Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

To multi έχει πολλά μειονεκτήματα:

α) μετά πρέπει να το καθαρίσεις

β1) δεν έχει ομοιόμορφο αποτέλεσμα

β2) αλλάζει τη πίστη του κρεμμυδιού κάνοντας το πάστα άμα προσπαθήσεις να το κάνεις ομοιόμορφο.

γ) προσωπικά άμα δεν το κάνω με το χέρι δεν ευχαριστιέμαι μαγείρεμα:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

β2) αλλάζει τη πίστη του κρεμμυδιού κάνοντας το πάστα άμα προσπαθήσεις να το κάνεις ομοιόμορφο.

+1000 !!!!

hnzmjjjzymmilrywdtym.jpg

oυφ μ΄έσκασες :):):)

edit: Α και που' σαι Harkon.. τις προσκλήσεις για το live του Fame story το ανηψάκι μου δεν τις θέλει, μπορείς να τις κρατήσεις, ευχαριστούμε πάντως !! :P

• Members

α) δεν είναι απαραίτητο - έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα το ξαναχρησιμοποιήσεις (φαί μπαίνει - φαί βγαίνει - ξέρεις τώρα...) :-P . Πέρα από την πλάκα, το καθάρισμά του δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο ή χρονοβόρο.

β1 - β2) έχεις δίκιο σε αυτό, αν και εξαρτάται από το φαγητό. Π.χ. όταν φτιάχνω σάλτσα για μακαρόνια, προτιμώ το multi - στα γεμιστά όμως χρησιμοποιώ μαχαίρι.

γ) κι εγώ το πιστεύω! άμα δεν κλάψεις, δεν έχει ουσία! :-D

(να σημειώσω βέβαια πως είμαι ο τελευταίος που μπορεί να έχει σοβαρή γνώμη για το μαγείρεμα, απλά 4-5 φαγητά έχω μάθει αναγκαστικά να τα φτιάχνω :mrgreen:. Πάντως εμένα το multi με έχει βολέψει...)

(να σημειώσω βέβαια πως είμαι ο τελευταίος που μπορεί να έχει σοβαρή γνώμη για το μαγείρεμα, απλά 4-5 φαγητά έχω μάθει αναγκαστικά να τα φτιάχνω :mrgreen:. Πάντως εμένα το multi με έχει βολέψει...)

και εγω βολεμένη νιώθω :P :p :P

ihn2zndjttiyz2mvnnca.bmp

ρε τι βγάζουν οι κερατάδες???? :P :p :P :p

ενα τετοιο ειχαμε παρει και αφου εκοψε το κρεμμυδακι την παρθενικη του φορα, παρέδωσε (για να μην μπερδευόμαστε!!) πνευμα...ατιμη κινα:evil:

• Members
Φτιάχνεις γεμιστά ?!:shock::-D

Ω ναι! Αρχικά με είχε τρομάξει η μάνα μου λέγοντάς μου ότι ήταν δύσκολα, αλλά μια Κυριακή που αποφάσισα να τα φτιάξω για πρώτη φορά (με ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία, φυσικά) είδα ότι δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο :-)

ενα τετοιο ειχαμε παρει και αφου εκοψε το κρεμμυδακι την παρθενικη του φορα, παρέδωσε (για να μην μπερδευόμαστε!!) πνευμα...ατιμη κινα:evil:

όχι, το izzy είναι κορυφή. Είναι το πρώην multi της mulinex, που άλλαξε όνομα. Έχει και κινέζικα, μιας χρήσεως. Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ μόνο για την φρουτόκρεμα του μικρού.:)

όχι, το izzy είναι κορυφή. Είναι το πρώην multi της mulinex, που άλλαξε όνομα. Έχει και κινέζικα, μιας χρήσεως. Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ μόνο για την φρουτόκρεμα του μικρού.:)

φαίνεται παιδί μου ο νοικοκύρης !!!! και με διπλή λεπίδα εεε??? :)

χαπάκι γαμάτο τα αβανταράκι αλλα το γατόνι που είχες πρίν στην υπογραφή σου μ΄αρεζε πιότερο :):):)

Ω ναι! Αρχικά με είχε τρομάξει η μάνα μου λέγοντάς μου ότι ήταν δύσκολα, αλλά μια Κυριακή που αποφάσισα να τα φτιάξω για πρώτη φορά (με ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία, φυσικά) είδα ότι δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο :-)

τι μου κάνετε άτιμοι γμτ...

τα λατρευω τα γεμιστα και έχουν αρχίσει τα σάλια πρωινιάτικα..

με μπόλικη φέτα..

ααααααχ... μιαμ μιαμ!!!! εγω ποτε δε νομίζω να μπορούσα να φτιαξω πάντως

φαίνεται παιδί μου ο νοικοκύρης !!!! και με διπλή λεπίδα εεε??? :)

χαπάκι γαμάτο τα αβανταράκι αλλα το γατόνι που είχες πρίν στην υπογραφή σου μ΄αρεζε πιότερο :):):)

με διπλή λεπίδα δηλαδή δε βάζεις γυαλιά;

χάπι, ομολογώ πως το νέο άβατα-ρρρρ σου ταιριάζει πιο πολύ!

αχαχχαχαχαχχαα

εντιτ: έκανα ντάμπλ πόστ! ντέμ! σορρυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...