Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 παρέα δεν μπορώ να κάνω με άτομα που νομίζουν οτι είναι πιο έξυπνα και κυρίως πιο όμορφα απο μένα οπότε ο πάνκης απορρίπτεται πάραυτα Kαι ο ναρκισσισμός μου δεν είναι κουσούρι, συμβιβασμό με την πραγματικότητα θα το θέτεδα καλύτερα :p (ζζζζμουάτς χαπακάκι μου !!!!) αααχαχαχαχαχαχα 1980 χαίρομαι που έχεις τέτοια εικόνα για μένα :p (δεν τρομάζω τόσο εύκολα πάντως )
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 παρέα δεν μπορώ να κάνω με άτομα που νομίζουν οτι είναι πιο έξυπνα και κυρίως πιο όμορφα απο μένα οπότε ο πάνκης απορρίπτεται πάραυτα Kαι ο ναρκισσισμός μου δεν είναι κουσούρι, συμβιβασμό με την πραγματικότητα θα το θέτεδα καλύτερα :p (ζζζζμουάτς χαπακάκι μου !!!!) πως και δεν ειπες τιποτα για το βιντεο... τι ανωτεροτητα και καλα?
punky Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Πασχαλιά,η τελευταία κοιτίδα της τάξης και της ηθικής του insomnia.... Εντάξει, μην τα ισοπεδώνεις όλα κι εσύ. Υπάρχουν διάφορα αξιόλογα ρεύματα. Όπως το πατριωτικό Insomnia. (Κάτι σαν το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ας πούμε).
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 πως και δεν ειπες τιποτα για το βιντεο... τι ανωτεροτητα και καλα? ξύπνα ρεεεε.... (πάω για καπνό, θέλει κανείς τίποτα? )
χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να επιδιώξεις την παρέα μαζί του γιατί όλο και κάτι παραπάνω θα έχει να σου μάθει, σα γηραιότερος Νάρκισσος... :-P L :lol: L ρε βλακέντιο !!!! (φιλούμπες μανάρι ! Τα "ζμμμουτς" τα φυλάω για τη λατρεία, τον παρεδώσε...)
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Εντάξει, μην τα ισοπεδώνεις όλα κι εσύ.Υπάρχουν διάφορα αξιόλογα ρεύματα. Όπως το πατριωτικό Insomnia. (Κάτι σαν το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ας πούμε). φυσικά, με το νυχτερινό μάλιστα κάνεις και οικονομία, εγω τότε βάζω πλυντήριο και κάνω πιστολάκι το μαλλί
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ...(πάω για καπνό, θέλει κανείς τίποτα? ) Φρου-φρου, μου τέλειωσαν τα χαρτάκια...
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 αχ βρε Parsifal, αχ βρε Parsifal ... 2 λεπτάκια νωρίτερα να μου το έλεγες.... τώρα πάρε απο τα δικά μου
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 παλιοπρεζακια του καπνου ολοι. πρεπει να σας βαλω στον σωστο δρομο. να λυωσετε στον διαδρομο μεχρι να φτυσετε ολο τον καρκινο απο μεσα σας.
χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 παλιοπρεζακια του καπνου ολοι. πρεπει να σας βαλω στον σωστο δρομο. να λυωσετε στον διαδρομο μεχρι να φτυσετε ολο τον καρκινο απο μεσα σας. κι εσύ να γράψεις 100 φορές το "λιώνω" μέχρι να μάθεις την ορθογραφία του ! Σε διορθωσα κι εχθές αλλά, με σύνδεσες με Κάιρο...:twisted:
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 κι εσύ να γράψεις 100 φορές το "λιώνω" μέχρι να μάθεις την ορθογραφία του ! Σε διορθωσα κι εχθές αλλά, με σύνδεσες με Κάιρο...:twisted: δεν με νοιαζει η ορθογραφια μου ρε ετσι και αλλοιως μονο εδω μεσα γραφω κειμενα στα ελληνικα. λογικο ειναι να κανω λαθη.
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 δεν με νοιαζει η ορθογραφια μου ρε ετσι και αλλοιως μονο εδω μεσα γραφω κειμενα στα ελληνικα. λογικο ειναι να κανω λαθη. σωστά! στις γκόμενες γράφει ως εξής : Ντίαρ Τζόι, αι γουντ λάικ το εξπρέςς μαι φίλινγκς φορ γιου. Εβρι τάιμ αι σι γιου μαι χάρτ μπίτς φάστερ εντ φάστερ. Αι θίνκ αιμ γκόνα χέβ ε χάρτατάκ. Ντου γιου γόνα φάκ ? Πλίζ σέι αι ντού! :p
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 σωστά! στις γκόμενες γράφει ως εξής : Ντίαρ Τζόι, αι γουντ λάικ το εξπρέςς μαι φίλινγκς φορ γιου. Εβρι τάιμ αι σι γιου μαι χάρτ μπίτς φάστερ εντ φάστερ. Αι θίνκ αιμ γκόνα χέβ ε χάρτατάκ. Ντου γιου γόνα φάκ ? Πλίζ σέι αι ντού! :p ....καλα θα σε φτιαξω μαγκα εσενα. ξερεις εσυ. περιμενω απαντηση. ντου γιου γονα φακ????χαχαχαχααχχαχαχαχα. τι πλιζ ρε σε ποιον νομιζεις οτι μιλας ρε λαχανικο.
χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑ ρε Φρουφρουκω !!! θα πέσω απ'την καρέκλα...
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Πωπω, την έκατσα! Τώρα χωρίς νικοτίνη τι φκιάνουμε; Μάλλον θα πέσω για ύπνο... Ερώτηση κρίσεως προς όσους το κάνουν/το έχουν κάνει στο παρελθόν συχνά: Αν έχετε «γυρίσει» το καθημερινό πρόγραμμά σας σε ύπνο την ημέρα και εργασία/διάβασμα τη νύχτα και θέλετε να το επαναφέρετε στα φυσιολογικά, ποιον τρόπο θα προτιμούσατε; Αυπνία για κάνα 24ώρο και μετά 12-14ώρο ύπνο από τον οποίο θα ξυπνήσεις περίπου μία normal πρωινή ώρα; Ή ενδιάμεσες «σίεστες» μέχρι την ώρα που θα κοιμηθείς κανονικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.