1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι όποιος θέλει να λουφάρει μπορεί να φτάσει μέχρι και στο σημείο να κάνει refresh για να διαβάσει τις εξελίξεις στο offtopic ποσα μου δινεις για τρεις φωτο της? οπα λαθος ατομο. Παρσιφαλ ποσα μου δινεις για τρεις φωτο της?
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ναι... γουοτέβα... (στο'πα και στα Αγγλικά να με αντιληφθείς ! :-P) Ρε απολειφάδι, εδώ μέσα μου τα λες αυτά τα "φλώρος" κι έτσι. Για έβγα όξω ρε να μου τα πεις, σαν άντρας... θα ντυθω τραβελι και θα ερθω να στα πω.
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι όποιος θέλει να λουφάρει μπορεί να φτάσει μέχρι και στο σημείο να κάνει refresh για να διαβάσει τις εξελίξεις στο offtopic Εντάξει, για χαμηλής κίνησης threads υπάρχει και το e-mail notification. Αλλά εκείνο το βράδυ έγινε πραγματικά της Φρου-Φρους το κάγκελο (Φρου-Φρου μου, no disrespect intended) στο Μπλα Μπλα. Άθεοι-Θρήσκοι-φλώροι agnostics (κι εγώ μέσα)-ο οξαποδώ (Lucifer), έγινε χαμός. Μέχρι και σκύλοι ήρθαν (paredwse)! Όλως περιέργως, το μάθημα το περνάω στο χαλαρό. Ξέρεις τι είναι να διαβάζεις τις μικρές ώρες της νύχτας για αρχιτεκτονικές, επεξεργαστές, μικροκώδικα και να ρίχνεις και κλεφτές ματιές στα posts του Helm; Σκέτη ψυχεδέλεια λέμε! ποσα μου δινεις για τρεις φωτο της? οπα λαθος ατομο. Παρσιφαλ ποσα μου δινεις για τρεις φωτο της? Τίνος τρεις φωτό... ;
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ρε πουλαω τρεις φωτο της φρου λεμε....κανενας?
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ρε συ 1980 σου είπα οχι ακόμα, είμαι στο στάδιο του infraction.. αν κοντεύω το bannάρισμα αυτού του είδους οι συναλλαγές ..
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ρε συ 1980 σου είπα οχι ακόμα, είμαι στο στάδιο του infraction.. αν κοντεύω το bannάρισμα αυτού του είδους οι συναλλαγές .. καλα αμα δεν παρω μια απαντηση σε αυτο που σε ρωτησα χτες στις επομενες τρεις ωρες τις ποσταρω.
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 δεν με κόβω να προλαβαίνω μωρέ γι΄ αυτό που με ρώτησες και.... αι γαμίδια 1980 (φιλικά πάντα) !!!!
marmegap Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτός με τα μούσια και την πετσέτα στην πλάτη είσαι;
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 δεν με κόβω να προλαβαίνω μωρέ γι΄ αυτό που με ρώτησες και.... αι γαμίδια 1980 (φιλικά πάντα) !!!! δεν σε χαλασε....
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτός με τα μούσια και την πετσέτα στην πλάτη είσαι; τσκ τσκ τσκ... οχι καλέ, ο καραφλός κύριος ακριβώς απο πίσω 1980 οχι δεν με χάλασε, βέβαια κρίμα να μην έχω μια και εγώ σαν τις δικές σου τις ημιγυμνες όπου σφίγγεσαι λές και θα πάθεις ανακοπή αν δεν βγεί στο επόμενο δεπτερόλεπτο η φωτογραφία :p
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 τσκ τσκ τσκ... οχι καλέ, ο καραφλός κύριος ακριβώς απο πίσω 1980 οχι δεν με χάλασε, βέβαια κρίμα να μην έχω μια και εγώ σαν τις δικές σου τις ημιγυμνες όπου σφίγγεσαι λές και θα πάθεις ανακοπή αν δεν βγεί στο επόμενο δεπτερόλεπτο η φωτογραφία :p τι εχεις? τι λες ρε? χαχαχαχαχαχαχαχα. λοιπον απαγορευετε να ποσταρετε φωτο αλλων μελων θα σε καταγειλω στο λυκοσκυλο.
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε, για φωτογραφίες έχουμε αρμόδιο thread... Θέλουμε και μία με τη βαφτιστήρα όμως!
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 τι εχεις? τι λες ρε? χαχαχαχαχαχαχαχα. λοιπον απαγορευετε να ποσταρετε φωτο αλλων μελων θα σε καταγειλω στο λυκοσκυλο. εγω δεν ποσταρα τιποτα μονη σου ψαρωσες για μπες μσν να δω οτι εχεις τετοια δικια μου φωτο. μπααααα???? τσουτσουρδώσαμε τώρα???? θυμίζω με την γαλανόλευκη απο πίσω παλιοναζι. Ουστ
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 μπααααα???? τσουτσουρδώσαμε τώρα???? θυμίζω με την γαλανόλευκη απο πίσω παλιοναζι. Ουστ τωρα ακουω and justice for all βαριεμαι να σου απαντησω.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 δεν με κόβω να προλαβαίνω μωρέ γι΄ αυτό που με ρώτησες και.... αι γαμίδια 1980 (φιλικά πάντα) !!!! Φρου φρου ωραίο φόρεμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.