβατα-ρρρρ σου ταιριάζει πιο πολύ! αχαχχαχαχαχχαα εντιτ: έκανα ντάμπλ πόστ! ντέμ! σορρυ απ'την κακία σου ! :-P μπρρρρρρνα πηγαίνουμε τοίχο τοίχο.. KAI με τσίγκινο βρακί !
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 κλαψ. Η δική μου τεστοστερόνη μάλον είναι στον πάτο... καλέ μην μασάς! είναι πολύ σέξυ να μαγειρεύει ενας άντρας. Δείχνει αν μη τι άλλο ανεξαρτησία κάτι τέτοιο ... Ο πανκης απλά είναι τεμπελχανάς, μην ακούς για τεστοστερόνες και τέτοιες αηδίες που λέει, αρέσουν αυτά στα (χαζά) κορίτσια
χάπι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 καλέ μην μασάς! είναι πολύ σέξυ να μαγειρεύει ενας άντρας. Δείχνει αν μη τι άλλο ανεξαρτησία κάτι τέτοιο ... Ο πανκης απλά είναι τεμπελχανάς, μην ακούς για τεστοστερόνες και τέτοιες αηδίες που λέει, αρέσουν αυτά στα (χαζά) κορίτσια Ορθώς ομίλησες ! Ένας αυτάρκης άντρας είναι πολύ πιο ταύλα από έναν... "εξαρτώμενο" ! ;-)
Harkon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 απ'την κακία σου ! :-P KAI με τσίγκινο βρακί ! σε ευχαριστώ ρε συ.. η φωτό κάλλιστα θα μπορούσε να είναι από την αυλή μου με ένα απ τα 15 γατάκια μας
χάπι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 σε ευχαριστώ ρε συ.. η φωτό κάλλιστα θα μπορούσε να είναι από την αυλή μου με ένα απ τα 15 γατάκια μας δεν είναι όμως ! :-P Και δεν είναι "φωτό" είναι "κινούμενο εικονίδιο", που αυτός ο παλιο- Λούσι δε μου λέει πως και αν μπορώ να το κάνω αβαντάρι !
Harkon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 δεν είναι όμως ! :-P Και δεν είναι "φωτό" είναι "κινούμενο εικονίδιο", που αυτός ο παλιο- Λούσι δε μου λέει πως και αν μπορώ να το κάνω αβαντάρι ! ναι σου θυξα το ψωρόγατό σου... ουστ!
poscaman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 δεν μπορεις να το κανεις avatar γιατι δεν επιτρεπει το forum να χρησιμοποιησεις .GIF για avatar
χάπι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 @Harkon εεεεεεεελα που δε σου άρεσε ! :-P @Poscaman κι όμως, κάπου πήρε το μάτι μου κινούμενο εικονίδιο για αβαντάρι !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.