pappous_soulis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ΠΟΙΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΔΙΑ?? :evil:
red7genius Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ΠΟΙΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΔΙΑ?? :evil: ποιο?
Rose_mary Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 συγνωμη...το τοπικ μου για το προβλημα με το γαμο μου γιατι κλειδωθηκε?υπαρχει καποια πληροφορια? ευχαριστω
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί η γη είναι στρόγγυλη? Δεν είναι βασικά... συγνωμη...το τοπικ μου για το προβλημα με το γαμο μου γιατι κλειδωθηκε?υπαρχει καποια πληροφορια?ευχαριστω Μπορείς να ρωτήσεις με προσωπικό μήνυμα τους υπεύθυνους.
poscaman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι βασικά... ουφ!κι ανησυχησα προς στιγμη....
johnyboy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Χαχαχα.Ε όλοι είχαν από μία απορία να μην πω και εγώ την δικιά μου.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μου αρέσει που αμέσως εγώ να απαντήσω στο ερώτημα που τίθηκε από τη Rosemary πριν το διαβάσω το έρμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 συγνωμη...το τοπικ μου για το προβλημα με το γαμο μου γιατι κλειδωθηκε?υπαρχει καποια πληροφορια?ευχαριστω Απ' ότι έχω καταλάβει, η μαμά είναι τελικά moderator στο insomnia με το ψευδώνυμο "Lucifer". Εμείς σου είπαμε να την ξεφορτωθείς γρήγορα γρήγορα, αλλά εσύ δεν άκουγες. Τώρα εκτός από το λουκέτο στο γάμο σου, θα έχεις και ένα λουκέτο στο τόπικ σου. Α, ρε μάνα είναι μόνο μια...
Rose_mary Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ευχαριστω,πως στελνω πρωσοπικο μηνυμα στον λουσιφερ (αυτος ειναι μοντερειτορ εδω ε? Αυτος μου κλειδωσε το θεμα?
punky Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ποστάρεις μια φωτό σου εδώ. Και μην ανησυχείς, θα σου στείλει αυτός pm.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Και φυσικά, postαρε. Πουτάνα punky. Το μόνο που απομένει είναι να ξαμοληθούν τα λαγωνικά να ανακαλύψουν αν είναι original.
Rose_mary Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου punky.Οσο για τη φωτογραφια εβαλα μια που ειμαστε με το Νοντα διακοπες στα παλουκια Σαλαμινας,πριν ξεκινησουν τα προβληματα.Για να μου πειται κ αν ταιριαζουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.