Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήπως μπερδέψατε το Κοσμοπόλιταν με το Ινσόμνια ?

Εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ κορίτσια .

Και φυσικά και τα 206 threads που έχεις ξεκινήσει είναι τεχνολογικού περιεχομένου, έτσι δεν είναι; Μμμμμμμμ;

εγώ θέλω να ρωτήσω τον πάρεδώσε αν νιώθει καλά σήμερα κι είναι τόσο ευγενής ...:shock:

He got lucky last night.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
what? he finally managed to use his left hand ??? :P :p :P

μήπως να κοιτάξεις να ξαναβρείς το χιούμορ σου γιατί τείνει να μηδενιστεί εντός του τεχνολογικού τούτου φ(λ)όρουμ[/b'] ?

Τελικά,ρε Γιώργη,είσαι μεγάλη ψυχή,ας μην το ξέρεις....

Δημοσ.
σιγα μην πεσουμε σε καταθλιψη για τον ηλιθιο. :twisted:

Αχ, πάντα έβγαζα τα κορίτσια από τα ρούχα τους. Έστω και μεταφορικά.

Ευτυχώς όμως για την κοινωνία, κάποιος ήρωας συνάνθρωπος μας έχει αναλάβει την περίπτωσή σου. Τι να πω....Ο καθένας έχει τον δικό του σταυρό...Σε αυτόν έτυχες εσύ.

Επίσης, δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι με ενοχλεί λιγάκι η συνεχής αναφορά στον paredwse με αυτό το ύφος. Δέχομαι ότι δε με χρειάζεται για να τον "υπερασπιστώ", απλά λέω ότι με ενοχλεί το unfair του πράγματος, καθώς ως mod, ενδεχομένως να πρέπει να το παίζει λίγο πιο υπεράνω στα σχόλια που τον αφορούν.

Δημοσ.

Ευτυχώς όμως για την κοινωνία, κάποιος ήρωας συνάνθρωπος μας έχει αναλάβει την περίπτωσή σου. Τι να πω....Ο καθένας έχει τον δικό του σταυρό...Σε αυτόν έτυχες εσύ.

Επίσης, δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι με ενοχλεί λιγάκι η συνεχής αναφορά στον paredwse με αυτό το ύφος. Δέχομαι ότι δε με χρειάζεται για να τον "υπερασπιστώ", απλά λέω ότι με ενοχλεί το unfair του πράγματος, καθώς ως mod, ενδεχομένως να πρέπει να το παίζει λίγο πιο υπεράνω στα σχόλια που τον αφορούν.

Εκ μέρους του καταπληκτικού εαυτού μου σας ενημερώνω οτι συμπαθώ απο καρδιάς τον πάρεδώσε και το ξέρει.. (εχχμμμ μπορεί και οχι, αλλά να που το μαθαίνει) Οποια αναφορά προς το προσωπό του εχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα. Ετσι κι' αλλιώς εγω είμαι η πρώτη που ασπάζομαι το σοφό ρητο "Η δουλειά δεν είναι ντροπή"

Δημοσ.

Εγώ του μιλάω έτσι και στο μουσουνου, για να μου μιλάει ακόμα, έχει χιούμορ. Και υπομονή. Μεγάλη υπομονή.

Δημοσ.
κι εσυ λάμπεις Μπάμπη μου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν το μπαίρνω ακόμη.Άμα αρχίσω,θα σου σφυρίξω.Η αναφορά στο "Γιώργος",πήγαινε με τα

σας στον Παρεδώσε,που τον λένε και Γιώργο παρεπιπτόντως.

Α,τον γνώρισα από κοντά και επιβίωσα.Αυτό είναι από άλλο topic,αλλά εν πάσει περιπτώσει....

Δημοσ.

εγώ όχι απλώς τον συμπαθώ ! Τον λατρεύω μπορώ να πω (είδικα όταν "τα χώνει")... είναι κι αυτή η στολή βρε παιδί μου ...αααχ... δύσκολα της αντιστέκεσαι !

Δημοσ.
Δεν το μπαίρνω ακόμη.Άμα αρχίσω,θα σου σφυρίξω.Η αναφορά στο "Γιώργος",πήγαινε στον Παρεδώσε,που τον λένε και Γιώργο παρεπιπτόντως.

Α,τον γνώρισα από κοντά και επιβίωσα.Αυτό είναι από άλλο topic,αλλά εν πάσει περιπτώσει....

Αι γκάτ ιτ καλέ, τι με πέρασες για καμιά χαζη? (μην απαντησεις :P)

Δημοσ.

και δε μου λες βρε Μάριε, μήπως ξέρεις και τι ζώδιο είναι ο Γιώργος ?(ψυθιρίζω για να μη με ακούσει η Πασχαλιά και με κράξει "κοσμοπόλιταν" πάλι)

Δημοσ.
θελω το μουσουνού του πάρε-πάρε τώρα

κι εγώ το τζι του και ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να σταματήσεις να τον λες παρε-πάρε ! ΜΟΝΟ ΕΓΩ το λέω έτσι το ... ζουζούνι ! Α !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...