Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυτάξ΄τε,κορίτσια (;),ακροβατώ τώρα κάνοντας τσουλήθρα με την ουρίθρα μου για κόντρα.Είμαι κι αδύνατος χαραχτήρ,οπότε δεν αντέχω.Γι αυτό παναφύγω,cu later.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειχατε δεν ειχατε το διωξατε το κοριτσι:-D

btw καλημερες κοριτσα και αγορια...school sucks...3ωρες καναμε και βαρεθηκα τα μαλα:evil:

Δημοσ.
κάνατε μάθημα δλδ?:shock:

τρεις ωρες ειχαμε, την μια στην κατευθυνση απλα ειπαμε δυο πραγματα(και ουτε) απλα μου φανηκε καπως αφου ειχαμε τοσο καιρο να κανουμε μαθημα

Δημοσ.

ξερει κανεις κανα καλο κουζινά Θεσσαλονικη?

χτιζω σπιτι και ψαχνω για κουζινα.(ντουλαπια οχι και ηλεκτρικα)

γενικα τι μαρκες παιζουν και τι πρεπει να προσεξει καποιος?

Δημοσ.

υπαρχει καποιο site (κατα προτιμηση επισημο) το οποιο αναφερει την εγκυκλιο που θα βγει (η εχει βγει ηδη?) στην οποια οριζονται οι βαθμοι μυωπιας ως οριο για στρατιωτικες σχολες?

ευχαριστω

Δημοσ.

την άρπαξα την κλησούλα μου. Ανάποδα σε μονόδρομο λέει. Μέχρι και για εξακρίβωση στην τροχαία με πήγε (μια στα νιάτα και μια στα γεράματα). Και δεν είναι μόνο τα 100 γιουρούκια, μένω και 10 μέρες χωρίς άδεια μοτό (το χωρίς δίπλωμα δεν πειράζει και τόσο).

A.C.A.B.

Δημοσ.
ξερει κανεις κανα καλο κουζινά Θεσσαλονικη?

χτιζω σπιτι και ψαχνω για κουζινα.(ντουλαπια οχι και ηλεκτρικα)

γενικα τι μαρκες παιζουν και τι πρεπει να προσεξει καποιος?

nova abitare, στην ηλιούπολη, διασταύρωση περιφεριακού με μακρυγιάννη. Πολύ ευχαριστημένος. Αν θες να ψάξω μπας και βρώ κανένα τηλέφωνο ή διεύθυνση, αλλά χλωμό μετά από 6 χρόνια...

Δημοσ.

δεν λες τίποτα. Μπήκα με την μηχανή ανάποδα στο κομματάκι της αγ. πάντων που είναι μονόδρομος, 50 μέτρα, από γιαννιτσών ως μοναστηρίου. Λίγα βήματα παραπέρα τραβέλια κάνουν πιάτσα, νταβατζήδες μαχαιρώνονται, τζάνκια σέρνονται στα πεζοδρόμια, γύφτοι κάνουν ντήλια, και πήγε εμένα για εξακρίβωση...

Δημοσ.

Καλά εντάξει, η κλήση, όπως και να το κάνουμε, είναι δικαιολογημένη γιατί πήγαινες ανάποδα.

Η εξακριβωση λίαν υπερβολική όμως.

Δημοσ.

...which reminds me, μερικά χρόνια πριν. Έτσι κόπηκα την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις για οδήγηση. Σταματόντας σε σταυροδρόμι, με κατεύθυναν οι κερατάδες σε μονόδρομο. Τί να κάνουμε, το πήρα με τη 2η. Και πάλι φθηνότερα βγήκε από το να λάδωνα!

:P Να, ρε! :P :p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...