Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγώ πάλι έχω στρίψει καμιά 20αριά μέχρι τώρα γαμώ τη δουλειά μου γαμώ. :evil::evil::evil:

βέβαια η μοσκίτο παίζει να στρίβει πιο ωραία πράματα.

Δημοσ.
όταν λές "με χτύπησε";;; Με το αμάξι; Ήσουν κι εσύ με αμάξι, ή ήσουν πεζός; Ή μιλάμε για σωματική βία;;;

Ήμουν με το scooter, κι αυτός με αυτοκίνητο.

Μόλις είχα πάει στην κόρη μου να της ευχηθώ καλή σχολική χρονιά, πριν πάει αυτή στο σχολείο κι εγώ στη δουλειά. Και με στούκαρε.

Oh well, τουλάχιστον ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος. Και πάντα με τουμπάρει η ευγένεια. Σοσιαλιστικά κατάλοιπα μάλλον :P

Δημοσ.

Μήπως φατσικά του θύμισες Εβραίο;:-D:-D:-D

Ή απλά ήταν βυθισμένος σε σκέψεις περί της επετείου; (σε στυλ "τελικά εμείς τους την χώσαμε, ή μήπως αυτοί μας την έχωσαν με την όλη φάση;").

Πάντως υπήρξα σαφώς τυχερότερος σε ανάλογη φάση: περνάω αμέριμνος με την μηχανή διασταύρωση Αγ.πάντων με μοναστηρίου (κεντρικοί μεγάλοι δρόμοι της σαλονίκης και οι δύο), όταν ένα punto που ερχόταν κάθετα αργεί να δει το κόκκινο, φρενάρει καθηστερημένα και βγαίνει μπροστά μου. Ευτυχώς δεν έτρεχα, έπεσα ίσα ίσα μπροστά του προσπαθώντας να φρενάρω και να το αποφύγω (κωλοσκούτερ, ούτε στρίβουν, ούτε φρενάρουν, γτπ). Από μέσα βγαίνει μια ΘΕΑ, απίστευτη, χεσμένη πάνω της από τον φόβο της, κι έχει κολήσει στο "είσαι καλά, είσαι καλά, είσαι καλά;". Μιά χαρά ήμουν κι εγώ και η μηχανή, και όταν ψιλοηρέμησε μου λέε "φεύγω αύριο πρωί για ρουμανία". Όχι ρε γαμώτο, δεν μπορούσες να με χτηπήσεις την προηγούμενη βδομάδα;

Δημοσ.

Καπού εκεί που σε ρωτάει αν είσαι καλά, λες ότι νιώθεις σοκ (και δέος) και πέφτεις στην αγκαλιά της (για να μην πω μπούστο της) για να συνέλθεις.

Δουλεύεις και την προπέλα (αν έχεις δει το Wedding Crushers θα με καταλάβεις).

Δημοσ.

Τελικά εμένα η ερώτηση μου αγνοήθηκε. Γιατί δε συζητιούνται πολιτικά θέματα στο φόρουμ; Παρακαλώ για να μην έχουμε τα ίδια, απάντηση μόνο απ' όσους ξέρουν.

Στείλτε κανένα pm άμα δε θέλουμε να το συζητήσουμε δημοσίως.

Δημοσ.
εγώ πάλι έχω στρίψει καμιά 20αριά μέχρι τώρα γαμώ τη δουλειά μου γαμώ. :evil::evil::evil:

Η δουλεια σου ειναι να στριβεις τσιγαρα?

Δημοσ.
Τελικά εμένα η ερώτηση μου αγνοήθηκε. Γιατί δε συζητιούνται πολιτικά θέματα στο φόρουμ; Παρακαλώ για να μην έχουμε τα ίδια, απάντηση μόνο απ' όσους ξέρουν.

Στείλτε κανένα pm άμα δε θέλουμε να το συζητήσουμε δημοσίως.

Εννοείς, ποιο το σκεπτικό πίσω από τη σχετική απαγόρευση στους όρους χρήσης του Insomnia; Ε, αυτό δε μπορεί να στο πει κάποιος τρίτος με σιγουριά. Μόνο ο Hal9000. Και ορισμένοι από τους (Super)moderators, φαντάζομαι. Εκεί πρέπει να στείλεις pm για να μάθεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...