Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αναβολικά Ψέμματα.Είναι.Όλα.Ψέμματα Σε ποια αθλήματα δεν παίρνουν άραγε; Στο σκάκι; Ξιφασκία; άλλο;
1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, αλλά ο πολιτικός είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα τη ζωή σου και ΕΣΥ έχεις την ευθύνη για το πως είναι γιατί εσύ ψηφίζεις. Το μη αναστρέψιμο δεν έχει καμία σημασία, γιατί στη ζωή δεν προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις, προσπαθούμε να τις ψάχνουμε (όπως και στον αθλητισμό άλλωστε). Αντίθετα ο αθλητισμός είναι ακριβώς το ανάποδο. Δεν επηρεάζει τη ζωή σου και δε φέρεις καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Όποιος δεν ασχολείται με τα πολιτικά, να μη βγαίνει να γκρινιάζει μετά πάντως για την κατάντια της χώρας. Είναι ξεκάθαρα συνυπεύθυνος. και βεβαια επηρεαζει την ζωη μου απλα ριχνο το ακυρο μου γιατι αυτο με εκφραζει. Ο αθλητης ειναι παραδειγμα προς μιμηση για μενα και ακολουθω αρκετα τον τροπο ζωης ενος αθλητη οσο μπορω. γραφεις κατι πραγματα ρε μανωλο αυτονοητα λες και απευθηνεσε στα παιδια που τους κανεις μαθημα ξεκολα λιγα. δηλαδη ενταξει προσβαλεις τον αλλον θεωροντας οτι δεν εχει επιγνωση των ευθυνων του.
1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτή η άποψη είναι μια ξεκάθαρα πολιτική άποψη.Αλήθεια, έχεις σκεφτεί με ποιον τρόπο, εκτός του δημοκρατικού, θα μπορούσε να οργανώνεται και να διοικείται μια κοινωνία; Από την άλλη ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι ένας χώρος γεμάτος υγεία; Αναβολικά, στημένους αγώνες, φανατισμό και βία δε θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να βρεις. Φαντάζομαι πως αυτά δεν εμπίπτουν στην κατηγορία "υγεία". αλλα γραφω αλλα καταλαβαινετε. ειπα ο αθλητης σαν μοναδα εμενα προσωπικα με εμπνεει. ο πολιτικος με αηδιαζει. ακομα και ατομα που γνωριζω που παιρνουν ντοπα ειναι πολυ πιο υγιη σωματικα και πνευματικα απο αλλα που σαπιζουν σε μια καρεκλα γραφειου η μια καφετερια. ειναι τροπος ζωης. τι σχεση εχει ο αθλητης σαν μοναδα με τον φανατισμο και την βια? για αθλητες πραγματικους μιλαω οχι για τον βουλη τον γιαννακη τον γκουμα και τα αλλα παιδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 και βεβαια επηρεαζει την ζωη μου απλα ριχνο το ακυρο μου γιατι αυτο με εκφραζει. Ο αθλητης ειναι παραδειγμα προς μιμηση για μενα και ακολουθω αρκετα τον τροπο ζωης ενος αθλητη οσο μπορω. γραφεις κατι πραγματα ρε μανωλο αυτονοητα λες και απευθηνεσε στα παιδια που τους κανεις μαθημα ξεκολα λιγα. δηλαδη ενταξει προσβαλεις τον αλλον θεωροντας οτι δεν εχει επιγνωση των ευθυνων του. Συγγνώμη, αλλά μια που δεν είσαι παιδάκι, έχεις πιστεύω επίγνωση πως το άκυρο που ρίχνεις, δεν βοηθάει κανέναν παρά αυτόν που κυβερνάει. Συγγνώμη και για το μάθημα, αλλά σε θεωρώ συνυπεύθυνο.
1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Συγγνώμη, αλλά μια που δεν είσαι παιδάκι, έχεις πιστεύω επίγνωση πως το άκυρο που ρίχνεις, δεν βοηθάει κανέναν παρά αυτόν που κυβερνάει. Συγγνώμη και για το μάθημα, αλλά σε θεωρώ συνυπεύθυνο. Απο την στιγμη που δεν με εκφραζει κανενας εχεις κατι καλυτερο να μου προτεινεις? ακυρο ειπα οχι λευκο.
1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 ΓΚΑΧΜ ΓΚΟΥΧΡΜΧΜ. ναι ξεφυγαμε απο εμενα σταματαει το θεμα.
agpr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 ΓΚΑΧΜ ΓΚΟΥΧΡΜΧΜ. Χριστούλης-Χριστούλης :mrgreen:
1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 αχ τι μου θυμησες!! τι συνειρμο εκανες ρε παλικαρι. ωραια η μονικα.
dark_banishing Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Απο την στιγμη που δεν με εκφραζει κανενας εχεις κατι καλυτερο να μου προτεινεις? ακυρο ειπα οχι λευκο. Μα καλά το εκούσιο άκυρο και το λευκό, εμένα το ίδιο ακριβώς μου ακούγονται.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ερώτηση: Παίζει κανείς σας ναρκαλιευτή?
red7genius Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ερώτηση: Παίζει κανείς σας ναρκαλιευτή? αμε!!!!(ειναι αναγκη να γεμιζω θαυμαστικα για να πιασω τους 10 χαρακτηρες...)
Zderg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ξερετε το κολπακι οπου μπορεις να "μαντεψεις" που ειναι ολες οι ναρκες χωρις να πατησεις σε κανενα σημειο απο αυτα που δεν εχουν ναρκες;; Το κανεις και ολοι σε κοιτουν λες και εισαι θεος :mrgreen:
Harkon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ερώτηση: Παίζει κανείς σας ναρκαλιευτή? Παλιότερα σε σημείο μανίας.. έχω κολλήσει στα 96 στο μεγάλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.