Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξερετε το κολπακι οπου μπορεις να "μαντεψεις" που ειναι ολες οι ναρκες χωρις να πατησεις σε κανενα σημειο απο αυτα που δεν εχουν ναρκες;;

Το κανεις και ολοι σε κοιτουν λες και εισαι θεος :-D:mrgreen::mrgreen:

wtf?για εξηγησου!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξερετε το κολπακι οπου μπορεις να "μαντεψεις" που ειναι ολες οι ναρκες χωρις να πατησεις σε κανενα σημειο απο αυτα που δεν εχουν ναρκες;;

Το κανεις και ολοι σε κοιτουν λες και εισαι θεος :-D:mrgreen::mrgreen:

?! πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.

Έχετε χάσει ποτέ με την πρώτη???

α ναι πες πως γινεται...

Έχω παίξει καμιά 300αριά παρτίδες δεν έχω χάσει ποτέ με την 1η :shock:

Είμαι κωλόφαρδος ή κάτι άλλο συμβαίνει?

Δημοσ.

νομίζω χωρίς να είμαι βέβαιος πως δεν χάνεις στην πρώτη προσπάθεια.

νομίζω με το 1ο κλικ "αρχικοποιείται" ο πίνακας.

για το κόλπο κ εγώ θα ήθελα να το μάθω, κάτι είχα ακούσει παλιότερα πως οι τιμές αποθηκεύονται προσωρινά στη registry κάπου

Δημοσ.

To θεμα ειναι να μην το μαθει ολος ο κοσμος (λεμε τωρα).. Οποιος θελει του το λεω με pm.. Αν το δοκιμασετε postαρετε εδω για να φανει οτι λεω αληθεια..

Δημοσ.
To θεμα ειναι να μην το μαθει ολος ο κοσμος (λεμε τωρα).. Οποιος θελει του το λεω με pm.. Αν το δοκιμασετε postαρετε εδω για να φανει οτι λεω αληθεια..

έχεις pm :mrgreen:

Δημοσ.

και απο μενα εχεις:-D

• Members
Δημοσ.

Επειδή μου κίνησες την περιέργεια, πάτησα στο google "minesweeper" και "trick" και βρήκα αυτό:

Reveal Mines

With your cursor inside the minesweeper window type "XYZZY" then press Shift-Enter and Enter. A white dot should appear in the upper-left corner of the screen. If it turns black, your cursor is resting on a mine. Note: This trick works best if your Windows background is black. Also note that code will not work in Windows 95 or Windows NT.

Και ένα βιντεάκι:

http://www.metacafe.com/watch/290951/the_amazing_minesweeper_trick/

Δεν κάθισα να το δοκιμάσω όμως - αφήστε που έχω και vista και δεν ξέρω αν πιάνει εδώ το συγκεκριμένο κολπάκι...

αυτό εννοούσες όμως;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...