Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλησπέρα παίδες,

Ξέρει κάποιος κανένα γυμναστήριο από τον Αγ. Κωνσταντίνο και πάνω?

Μη μου πείτε το Σώμα, από κει και πάνω, προς Κνωσσού...

Thx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή δεν ξέρω που να το βάλω αυτό το ποστ (μην ακούσω εξυπνάδες) και δεν ήθελα ν'ανοίξω νέο thread,είπα να πω τον πόνο μου στο offtopic. :-P

Λοιπόν,κάθε βράδυ,στις 2:04 ακριβώς ακούω έναν θόρυβο απ'την πίσω μεριά του σπιτιού ένα περίεργο θόρυβο.

Ακούγετε σαν φίδι,όμως ακούγετε υπερβολικά δυνατά (σαν να είναι έξω ακριβώς απ'το παντζούρι του δωματίου) και μοιάζει να είναι κάθε φορά ακριβώς ο ίδιος θόρυβος.

Και ρωτάω εγώ τώρα...τι μπορεί να είναι αυτό το πράγμα? Ποτιστίρι να ειναι το αποκλείω,σιγά μην ρυθμίζετε το ποτιστίρι να πετάξει νερό στις 2:04 για 10 δευτερόλεπτα...Φίδι να είναι αποκλείεται,σιγά μην κοιτάζει την ώρα για να είναι συνεπής στο σφύριγμά του...

Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? :confused: :evil: :confused:

Εγώ εικάζω ότι πρόκειται για ποτιστήρι που είναι προγραμματισμένο να αρχίζει να καταβρέχει τον πλανήτη στις 2:04 ακριβώς. Έλα μου όμως που δίπλα στο ποτιστήρι έχει τη φωλιά του ένα ταπεινό φίδι. Οπότε κάθε βράδυ, στις 2:04 ακριβώς, το φίδι (που κοιμάται του καλού καιρού στη φωλιά του) καταβρέχεται από το ποτιστήρι και ξυπνάει μούσκεμα!

Χρειάζεται ακριβώς 10" να πάει σέρνοντας μέχρι την κεντρική βάνα και να κόψει την παροχή του νερού.

Απλό.

Το περίεργο όμως δεν είναι ότι το φίδι κλείνει το διακόπτη του νερού. Είναι το γιατί δεν γουστάρει να καταβρέχεται και να δροσίζεται όταν έχει τόση ζέστη.

Εικάζω και προτείνω την θεωρία ότι το δέρμα του φιδιού έχει ιδιότητες ερκοντίσιο και άρα δεν ζεσταίνεται, ούτε ιδρώνει ποτές.

Ούτως ειπείν πάμε όλοι να βρούμε δέρμα φιδιού, να ντυθούμε με αυτό και ο καύσων θα πάει περίπατο!

SnakeSkin.JPG

Έχω πράμα που σαλεύει, περάστε κυρίες μου!

Έλα, πάρε - πάρε -πάρε -πάρε, γίνε φίδι...

Θυμήθηκα τώρα που ήμουν μια φορά Καλαμαριά και με ξύπνησε η λαϊκή από κάτω, συγκεκριμένα ένας τύπος που γκάριζε επί δύο ώρες ασταμάτητα:

"έχω την καλύτερη σταφίδα του Γαλαξία!"

Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι είναι ο Lucifer που ξεφουσκώνει την κούκλα, αλλά είδα ότι μένεις Πάτρα.

Οπότε μάλλον το ποτιστήρι είναι.

Punky returns :)

Welcome back. :-D

Λοιπόν το πείρα απόφαση,θα βγω το βράδυ με προβολέα κρεμασμένο για να βλέπω,με ένα φτυάρι,ένα κουζινομάχαιρο απ'τα μεγάλα,ένα μπουκάλι αυτοσχέδιας βόμβας μολότοφ,ένα κινητό τηλέφωνο και ένα medic kit για πάσαν ενδεχόμενο :mrgreen:

Λοιπόν το πείρα απόφαση,θα βγω το βράδυ με προβολέα κρεμασμένο για να βλέπω,με ένα φτυάρι,ένα κουζινομάχαιρο απ'τα μεγάλα,ένα μπουκάλι αυτοσχέδιας βόμβας μολότοφ,ένα κινητό τηλέφωνο και ένα medic kit για πάσαν ενδεχόμενο :mrgreen:

μην ξεχάσεις το bazooka.το κινητό τι το θες?

Την κατάλληλη στιγμή, να ειδοποιήσει τον Λούσιφερ να σταματήσει να ξεφουσκώνει το κουκλί, να μπορέσει να βρεί την πραγματική πηγή της ενόχλησης.

Ή κάτι τέτοιο.

@παππου,Πατρα σε ποια περιοχη μενεις??(μπορει να ειμαι εγω εξω απ'το παραθυρι σου!)

Βασικά είμαι έξω απ'την πόλη,Μιντιλόγλι ;)

Το θέλω μήπως χρειαστώ ενισχύσεις,γιατί με ασύρματο δεν θα μπορέσω να επικοινωνήσω,παίζουν τα κολόπαιδα με τα walky-talky και έχουν πιάσει όλες τις συχνότητες. :evil: :-P

Edit: υπάρχει και η περίπτωση να δώσω στο φίδι το κινητό μου,αν το χρησιμοποιήσει κανα-δυο μέρες μπορει και να πάθει καρκίνο (είναι και ευαίσθητα :-P) και να πεθάνει :D

Εγώ πάλι αναλογίζομαι την αιώνια επιθυμία του ανθρώπινου είδους, από εποχής Χόμο Ερέκτους...

"Να' χαμμε μυα κρία μπήρα τόρα..." (ο Χόμο Ερέκτους δεν ήξερε καλή ορθογραφία)

Πάω να βρω καμία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...