Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να επαναλαμβάνουμε πολλάκις έναν απλό κανόνα τον οποίο, παρ'όλα αυτά, κάποια μέλη δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κατανοήσουν:

Δεν επιτρέπονται αμιγώς πολιτικά μηνύματα καθώς και μηνύματα τα οποία προτρέπουν ή αποτρέπουν τα μέλη να ψηφίσουν πολιτικά πρόσωπα ή πολιτικούς χώρους.

Ως εκ τούτου:

• 1. Δεν επιτρέπεται μήνυμα που αναγράφει "Ψηφίστε τον/την Χ γιατί φαίνεται ωραίος τύπος, λέει ότι θα δώσει Internet παντού".

• 2. Δεν επιτρέπεται μήνυμα που αναγράφει "Μην ψηφίσετε τον/την Ψ γιατί είναι κλέφτης, αλήτης, απατεώνας, βάζελος".

• 3. Δεν επιτρέπεται μήνυμα που αναγράφει "Μην ψηφίσετε λευκό/άκυρο γιατί ευννοεί το Α ή το Β ή το Ω κόμμα" ή αντίστροφα "Ψηφίστε λευκό/άκυρο να δώσετε ένα μάθημα στο Γ ή το Δ κόμμα"

• 4. Δεν επιτρέπεται μήνυμα που αναγράφει "Μην ψηφίσετε κανέναν, είναι όλοι κλέφτες και αλήτες, ζήτω η αποχή!"

Στην ουσία, οποιοδήποτε μήνυμα για τις Εθνικές Εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 το οποίο δεν αναφέρεται σε διαδικαστικές λεπτομέρειες ("πού μπορώ να δω πού ψηφίζω;" ή "τι μπορούν να μου κάνουν έτσι και δεν ψηφίσω;" κλπ) δεν επιτρέπεται γιατί είναι πολύ πιθανό ότι θα μετατρέψει το forum σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Απλό.

Κάποιου του έχουν γίνει εφιάλτης οι εκλογές φέτος .

Ιδιαιτέρως εντός φορουμ .

(Ονόματα δε λέμε .)

Κ συμπληρώνω οτι για μένα -η οποία είμαι εκτός χορού- μου φαίνεται κομματάκι αστείο .

Για τους εντός του χορού , παίζει να έχουν βρεί τον μπελά τους .

(Απο τους χρήστες , απο την εκτός νετ κατάσταση , απο τους βάζελους*)

* Τους Παναθηναϊκούς όμως , γιατί τόσο άχτι ?

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Κάποιου του έχουν γίνει εφιάλτης οι εκλογές φέτος .

Ιδιαιτέρως εντός φορουμ .

(Ονόματα δε λέμε .)

Κ συμπληρώνω οτι για μένα -η οποία είμαι εκτός χορού- μου φαίνεται κομματάκι αστείο .

Για τους εντός του χορού , παίζει να έχουν βρεί τον μπελά τους .

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα;

Δημοσ.

Μμ .

Οτι εγώ είμαι απλή χρήστης κ είμαι σε πιο χαλαρή κατάσταση απο τους υπεύθυνους που πρέπει να είναι μονίμως σε ''επιφυλακή'' για κλειδώματα, σβησίματα .

Δημοσ.

γνώμη μου, καλύτερα να είναι σε επιφυλακή - έστω και υπερβάλλουσα - παρά να γίνει το forum σπιτάκι επί χρήμασι εκδιδόμενων γυναικών με αφορμή και αιτία πολιτικές αντιπαραθέσεις...

Δημοσ.

λοιπον εχω λαπτοπακι με fedora 7 πανω το οποιο η οθονη του ειναι off.δεν εχω λεφτα να την φτιαξω και το εχω και καθεται.μπορω να το δουλευω ειτε με remote desktop,ειτε με την οθονη του desktop και να αλλαζω εισοδο.

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ??

σημ οτι ειναι το 3ο pc πανω στον παγκο.ενας desktop κι ενας laptop ειναι πιο διπλα.καμμια ιδεα??

Δημοσ.
λοιπον εχω λαπτοπακι με fedora 7 πανω το οποιο η οθονη του ειναι off.δεν εχω λεφτα να την φτιαξω και το εχω και καθεται.μπορω να το δουλευω ειτε με remote desktop,ειτε με την οθονη του desktop και να αλλαζω εισοδο.

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ??

σημ οτι ειναι το 3ο pc πανω στον παγκο.ενας desktop κι ενας laptop ειναι πιο διπλα.καμμια ιδεα??

χαρισε το σε κανα φιλο σου.

Δημοσ.

τι να το κανει ρε?αφου θελει και οθονη για να δουλεψει...ασε που οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουν απο 2-3 ο καθενας.

(και λυπαμαι και τα λεφτα που του ριξα...:()

Δημοσ.

κότσαρε του μια LCD 17" (για να μην πιάνει τόπο) ή καμιά μεταχειρισμένη 15" αν βρεις, και κάνε το καταβαστήρι. 'Η βάλτο το θέμα που χαρίζουμε πράγματα, όλο και κάποιος θα βρεθεί να το θέλει.

Δημοσ.

Απορία: γιατί απαγορεύονται οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, ενώ δεν απαγορεύονται οι αθλητικές ας πούμε; Τι το κακό δηλαδή έχει η πολιτική; Δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει ο κόσμος (όχι μόνο στο ίντερνετ) και δε θέλει να μιλάει για πολιτικά. Μόνο στις γκρίνιες είμαστε πρώτοι.

Δημοσ.
Απορία: γιατί απαγορεύονται οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, ενώ δεν απαγορεύονται οι αθλητικές ας πούμε; Τι το κακό δηλαδή έχει η πολιτική; Δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει ο κόσμος (όχι μόνο στο ίντερνετ) και δε θέλει να μιλάει για πολιτικά. Μόνο στις γκρίνιες είμαστε πρώτοι.

ο αθλητης ειναι κατι που εκπεμπει υγεια. ο πολιτικος ειναι κατι αρρωστο, σαπιο και μη αναστρεψιμο. ετσι απλα.

Δημοσ.
ο αθλητης ειναι κατι που εκπεμπει υγεια. ο πολιτικος ειναι κατι αρρωστο, σαπιο και μη αναστρεψιμο. ετσι απλα.

Ναι, αλλά ο πολιτικός είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα τη ζωή σου και ΕΣΥ έχεις την ευθύνη για το πως είναι γιατί εσύ ψηφίζεις. Το μη αναστρέψιμο δεν έχει καμία σημασία, γιατί στη ζωή δεν προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις, προσπαθούμε να τις ψάχνουμε (όπως και στον αθλητισμό άλλωστε).

Αντίθετα ο αθλητισμός είναι ακριβώς το ανάποδο. Δεν επηρεάζει τη ζωή σου και δε φέρεις καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί.

Όποιος δεν ασχολείται με τα πολιτικά, να μη βγαίνει να γκρινιάζει μετά πάντως για την κατάντια της χώρας. Είναι ξεκάθαρα συνυπεύθυνος.

Δημοσ.

Αυτή η άποψη είναι μια ξεκάθαρα πολιτική άποψη.

Αλήθεια, έχεις σκεφτεί με ποιον τρόπο, εκτός του δημοκρατικού, θα μπορούσε να οργανώνεται και να διοικείται μια κοινωνία;

Από την άλλη ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι ένας χώρος γεμάτος υγεία; Αναβολικά, στημένους αγώνες, φανατισμό και βία δε θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να βρεις. Φαντάζομαι πως αυτά δεν εμπίπτουν στην κατηγορία "υγεία".

Δημοσ.
Ναι, αλλά ο πολιτικός είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα τη ζωή σου και ΕΣΥ έχεις την ευθύνη για το πως είναι γιατί εσύ ψηφίζεις.

Αντίθετα ο αθλητισμός είναι ακριβώς το ανάποδο. Δεν επηρεάζει τη ζωή σου και δε φέρεις καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί.

ακριβώς γι'αυτό μάλλον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...