BIAP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 To αλλο που δεν αναφερεις, ειναι το ποσες ενδιαμεσως φορες βρισκεις ευκαιρια να πεις οτι αποχωρεις, αλλα ολο εδω εισαι. Οι παραδοσεις του φορουμ και ο σταθερες αξιες του. Πασχαλια σε αγαπαμε.
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Φυσικά , γιατί όχι ? Το Μπλαμπλα επανήλθε 12 μέρες πρίν εγγραφείς . Πρίν απο αυτό , έκανα συχνότατες εμφανίσεις στο Ιντερνετ κ στον Κινηματογράφο . Your point is ? My point is, αν σε "χαλάει" το μπλα-μπλα, ΓΙΑΤΙ μπαίνεις ? Για να μας την πεις σ'εμάς τους "αδαείς" (κάνει και ρίμα) ???
1980 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Φυσικά , γιατί όχι ? Το Μπλαμπλα επανήλθε 12 μέρες πρίν εγγραφείς . Πρίν απο αυτό , έκανα συχνότατες εμφανίσεις στο Ιντερνετ κ στον Κινηματογράφο . Your point is ? my point is οτι εγω μπαινω μονο για το μπλα μπλα. οποτε δεν μπορεις να το αφοριζεις.
paschalia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Χιτατσι , βρες μου μια φορα που ειπα κατι τετοιο εδω . Κ παρεπιμπτοντως , τους λογους που πραττω οτι πραττω ,δε νομιζω οτι θα στους ελεγα ποτε . Οποτε , ξεκολλα λιγακι . Χαπι κ 1980 ,δε με χαλαει το Μπλαμπλα . Με χαλαει το οτι το μπερδευετε με αλλα φορα .
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 αχου μωρέ μου... Η Πασχαλιά θέλει αγκαλίιιιτσαααα...
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Και τι σχέση έχει ο κινηματογράφος με ένα "τεχνολογικό" φόρουμ. Εκτός αν μιλάτε για το THX και το Dolby Surround, μόνο. Όπως έχω ξαναπεί, αυτή η σοβαροφάνεια είναι εντελώς κουραστική και δήθεν. Το φόρουμ είναι τεχνολογικό, αλλά όπως κάθε "κοινότητα", δεν κρατιέται μονάχα από το mission statement. (τ' ακούς paredwse? ) Προφανώς πιστεύεις ότι οι χρήστες-κομήτες δημιουργούν κλίμα κοινότητας, με το "ποια κάρτα γραφικών να αγοράσω", όταν αναβαθμίζονται μία φορά το χρόνο. Όσον αφορά το τρέχον τόπικ, δε νομίζω ότι θέλω να γνωρίσω κάποιον πάση θυσία. Προτιμώ αυτή τη φάση του web.
The_Judas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Προβλέπω μαλλιοτραβήγματα μεταξύ των θυληκών μελών... και μετά κατηγορείτε τους άντρες που θέλουν να συναντηθούν για να παίξουν ξύλο
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Χαπι κ 1980 ,δε με χαλαει το Μπλαμπλα . Με χαλαει το οτι το μπερδευετε με αλλα φορα . το "μπλαμπλα" χωράει χιλιάααααααααδες θέματα ! Για όοοοοοοοολα τα υπόλοιπα τεχνολογικά, που τόοοοσο σ'ενδιαφέρουν, υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες ! ;-) έλα αγκαλίτσα τώρα !!!!
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Προβλέπω μαλλιοτραβήγματα μεταξύ των θυληκών μελών... και μετά κατηγορείτε τους άντρες που θέλουν να συναντηθούν για να παίξουν ξύλο Έλα μωρέ. Αυτά θα έχουμε να θυμόμαστε
BIAP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Πιστευω εκφρασαμε την συμπαθεια μας στην Πασχαλια, δεν ειπαμε οτι θα τη σπασουμε στο ξυλο, ουτε σκοπευουμε να το κανουμε. Ειναι σταθερη αξια. Και ενα On topic, δεν ψηνομαι να γνωρισω καποιον. Καλα ειναι κι ετσι.
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Και τι σχέση έχει ο κινηματογράφος με ένα "τεχνολογικό" φόρουμ.Εκτός αν μιλάτε για το THX και το Dolby Surround, μόνο. Όπως έχω ξαναπεί, αυτή η σοβαροφάνεια είναι εντελώς κουραστική και δήθεν. Το φόρουμ είναι τεχνολογικό, αλλά όπως κάθε "κοινότητα", δεν κρατιέται μονάχα από το mission statement. (τ' ακούς paredwse? ) Προφανώς πιστεύεις ότι οι χρήστες-κομήτες δημιουργούν κλίμα κοινότητας, με το "ποια κάρτα γραφικών να αγοράσω", όταν αναβαθμίζονται μία φορά το χρόνο. Όσον αφορά το τρέχον τόπικ, δε νομίζω ότι θέλω να γνωρίσω κάποιον πάση θυσία. Προτιμώ αυτή τη φάση του web. 1. Έεεεεεετς ! 2. Έεεεεεεετς ! 3. Τώρα δηλαδή θες να ρίξεις όλα τα κορίτσια σε κατάθλιψη ? :-P:mrgreen:
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Πασχαλιά έλα μου το!!! Εγω σε συγχωρώ που είσαι άλλη μια που μας κάνεις κύρηγμα ενω δεν είναι στην αρμοδιότητα σου και γίνεσαι έτσι ξυνή έτσι για να εντυπωσιάσεις και να πάρεις credits απο τους συνδυσκοίλιους σαν εσένα... Αχουτο μωρέ μου.... @The Judas ... τσκ τσκ τσκ.. υπερβολες...
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ θέλω να ρωτήσω τον πάρεδώσε αν νιώθει καλά σήμερα κι είναι τόσο ευγενής ...
kattistt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 3. Τώρα δηλαδή θες να ρίξεις όλα τα κορίτσια σε κατάθλιψη ? :-P:mrgreen: σιγα μην πεσουμε σε καταθλιψη για τον ηλιθιο. :twisted:
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 σιγα μην πεσουμε σε καταθλιψη για τον ηλιθιο. :twisted: Σταμάτα βρε κάττισττ ! Μην τον αγριεύεις κι αρχίσει πάλι να περιαυτολογεί !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.