Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 πως φαινεται η καλη νοικοκυρα! ουστ ρε που θες και γαντια για τα σκορδα! σκορδακι θα μυριζεις οχι σκ@τ@! και σιγα μη βάλουν και μάσκα οξυγονοκώλησης!!! να κλάψουν να δουν πως βγαίνει το φαγί! τι σεξιστικό γουρούνι θε μου ??? εγω φοράω γάντια μιας χρήσης και στα κρεμμύδια και στα σκόρδα οκ? ρε δεν φτάνει που μαγειρεύω παρόλο που είμαι μια γυναίκα καριέρας (lol) μου κάνεις και μαθήματα???? Ακου σκορδάκι θα μυρίζεις οχι σκ@τ@ .... το ίδιο και το αυτό μεσιέ για μένα... μπλίχ μπλιχ μπλίχ... for the record: Παλιότερα φορούσα τα γυαλάκια του κολυμβητηρίου σε ανάλογες περιπτώσεις, τώρα τα ρίχνω στο μούλτι και ξεμπερδεύω! Και τώρα ο καιρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 τι σεξιστικό γουρούνι θε μου ??? εγω φοράω γάντια μιας χρήσης και στα κρεμμύδια και στα σκόρδα οκ? ρε δεν φτάνει που μαγειρεύω παρόλο που είμαι μια γυναίκα καριέρας (lol) μου κάνεις και μαθήματα???? Ακου σκορδάκι θα μυρίζεις οχι σκ@τ@ .... το ίδιο και το αυτό μεσιέ για μένα... μπλίχ μπλιχ μπλίχ... for the record: Παλιότερα φορούσα τα γυαλάκια του κολυμβητηρίου σε ανάλογες περιπτώσεις, τώρα τα ρίχνω στο μούλτι και ξεμπερδεύω! Και τώρα ο καιρός. ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧ ε ρε και να ημουν απο μια μερια να σε βλεπω να μαγειρεύεις με τα γυαλιά! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ γυναικες ρε πστ μου... δεν παίζεστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧ ε ρε και να ημουν απο μια μερια να σε βλεπω να μαγειρεύεις με τα γυαλιά! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ γυναικες ρε πστ μου... δεν παίζεστε βρε τούρμπο τα έβγαζα μετά, δεν τα φορούσα σε όοοολη την διάρκεια της παρασκεύης του εδέσματος (γιατί μόνο τέτοια κάνω εγω ) Φυσικά ήμουν πάντα μόνη μου, ετσι? μην μας κρεμάσουν και κουδούνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 σε ολη τη διαρκεια του Σαββάτου μήπως; αααα χα καλο ε; λολ φοραγες και τα αλλα συμπραγκαλα; σκουφακι, μαγιο κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Λέω να αλλάξω κι εγώ αβαντάρι κι υπογραφή... Τι λέτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 να κάνουμε ψηφοφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Α ! Να σε ρωτήσω μια και σε πέτυχα ... Δεν μπορούμε να φορτώσουμε GIF σαν αβαντάρι ? Ε ? (προσπάθησα αλλά...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 ενα κολπακι για τα κρομυδια (!) ειναι να τα καθαριζεις μεσα σε λιγο νερο.και μετα ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν παει η Λαρα ε;;; κ τι θα βαλεις καμια βλακεια κ εσυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουνπαει η Λαρα ε;;; κ τι θα βαλεις καμια βλακεια κ εσυ; χμμμ... πάντως τώρα που το ξαναβλέπω το αβαντάρ μου, καλό δεν θα ήταν για εξώφυλλο σε cd???? ε? ε? ε? χαπακάκι και δεν τ' αλλάζεις? Τζάμπα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 χμμμ... πάντως τώρα που το ξαναβλέπω το αβαντάρ μου, καλό δεν θα ήταν για εξώφυλλο σε cd???? ε? ε? ε? χαπακάκι και δεν τ' αλλάζεις? Τζάμπα είναι ναι κάτσε να πάρω την Καλομοίρα να της το προτείνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουνπαει η Λαρα ε;;; κ τι θα βαλεις καμια βλακεια κ εσυ; Μμμμμμμμμμμμ... Ζηλιάρη... :-P (να τ'αφήσω λες ?) ναι κάτσε να πάρω την Καλομοίρα να της το προτείνω! Γίνεσαι άδικος τώρα ! Εγώ το βρίσκω πολύ καλό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μμμμμμμμμμμμ... Ζηλιάρη... :-P(να τ'αφήσω λες ?) Γίνεσαι άδικος τώρα ! Εγώ το βρίσκω πολύ καλό ! εγω λέω να το αλλάξεις και αν δεν αρέσει στο κοινό να ξαναβάλεις την Λάρα! Αστον ρε τον ξινό, που μας το παίζει μέταλλο και μόλις ακούσει ντιριντάχτα αρπάζει το πανέρι με τα γαρύφαλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μμμμμμμμμμμμ... Ζηλιάρη... :-P(να τ'αφήσω λες ?) Γίνεσαι άδικος τώρα ! Εγώ το βρίσκω πολύ καλό ! ναι ζηλεύω... θέλω κι εγώ την Λάρα ααααχ.. μα κι εγώ πολυ καλο το βρίσκω! για εξώφυλλο.. της Καλομοίρας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Το καλύτερο κόλπο για τα κρεμμύδια είναι να έχεις ένα ωραίο μεγάλο κοφτερό μαχαίρι και να το κανονήσεις πριν ξέρει από που του ήρθε. Θέλει εξάσκηση βέβαια. Το κόλπο με το νερό δεν είναι πολύ πρακτικό, όταν ψιλοκόβεις το νερό σου χαλάει το κόψιμο. Λένε επίσης πως άμα καθαρίζεις μασώντας τσίχλα βοηθάει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.