Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 αχαχαχαχαχαχαχαχα κουβουσουνου χαχαχαχααχαχ καλεεε.. χαχχαχα σταματα αυτα τα αστεια, χαχαχχαχαχαχαχ δεν με λυπάσαι? χαχαχαχαχαχχαχααχαχ σταμαχχαχαχαχαχατα σου λέω χαχαχαχαχαχ η κοιλιάααα μου αχαχαχαχαχααχα
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 κι αμα δε δουλεύει το μουσουνου ???? θα μεγαλωσει η μυτη σου εσενα....
χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Κάνεις παράπονα στον κουβουσουνου. ή αυτό (παίζει φάιργουολ στο σέρβερ... άστο !) ή μπαίνεις τζι ! Αλλά και πάλι εκεί δεν μπορούμε να μιλάμε 3-4 στο ίδιο παραθύρι ! θενξ anyway έντιτ/ τι εννοείς ΧΡΥΣΕ μου (1980) ?
red7genius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 κι αμα δε δουλεύει το μουσουνου ???? φτηνες δικαιολογιες...
χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 φτηνες δικαιολογιες... αλήθεια λέω ρε παιδιά ! Δεν τρέχει το μουσουνου σε αυτουνο(υ) τον υπολογιστή !
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 αλήθεια λέω ρε παιδιά ! Δεν τρέχει το μουσουνου σε αυτουνο(υ) τον υπολογιστή ! κι αν δεν την πιστεύετε, το έχει πεί και σ' άλλους αλήθεια λέει το χαπάκι, δεν θέτεται τέτοιο θέμα
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 αλήθεια λέω ρε παιδιά ! Δεν τρέχει το μουσουνου σε αυτουνο(υ) τον υπολογιστή ! καλα....θελετε και οι δυο σφαλιαρες τελικα για να στρωσετε. ειδωμεν....
red7genius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 καλα....θελετε και οι δυο σφαλιαρες τελικα για να στρωσετε. ειδωμεν.... αν δεν ησουν βαζελος, θα συμφωνουσα μαζι σου
χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ααααα δε θα μπορέσω... (δεν αντέχω και στο ξύλο ! Είμαι μη-μου-άπτου γκομενάκι σαν τη φίλη μου.)
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ααααα δε θα μπορέσω...(δεν αντέχω και στο ξύλο ! Είμαι μη-μου-άπτου γκομενάκι σαν τη φίλη μου.) περιεργα πραγματα ακου δεν αντεχει στο ξυλο... φλωρε....
red7genius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ααααα δε θα μπορέσω...(δεν αντέχω και στο ξύλο ! Είμαι μη-μου-άπτου γκομενάκι σαν τη φίλη μου.) εγω λεω για ελαφριες, φιλικες σφαλιαριτσες...τι διαολο, βεζιρη δεν εχεις παιξει?
χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 1980 απαξιώ ! Για πες για βεζύρη (αν και δεν είμαι ΟΥΤΕ της "φιλικής" σφαλιάρας)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.