Freakster Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Χαλαρα ομως μην μας το κλειδωσουν μονιμα Ανοιχτα μετα τις δυο λολ.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Και γιατί κλειδώθηκε, είπαμε... ; Γιατί μπερδέψαν το thread με το mIRC..
Freakster Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 mIRC Υπάρχει ακόμα αυτό; Yahoo messenger ftw!
KWSN_Men Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει ακόμα αυτό; Τελευταία φορά που μπήκα το 2004 σε ελληνικό κανάλι, ήταν γεμάτο λιγούρια και των δύο φύλων, που έψαχναν για τον έρωτα της ζωής τους, ή τουλάχιστον ένα εύκολο άλμα.
punky Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Τελευταία φορά που μπήκα το 2004 σε ελληνικό κανάλι, ήταν γεμάτο λιγούρια και των δύο φύλων, που έψαχναν για τον έρωτα της ζωής τους, ή τουλάχιστον ένα εύκολο άλμα. Και φαντάζομαι, έχεις να κάνεις log off από τότε.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Εννοείται. Για να καταλάβεις, και στη σκοπιά ακόμα, μέσα ήμουν.
paschalia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω την εντύπωση οτι απο όταν άρχισαν τα προεκλογικά πανηγύρια στο Μπλαμπλα πνέει ένας αέρας τρομοκρατίας (?) . Σε κάθε τόπικ , σε κάθε ποστ που (πιθανόν) να θεωρηθεί πολιτικό , πέφτει δίπλα κ η απαραίτητη διευκρίνηση . (Για τυχόν παρεξηγήσεις , το παρόν ποστ είναι απλά μια παρατήρηση για πολλά τοπικ-ποστς που μου έχουν φανεί αστεία επειδή σέρνουν κ την διευκρίνηση δίπλα)
parsifal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι κανείς εδώωωωω; εδώωωω; δώωω; ώω; ώ; Πωπω, άδειο το φόρουμ. Όλοι κοιμούνται. Insomnia my ass!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω την εντύπωση οτι απο όταν άρχισαν τα προεκλογικά πανηγύρια στο Μπλαμπλα πνέει ένας αέρας τρομοκρατίας (?) .Σε κάθε τόπικ , σε κάθε ποστ που (πιθανόν) να θεωρηθεί πολιτικό , πέφτει δίπλα κ η απαραίτητη διευκρίνηση . (Για τυχόν παρεξηγήσεις , το παρόν ποστ είναι απλά μια παρατήρηση για πολλά τοπικ-ποστς που μου έχουν φανεί αστεία επειδή σέρνουν κ την διευκρίνηση δίπλα) Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να επαναλαμβάνουμε πολλάκις έναν απλό κανόνα τον οποίο, παρ'όλα αυτά, κάποια μέλη δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κατανοήσουν: Δεν επιτρέπονται αμιγώς πολιτικά μηνύματα καθώς και μηνύματα τα οποία προτρέπουν ή αποτρέπουν τα μέλη να ψηφίσουν πολιτικά πρόσωπα ή πολιτικούς χώρους. Ως εκ τούτου: 1. Δεν επιτρέπεται μήνυμα που αναγράφει "Ψηφίστε τον/την Χ γιατί φαίνεται ωραίος τύπος, λέει ότι θα δώσει Internet παντού". 2. Δεν επιτρέπεται μήνυμα που αναγράφει "Μην ψηφίσετε τον/την Ψ γιατί είναι κλέφτης, αλήτης, απατεώνας, βάζελος". 3. Δεν επιτρέπεται μήνυμα που αναγράφει "Μην ψηφίσετε λευκό/άκυρο γιατί ευννοεί το Α ή το Β ή το Ω κόμμα" ή αντίστροφα "Ψηφίστε λευκό/άκυρο να δώσετε ένα μάθημα στο Γ ή το Δ κόμμα" 4. Δεν επιτρέπεται μήνυμα που αναγράφει "Μην ψηφίσετε κανέναν, είναι όλοι κλέφτες και αλήτες, ζήτω η αποχή!" Στην ουσία, οποιοδήποτε μήνυμα για τις Εθνικές Εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 το οποίο δεν αναφέρεται σε διαδικαστικές λεπτομέρειες ("πού μπορώ να δω πού ψηφίζω;" ή "τι μπορούν να μου κάνουν έτσι και δεν ψηφίσω;" κλπ) δεν επιτρέπεται γιατί είναι πολύ πιθανό ότι θα μετατρέψει το forum σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης. Απλό.
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι κανείς εδώωωωω; εδώωωω; δώωω; ώω; ώ; Πωπω, άδειο το φόρουμ. Όλοι κοιμούνται. Insomnia my ass! εγωωωώ, εγωωωωωώ, εγωωωωωωωωωωωωώ !!!
parsifal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτά που λέει ο paredwse επιβεβαιώνονται πανηγυρικά από αυτό το θέμα. Δείτε με τί διάθεση το ξεκίνησε ο original poster και προς τα πού το έσπρωχναν οι υπόλοιποι. Πώς να μην μπει λουκέτο... ; εγωωωώ, εγωωωωωώ, εγωωωωωωωωωωωωώ !!! Τώρα τί να σε κάνω; Πέφτω για ύπνο, τέλειωσε η σκοπιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.