punky Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Original είναι. Αφού στο EXIF info το γράφει καθαρά PaloukiaSalaminos.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως τα παλούκια είναι ωραίο touch όπως και να το κάνουμε.
agpr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Τώρα εγώ φταίω; Ο Νώντας ο οικοδόμος στα παλούκια της Σαλαμίνας! Τώρα και σε dvd
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου punky.Οσο για τη φωτογραφια εβαλα μια που ειμαστε με το Νοντα διακοπες στα παλουκια Σαλαμινας,πριν ξεκινησουν τα προβληματα.Για να μου πειται κ αν ταιριαζουμε! αν κανεις πλακα το πας πολυ καλα παντως.
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μου αρέσει που αμέσως εγώ να απαντήσω στο ερώτημα που τίθηκε από τη Rosemary πριν το διαβάσω το έρμο. αφού είσαι αγόρι εξυπερετικό, δεν θέτεται θέμα περι αυτού !!! LooOOOoL
paschalia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Έβλεπα το τοπικ με την εφορευτική επιτροπή κ απο χτες έχω μια απορία . Έτσι όπως είναι τα πράματα την τρέχουσα περίοδο (πολιτικά,οικονομικά,κλπ) δεν αρέσουν σε πολλούς απο εδώ μέσα - κ εκτός νετ βέβαια . Πώς περιμένετε ν'αλλάξουν όταν γράφετε/γράφουν στα παλιά παπούτσια σας/τους υποχρεώσεις - ευθύνες - κανονισμούς - νόμους - κ δε συμμαζεύεται ?
marmegap Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ...Πώς περιμένετε ν'αλλάξουν όταν γράφετε/γράφουν στα παλιά παπούτσια σας/τους υποχρεώσεις - ευθύνες - κανονισμούς - νόμους - κ δε συμμαζεύεται ? Πασχαλιά,η τελευταία κοιτίδα της τάξης και της ηθικής του insomnia....
χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 (LOL) Καλημέρα ! Τι γελάτε ρε αλήτες με την κοπέλα ? Που θα βαδίσει η χώρα με κάτι λαμόγια σαν κι εσάς που αψηφούν Νόμους και Θεσμούς ? Αναρχοκομμούνια... :-P Μια είναι η λύση Πασχαλιά μου : ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ !
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ χαπάκι !!!! χάπι mode on/ κάνω οτι δεν βλέπω ρε 1980 αλλά αν είναι να με λές καμμένο τουλάχιστον λέγε με σωστά /χάπι mode off :p
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ χαπάκι !!!! χάπι mode on/ κάνω οτι δεν βλέπω ρε 1980 αλλά αν είναι να με λές καμμένο τουλάχιστον λέγε με σωστά /χάπι mode off :p σου απανταω με βιντεο. http://www.youtube.com/watch?v=UlAJnO5-mdE
χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ χαπάκι !!!! χάπι mode on/ κάνω οτι δεν βλέπω ρε 1980 αλλά αν είναι να με λές καμμένο τουλάχιστον λέγε με σωστά /χάπι mode off :p Eγώ τουλάχιστον το παλεύω το "κουσούρι" μου ! Εσύ να δεις τι θα κάνεις (εκτός από παρέα με την άλλη την ψωνάρα τον Punky) με το δικό σου παλιο- Νάρκισσε... :-P
χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 σου απανταω με βιντεο. http://www.youtube.com/watch?v=UlAJnO5-mdE αααααααααααααααααχ... ντεν βλέπω βίντεο απο ντω καρντιά μου ...
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 αααααααααααααααααχ... ντεν βλέπω βίντεο απο ντω καρντιά μου ... δεν πειραζει καλυτερα γιατι θα με κυνηγας επειδη τρομαξα την φιλη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.