marios1957 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Κυτάξ΄τε,κορίτσια (;),ακροβατώ τώρα κάνοντας τσουλήθρα με την ουρίθρα μου για κόντρα.Είμαι κι αδύνατος χαραχτήρ,οπότε δεν αντέχω.Γι αυτό παναφύγω,cu later.
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ε άμα είναι η ουρήθρα σου κόντρα, να πας στο καλό ! Γεια σου Μάριε !
red7genius Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ειχατε δεν ειχατε το διωξατε το κοριτσι btw καλημερες κοριτσα και αγορια...school sucks...3ωρες καναμε και βαρεθηκα τα μαλα:evil:
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 καλησπέρα και καλή αρχή κόκκινες7διάνοιες !
red7genius Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 καλησπέρα και καλή αρχή κόκκινες7διάνοιες ! ευχαριστω. 8 μηνες ακομα...
andreapaog328 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ειχατε δεν ειχατε το διωξατε το κοριτσιbtw καλημερες κοριτσα και αγορια...school sucks...3ωρες καναμε και βαρεθηκα τα μαλα:evil: κάνατε μάθημα δλδ?
red7genius Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 κάνατε μάθημα δλδ? τρεις ωρες ειχαμε, την μια στην κατευθυνση απλα ειπαμε δυο πραγματα(και ουτε) απλα μου φανηκε καπως αφου ειχαμε τοσο καιρο να κανουμε μαθημα
tonis22pap Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ξερει κανεις κανα καλο κουζινά Θεσσαλονικη? χτιζω σπιτι και ψαχνω για κουζινα.(ντουλαπια οχι και ηλεκτρικα) γενικα τι μαρκες παιζουν και τι πρεπει να προσεξει καποιος?
dimitris2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 υπαρχει καποιο site (κατα προτιμηση επισημο) το οποιο αναφερει την εγκυκλιο που θα βγει (η εχει βγει ηδη?) στην οποια οριζονται οι βαθμοι μυωπιας ως οριο για στρατιωτικες σχολες? ευχαριστω
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 την άρπαξα την κλησούλα μου. Ανάποδα σε μονόδρομο λέει. Μέχρι και για εξακρίβωση στην τροχαία με πήγε (μια στα νιάτα και μια στα γεράματα). Και δεν είναι μόνο τα 100 γιουρούκια, μένω και 10 μέρες χωρίς άδεια μοτό (το χωρίς δίπλωμα δεν πειράζει και τόσο). A.C.A.B.
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 ξερει κανεις κανα καλο κουζινά Θεσσαλονικη?χτιζω σπιτι και ψαχνω για κουζινα.(ντουλαπια οχι και ηλεκτρικα) γενικα τι μαρκες παιζουν και τι πρεπει να προσεξει καποιος? nova abitare, στην ηλιούπολη, διασταύρωση περιφεριακού με μακρυγιάννη. Πολύ ευχαριστημένος. Αν θες να ψάξω μπας και βρώ κανένα τηλέφωνο ή διεύθυνση, αλλά χλωμό μετά από 6 χρόνια...
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 δεν λες τίποτα. Μπήκα με την μηχανή ανάποδα στο κομματάκι της αγ. πάντων που είναι μονόδρομος, 50 μέτρα, από γιαννιτσών ως μοναστηρίου. Λίγα βήματα παραπέρα τραβέλια κάνουν πιάτσα, νταβατζήδες μαχαιρώνονται, τζάνκια σέρνονται στα πεζοδρόμια, γύφτοι κάνουν ντήλια, και πήγε εμένα για εξακρίβωση...
KWSN_Men Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά εντάξει, η κλήση, όπως και να το κάνουμε, είναι δικαιολογημένη γιατί πήγαινες ανάποδα. Η εξακριβωση λίαν υπερβολική όμως.
parsifal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 ...which reminds me, μερικά χρόνια πριν. Έτσι κόπηκα την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις για οδήγηση. Σταματόντας σε σταυροδρόμι, με κατεύθυναν οι κερατάδες σε μονόδρομο. Τί να κάνουμε, το πήρα με τη 2η. Και πάλι φθηνότερα βγήκε από το να λάδωνα! Να, ρε! :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.