leftermann Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 όχι, όχι, το μωρό είναι άψογο (και να μην ήταν, θα την φτιάχναν την φωτό, δεν θα την άφηναν έτσι...). Είναι κακή η ποιότητα σκαναρίσματος, έχω το έντυπό της, οι βλεφαρίδες της είναι...
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Sorry για το offtopic στο offtopic ....
1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Sorry για το offtopic στο offtopic .... δεν πας καλα....καταρχας ρε απατεωνα βγαλε το δεν βρισκομαι στον υπολογιστη απο το μσν....
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 δεν πας καλα....καταρχας ρε απατεωνα βγαλε το δεν βρισκομαι στον υπολογιστη απο το μσν.... αφού δεν βρίσκομαι στον υπολογιστή αλλά στον κόσμο μου τι θές και εσύ τώρα? (Θα το βγάλω και θα βάλω εχω πάει για φαγητό :p )
1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 αφού δεν βρίσκομαι στον υπολογιστή αλλά στον κόσμο μου τι θές και εσύ τώρα? (Θα το βγάλω και θα βάλω εχω πάει για φαγητό :p ) χανω παστα ιδεα.... λες ψεμματα και στον εαυτο σου??? να το κοιταξεις αυτο.
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 χανω παστα ιδεα.... λες ψεμματα και στον εαυτο σου??? να το κοιταξεις αυτο. ακούω ενα τραγούδι τώρα, θα σου μιλήσω σε λίγο αλήθεια το γαμο γκλίν-γκλόν του msn δεν σταματάει να βαράει με κάποια επιλογή αν εξακολουθείς να επιμένεις να εχεις τα ηχεία ανοιχτα?
χάπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 χανω παστα ιδεα.... λες ψεμματα και στον εαυτο σου??? να το κοιταξεις αυτο. απαράταμας ρε φλώρε ! :-P
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 απαράταμας ρε φλώρε ! :-P πεστουτα χαπακι μου :(:(:(
1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 απαράταμας ρε φλώρε ! :-P λοιπον εισαι η πιο σοφτ γκομενα που εχω δει. ακου σκεφτετε το πρωινο ξυπνημα μετα απο την συναυλια ενος συγκροτηματος που γουσταρει. ρε λιγο νευρο λιγη ενεργεια δεν εχεις μεσα σου ρεεεεεε.... ετσι χανε στιγμες για λιγο υπνο.... εσυ με το γκλιν γκλον πηγαινε και απενεργοποιησε τους ηχους ειναι καπου στις επιλογες κανε και καμια δουλεια.
χάπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον εισαι η πιο σοφτ γκομενα που εχω δει. ακου σκεφτετε το πρωινο ξυπνημα μετα απο την συναυλια ενος συγκροτηματος που γουσταρει. ρε λιγο νευρο λιγη ενεργεια δεν εχεις μεσα σου ρεεεεεε.... ετσι χανε στιγμες για λιγο υπνο.... για τράβα να δεις αν έρχομαι ! :-P (όσο για το "νεύρο που έχω μέσα μου" ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ !)
1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 για τράβα να δεις αν έρχομαι ! :-P (όσο για το "νεύρο που έχω μέσα μου" ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ !) ε αφου δεν υπαρχει τι να δω. να με κουβαλας αδικα? καλα τα λες.
crisadoum Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 αν έχεις επιλογή ''απασχολημένος'' στο μσν δεν ακούγεται ήχος..
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 θένκς ε λότ γκάιζ ! την βρήκα μόνη μου (και καλά) την επιλογή απενεργοποίησης ήχου στο μουσουνου!
punky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Αναρωτιέμαι (φωναχτά) αν λόγω επετείου σήμερα, με χτύπησε το πρωί ο Παλαιστίνιος
KWSN_Men Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Ποια είναι η επέτειος; Πέντε χρόνια χωρίς σεξ με (άλλους) ανθρώπους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.