red7genius Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ξερετε το κολπακι οπου μπορεις να "μαντεψεις" που ειναι ολες οι ναρκες χωρις να πατησεις σε κανενα σημειο απο αυτα που δεν εχουν ναρκες;; Το κανεις και ολοι σε κοιτουν λες και εισαι θεος :mrgreen: wtf?για εξηγησου!
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ξερετε το κολπακι οπου μπορεις να "μαντεψεις" που ειναι ολες οι ναρκες χωρις να πατησεις σε κανενα σημειο απο αυτα που δεν εχουν ναρκες;; Το κανεις και ολοι σε κοιτουν λες και εισαι θεος :mrgreen: ?! πως γίνεται αυτό;
andreapaog328 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Έχετε χάσει ποτέ με την πρώτη??? α ναι πες πως γινεται... Έχω παίξει καμιά 300αριά παρτίδες δεν έχω χάσει ποτέ με την 1η Είμαι κωλόφαρδος ή κάτι άλλο συμβαίνει?
Harkon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 νομίζω χωρίς να είμαι βέβαιος πως δεν χάνεις στην πρώτη προσπάθεια. νομίζω με το 1ο κλικ "αρχικοποιείται" ο πίνακας. για το κόλπο κ εγώ θα ήθελα να το μάθω, κάτι είχα ακούσει παλιότερα πως οι τιμές αποθηκεύονται προσωρινά στη registry κάπου
Zderg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 To θεμα ειναι να μην το μαθει ολος ο κοσμος (λεμε τωρα).. Οποιος θελει του το λεω με pm.. Αν το δοκιμασετε postαρετε εδω για να φανει οτι λεω αληθεια..
parsifal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Βρε cheaters, μη σκοτώνετε τη μαγεία του παιχνιδιού! Ακόμη κι αν είναι ο Ναρκαλιευτής. Keep the flame alight, goddamnit!!!
andreapaog328 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 To θεμα ειναι να μην το μαθει ολος ο κοσμος (λεμε τωρα).. Οποιος θελει του το λεω με pm.. Αν το δοκιμασετε postαρετε εδω για να φανει οτι λεω αληθεια.. έχεις pm
anthony_88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω στο μικρο επιπεδο εχω χασει αρκετες φορες με την πρωτη....
red7genius Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 To θεμα ειναι να μην το μαθει ολος ο κοσμος (λεμε τωρα).. Οποιος θελει του το λεω με pm.. Αν το δοκιμασετε postαρετε εδω για να φανει οτι λεω αληθεια.. και απο μενα εχεις
tzafarela Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μαζι σου Parsifal!!!MΙλαω ως πορωμενη/φανατικη/μανιακη με το παιχνιδι!
andreapaog328 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω στο μικρο επιπεδο εχω χασει αρκετες φορες με την πρωτη.... ούτε στο δύσκολο εχω χάσει με την πρώτη...:???:
Members gsarig Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή μου κίνησες την περιέργεια, πάτησα στο google "minesweeper" και "trick" και βρήκα αυτό: Reveal Mines With your cursor inside the minesweeper window type "XYZZY" then press Shift-Enter and Enter. A white dot should appear in the upper-left corner of the screen. If it turns black, your cursor is resting on a mine. Note: This trick works best if your Windows background is black. Also note that code will not work in Windows 95 or Windows NT. Και ένα βιντεάκι: http://www.metacafe.com/watch/290951/the_amazing_minesweeper_trick/ Δεν κάθισα να το δοκιμάσω όμως - αφήστε που έχω και vista και δεν ξέρω αν πιάνει εδώ το συγκεκριμένο κολπάκι... αυτό εννοούσες όμως;
andreapaog328 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στα vista δεν πρέπει να δουλεύει...το δοκίμασα.
Zderg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Τζαμπα καθομουν και εγραφα τα pms :neutral::neutral: (καλα ενα εγραψα και το εκανα copy paste).. Ναι αυτο εννοουσα..
tzafarela Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Τι εννοειτε δεν εχω χασει με την πρωτη?? Παντα δηλαδη πατατε κουτι χωρις ναρκη??Εχω χασει απλετες φορες με την πρωτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.