Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου punky.Οσο για τη φωτογραφια εβαλα μια που ειμαστε με το Νοντα διακοπες στα παλουκια Σαλαμινας,πριν ξεκινησουν τα προβληματα.Για να μου πειται κ αν ταιριαζουμε!

αν κανεις πλακα το πας πολυ καλα παντως.

Δημοσ.
Μου αρέσει που αμέσως εγώ να απαντήσω στο ερώτημα που τίθηκε από τη Rosemary πριν το διαβάσω το έρμο.

αφού είσαι αγόρι εξυπερετικό, δεν θέτεται θέμα περι αυτού !!! LooOOOoL :-D

Δημοσ.

Έβλεπα το τοπικ με την εφορευτική επιτροπή κ απο χτες έχω μια απορία .

Έτσι όπως είναι τα πράματα την τρέχουσα περίοδο (πολιτικά,οικονομικά,κλπ) δεν αρέσουν σε πολλούς απο εδώ μέσα - κ εκτός νετ βέβαια .

Πώς περιμένετε ν'αλλάξουν όταν γράφετε/γράφουν στα παλιά παπούτσια σας/τους υποχρεώσεις - ευθύνες - κανονισμούς - νόμους - κ δε συμμαζεύεται ?

Δημοσ.
...Πώς περιμένετε ν'αλλάξουν όταν γράφετε/γράφουν στα παλιά παπούτσια σας/τους υποχρεώσεις - ευθύνες - κανονισμούς - νόμους - κ δε συμμαζεύεται ?

Πασχαλιά,η τελευταία κοιτίδα της τάξης και της ηθικής του insomnia....

Δημοσ.

(LOL) Καλημέρα !

Τι γελάτε ρε αλήτες με την κοπέλα ? Που θα βαδίσει η χώρα με κάτι λαμόγια σαν κι εσάς που αψηφούν Νόμους και Θεσμούς ? Αναρχοκομμούνια...

:-P

Μια είναι η λύση Πασχαλιά μου : ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ !

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ χαπάκι !!!!

χάπι mode on/ κάνω οτι δεν βλέπω ρε 1980 αλλά αν είναι να με λές καμμένο τουλάχιστον λέγε με σωστά /χάπι mode off :P :p :P

Δημοσ.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ χαπάκι !!!!

χάπι mode on/ κάνω οτι δεν βλέπω ρε 1980 αλλά αν είναι να με λές καμμένο τουλάχιστον λέγε με σωστά /χάπι mode off :P :p :P

:-) Eγώ τουλάχιστον το παλεύω το "κουσούρι" μου ! Εσύ να δεις τι θα κάνεις (εκτός από παρέα με την άλλη την ψωνάρα τον Punky) με το δικό σου παλιο- Νάρκισσε... :-P

Δημοσ.
αααααααααααααααααχ... ντεν βλέπω βίντεο απο ντω καρντιά μου ...

δεν πειραζει καλυτερα γιατι θα με κυνηγας επειδη τρομαξα την φιλη σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...