Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι, όχι, το μωρό είναι άψογο (και να μην ήταν, θα την φτιάχναν την φωτό, δεν θα την άφηναν έτσι...). Είναι κακή η ποιότητα σκαναρίσματος, έχω το έντυπό της, οι βλεφαρίδες της είναι...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Sorry για το offtopic στο offtopic ....

Δημοσ.
ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Sorry για το offtopic στο offtopic ....

δεν πας καλα....καταρχας ρε απατεωνα βγαλε το δεν βρισκομαι στον υπολογιστη απο το μσν....

Δημοσ.
δεν πας καλα....καταρχας ρε απατεωνα βγαλε το δεν βρισκομαι στον υπολογιστη απο το μσν....

αφού δεν βρίσκομαι στον υπολογιστή αλλά στον κόσμο μου τι θές και εσύ τώρα? :P (Θα το βγάλω και θα βάλω εχω πάει για φαγητό :P :p :P )

Δημοσ.
αφού δεν βρίσκομαι στον υπολογιστή αλλά στον κόσμο μου τι θές και εσύ τώρα? :P (Θα το βγάλω και θα βάλω εχω πάει για φαγητό :P :p :P )

χανω παστα ιδεα.... λες ψεμματα και στον εαυτο σου??? να το κοιταξεις αυτο.

Δημοσ.
χανω παστα ιδεα.... λες ψεμματα και στον εαυτο σου??? να το κοιταξεις αυτο.

ακούω ενα τραγούδι τώρα, θα σου μιλήσω σε λίγο :) :P :)

αλήθεια το γαμο γκλίν-γκλόν του msn δεν σταματάει να βαράει με κάποια επιλογή αν εξακολουθείς να επιμένεις να εχεις τα ηχεία ανοιχτα?

Δημοσ.
απαράταμας ρε φλώρε ! :-P

λοιπον εισαι η πιο σοφτ γκομενα που εχω δει. ακου σκεφτετε το πρωινο ξυπνημα

μετα απο την συναυλια ενος συγκροτηματος που γουσταρει. ρε λιγο νευρο λιγη ενεργεια δεν εχεις μεσα σου ρεεεεεε.... ετσι χανε στιγμες για λιγο υπνο.... εσυ με το γκλιν γκλον πηγαινε και απενεργοποιησε τους ηχους ειναι καπου στις επιλογες κανε και καμια δουλεια.

Δημοσ.
λοιπον εισαι η πιο σοφτ γκομενα που εχω δει. ακου σκεφτετε το πρωινο ξυπνημα

μετα απο την συναυλια ενος συγκροτηματος που γουσταρει. ρε λιγο νευρο λιγη ενεργεια δεν εχεις μεσα σου ρεεεεεε.... ετσι χανε στιγμες για λιγο υπνο....

για τράβα να δεις αν έρχομαι ! :-P

(όσο για το "νεύρο που έχω μέσα μου" ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ !)

Δημοσ.
για τράβα να δεις αν έρχομαι ! :-P

(όσο για το "νεύρο που έχω μέσα μου" ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ !)

ε αφου δεν υπαρχει τι να δω. να με κουβαλας αδικα? καλα τα λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...