punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως φατσικά του θύμισες Εβραίο;:-D Δεν ξέρω. Είναι ωραίοι οι Εβραίοι; Από μέσα βγαίνει μια ΘΕΑ Που τέτοια τύχη. Αν και σήμερα θα συμβιβαζόμουν με μια πετρελαιοπηγή, για αποζημίωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 parsifal, είπα να μην το κάνω και πολύ θέμα (αν και παραλίγο να γίνει και ίσως έγινε παραπάνω απ' ότι θα 'πρεπε). Anyway...
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 "Ωπ ! Τι έγινε ρε παιδιά ? Δημητρούλα ?" Μιλάτε σοβαρά για ξύλο ? Δηλαδή για αληθινές φάπες ? :roll:
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 "Ωπ ! Τι έγινε ρε παιδιά ? Δημητρούλα ?" Μιλάτε σοβαρά για ξύλο ? Δηλαδή για αληθινές φάπες ? :roll: Καλέ ναι! χαπάκι σε παίρνω τηλέφωνο να δούμε τι θα βάλουμε, αχ πότε θα πάω κομμωτήριο, τα νυχια? Ποτε θα προλάβω να τα κάνω... ουφ... δουλειές πολλές δουλειές... :p
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Καλέ ναι! χαπάκι σε παίρνω τηλέφωνο να δούμε τι θα βάλουμε, αχ πότε θα πάω κομμωτήριο, τα νυχια? Ποτε θα προλάβω να τα κάνω... ουφ... δουλειές πολλές δουλειές... :p εγώ λέω να βάλουμε φόρμες για να είμαστε κι εντός κλίματος ! Για το νύχι προτείνω κάτι απλό ! Ένα γαλικό ας πούμε... :-P E ? Τι λες κι εσύ ?
paschalia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως μπερδέψατε το Κοσμοπόλιταν με το Ινσόμνια ? Εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ κορίτσια .
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως μπερδέψατε το Κοσμοπόλιταν με το Ινσόμνια ?Εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ κορίτσια . μήπως να κοιτάξεις να ξαναβρείς το χιούμορ σου γιατί τείνει να μηδενιστεί εντός του τεχνολογικού τούτου φ(λ)όρουμ ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως μπερδέψατε το Κοσμοπόλιταν με το Ινσόμνια ?Εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ κορίτσια . οκ και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...
paschalia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Χαπι , το χιούμορ μου μια χαρά είναι . Όπως είπα , εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ , οπότε κ η συμπεριφορά μου είναι κ η ανάλογη . Αν κ θα λυπήσω τον Λουσι με οτι πω , θα ήταν καλύτερα χωρίς το Μπλαμπλα .
χάπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Χαπι , το χιούμορ μου μια χαρά είναι .Όπως είπα , εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ , οπότε κ η συμπεριφορά μου είναι κ η ανάλογη . Αν κ θα λυπήσω τον Λουσι με οτι πω , θα ήταν καλύτερα χωρίς το Μπλαμπλα . εντούτοις κάνεις συχνές εμφανίσεις στο μπλα- μπλα...
1980 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Χαπι , το χιούμορ μου μια χαρά είναι .Όπως είπα , εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ , οπότε κ η συμπεριφορά μου είναι κ η ανάλογη . Αν κ θα λυπήσω τον Λουσι με οτι πω , θα ήταν καλύτερα χωρίς το Μπλαμπλα . και τι θα εκανες αμα δεν ηταν το μπλα μπλα θα μιλουσες για επεξεργαστες και μητρικες?
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Χαπι , το χιούμορ μου μια χαρά είναι .Όπως είπα , εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ , οπότε κ η συμπεριφορά μου είναι κ η ανάλογη . Αν κ θα λυπήσω τον Λουσι με οτι πω , θα ήταν καλύτερα χωρίς το Μπλαμπλα . και εγω θα ήμουν καλύτερα με μερικές χιλιάδες ευρώ. Κρίμα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ' αυτη τη ζωη. Υπομονη...
paschalia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Xapi : Φυσικά , γιατί όχι ? Το Μπλαμπλα επανήλθε 12 μέρες πρίν εγγραφείς . Πρίν απο αυτό , έκανα συχνότατες εμφανίσεις στο Ιντερνετ κ στον Κινηματογράφο . Your point is ? 1980 : Εκανα την γνωριμία μου με τα φορα απο τεχνολογικό φορουμ , οπότε ακόμα κ αν δεν κατέχω πολλά , θεωρώ οτι μπορώ να παρακολουθήσω μια συζήτηση σχετικά .
Harkon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μαρίκα! πιάσε τα ποπ κορν! πάει και αυτό το τόπικ! είμαστε για να μαστε τελικα ε; οχι φορουμ, ουτε μια κοτρώνα να κατσει ο κώλος μας δεν αξίζουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.