Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μπααααα???? τσουτσουρδώσαμε τώρα???? θυμίζω με την γαλανόλευκη απο πίσω παλιοναζι. Ουστ :P

μπες μσν λιγο.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κουβουσουνού ευχαρίστως να στο δανείσω, ευχομαι μόνο να σε παίρνει στο στήθος και να μην έχεις μεγαλύτερο απο το δικό μου :P :p :P :p :P

1980 LoL βλακέντιο !!! δεν μπορώ να μπώ msn σήμερα στείλε πμ.

Δημοσ.
Εντάξει, για χαμηλής κίνησης threads υπάρχει και το e-mail notification. Αλλά εκείνο το βράδυ έγινε πραγματικά της Φρου-Φρους το κάγκελο (Φρου-Φρου μου, no disrespect intended) στο Μπλα Μπλα. Άθεοι-Θρήσκοι-φλώροι agnostics (κι εγώ μέσα)-ο οξαποδώ (Lucifer), έγινε χαμός. Μέχρι και σκύλοι ήρθαν (paredwse)! Όλως περιέργως, το μάθημα το περνάω στο χαλαρό. Ξέρεις τι είναι να διαβάζεις τις μικρές ώρες της νύχτας για αρχιτεκτονικές, επεξεργαστές, μικροκώδικα και να ρίχνεις και κλεφτές ματιές στα posts του Helm; Σκέτη ψυχεδέλεια λέμε!

Λίγο λες.. Και εδώ μια από τα ίδια.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι διάβαζα για να δώσω λογική το επόμενο πρωί ! Να έχω από τη μια το βιβλίο της λογικής και από την άλλη τον πάνκι να διατυμπανίζει ότι δεν σκαμπάζω τίποτα! Τρελή σύμπτωση :P

Σε κάποια φάση ήρθε και ο χελμ, ε τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι πρέπει να διαβάσω περισσότερο. :P

Δημοσ.

ΦρουΦρου το smiley μάλλον δεν το είδες.

Πάντως λίγο δύσκολο με κόβω να χωράω μια και στα αντρικά παίζω ανάμεσα στα XL και XXL.

Δημοσ.

Πάντως λίγο δύσκολο με κόβω να χωράω μια και στα αντρικά παίζω ανάμεσα στα XL και XXL.

χοντρούλης ???? Να προτιμήσεις μια πιο ρηχτή γραμμή... :-P:mrgreen:

Δημοσ.

για πόσο χαζή με περνάς καλέ μου κουβουσουνού? τότε γιατί σου απάντησα ετσι???? αν δεν το είχα δει θα πέταγα απλά κανα σικ γυναικείο τύπου αααχ ευχαριστώ πολύ και τέτοιες μπούρδες, αντε να κότσαρα και κανα :oops:

Δημοσ.
χαχαχα!!!μαυρο κιόλας που αδυνατίζει και με κάθετες γραμμες για καλύτερο καμουφλάρισμα...

Επίσης, να βάφει τα νύχια του κόκκινα και να κουβαλάει πάντα μαζί του μία παπαρούνα (as per the elephant joke)...

Δημοσ.
Επίσης, να βάφει τα νύχια του κόκκινα και να κουβαλάει πάντα μαζί του μία παπαρούνα (as per the elephant joke)...

Αντί να βάψω να νύχια μου, άκουσα γυναίκα και φόρεσα αυτή τη γραβάτα. Οπότε όλοι κοίταζαν τη γραβάτα και όχι εμένα.

dsc00416sp1.th.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...