red7genius Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 υπαρχει καποιο site (κατα προτιμηση επισημο) το οποιο αναφερει την εγκυκλιο που θα βγει (η εχει βγει ηδη?) στην οποια οριζονται οι βαθμοι μυωπιας ως οριο για στρατιωτικες σχολες?ευχαριστω και εγω ενδιαφερομαι γι αυτο καποιος αν ξερει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 πόσο βαρετή είναι η δουλειά χωρίς ρεύμα... Αναγκάστηκα να κάνω γενική καθαριότητα στο γραφείο μου για να περάσει η ώρα... Ο μοντιέ κέλ ντεκαντάνς .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 πάλι καλά! σε είχε φάει η μπίχλα εκεί πέρα! ΤΙ ΓΥΦΤΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 πάλι καλά!σε είχε φάει η μπίχλα εκεί πέρα! ΤΙ ΓΥΦΤΟΣ! τι λέτσος! άλλαξα και αβανταράκι! χε χε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 με γεια φρου2λα ! Είναι πολύ ωραίο !!!! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 χαλια ειναι, ετσι πρεπει να ειναι οι σκεψεις σου πολυχρωμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 δε μου λες παλιοστρίτζω- 1980, τι έχεις πάθει τελευταία και τα παίρνεις με όλους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ελεος με τα spam: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 δε μου λες παλιοστρίτζω- 1980, τι έχεις πάθει τελευταία και τα παίρνεις με όλους ? στραβοκοιμαμαι μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 χαλια ειναι, ετσι πρεπει να ειναι οι σκεψεις σου πολυχρωμες. ε αφού δεν είναι οι σκέψεις, ας είναι το άβανταρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ελεος με τα spam: να πω την κακια μου, εσβησες το email απο το πεδιο του αποστολεα, πανω που λεει Καλωσορισες, ******* γιατι δεν το εσβησες????:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 ε αφού δεν είναι οι σκέψεις, ας είναι το άβανταρ παλιο άβανταρ was better Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 τι λέτσος! άλλαξα και αβανταράκι! χε χε! Σαν κάποιος να έφαγε πολλά και διαφορετικά φαγητά και μετά να έβαλε δάκτυλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 να πω την κακια μου, εσβησες το email απο το πεδιο του αποστολεα, πανω που λεει Καλωσορισες, ******01 γιατι δεν το εσβησες????:mrgreen: Λεπτομεριες. Αλλωστε το e-mail μου (το msn μαλλον) φαινεται και στο προφιλ μου. Αντε το εσβησα, red7genius βγαλε και εσυ την φωτο απ'το quote γιατι αλλιως δεν εχει νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Σαν κάποιος να έφαγε πολλά και διαφορετικά φαγητά και μετά να έβαλε δάκτυλο... έβαλε? δάκτυλο? :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.