Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λίγα λόγια για τον παρεδώσε 'νταξει ? :-P

είναι πολύ "γλυκούλης" (κι έχει και... "ζουμερό" επάγγελμα)... ΖΖΖΖμμμμμουτς Πάρεδώσε !

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Π.Μ. δεν έχετε να τα πείτε αυτά;

Φιλαράκι,μ' όλο το συμπάθειο,φαντάζεσαι καμια ορδή από Virtual trolls να spamάρουν ασύστολα σε όλα τα threads;:twisted:

Καλά έκανε λοιπόν ο Φωτοδότης και τους μάντρωσε,κάπως σαν την Ελβετία τα πρεζάκια πίσω απ' το σταθμό και τα μπουρδέλα στη Stuttgart,στο λόφο...:mrgreen:

Δημοσ.
δε σε πιανω ακριβως...

για μενα το ειπες αυτο;

Πάμε απ' την αρχή.Λέω ότι καλά έκανε ο Lusifer και άνοιξε αυτό το topic,όπου μπορεί ο κάθε ένας,χωρίς να ενοχλεί τους υπόλοιπους,να γράψει ό,τι νομίζει ότι δεν "χωράει" αλλού.Καλά είναι τώρα;

για την περιοχη που αναφερεσαι, δεν γνωριζω κάτι...

Έλα τώρα,επίδειξη ήταν,να μπω στο μάτι σε κανα-δυό που μας τη λένε τακτικώτατα,ότι πήγαν εδώ,πήγαν εκεί κλπ(lol):mrgreen:Όπου νάναι θα ψηστώ να postάρω photo's με ωτο-στοπ κάτω από πραγματικές πινακίδες χιλιομετρικών αποστάσεων kι όχι φωτοσουπιές...lol

Δημοσ.

Ζω το πιο σουρεαλιστικο σκηνικο της χρονιας, πλακωνονται κατω απο το σπιτι μου μια τσιγγανα, ενας παπους γυρω στα 100, και ενας παπας για θεση παρκαρισματος. Και οι επικλησεις στο χριστο και στην παναγια πανε συνεφο. Ολα τα λεφτα....

Δημοσ.

μου ήρθε χθες ένα απιστευτο πμ...

το παραθέτω αυτούσιο...

ti kaneis??mipws ksereis tpt gia tis pistopoiiseis twn iek??pote arxizoun??thanks!!!

είναι από χρήστη που εγγραφηκε στο φόρουμ τον 8ο, με μηδέν μηνύματα, και δεν έχουμε επικοινωνήσει ποτέ ξανά. Επίσης, δεν έχω γράψει ποτέ κάτι για πιστοποίηση από ιεκ, γιατί δεν έχω ΙΔΕΑ τι ακριβώς συμβαίνει...

Δημοσ.

αναθεμα σε αυτον που εγραψε εδω μεσα την σελιδα whitepages.gr. με τρωγανε τα δαχτυλα μου επι δεκα λεπτα να γραψω ενα ονομα η οχι. τελικα το εγραψα και

τωρα κοιταω την οθονη σαν τον χαζο.

Δημοσ.
αναθεμα σε αυτον που εγραψε εδω μεσα την σελιδα whitepages.gr. με τρωγανε τα δαχτυλα μου επι δεκα λεπτα να γραψω ενα ονομα η οχι. τελικα το εγραψα και

η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η εξής:

παίρνεις τηλ κάποιον φίλο σου, ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει delete από το μυαλό σου τη συγκεκριμένη πληροφορία, θα σου υπενθυμίσει κάποια πραγματακια, και θα σε συγκρατήσει!

Εναλλακτικά: Σβήνεις υπολογιστή, παίρνεις τις 2 φίλες με τα μαστίγια, και ....show must go on!

Δημοσ.
η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η εξής:

παίρνεις τηλ κάποιον φίλο σου, ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει delete από το μυαλό σου τη συγκεκριμένη πληροφορία, θα σου υπενθυμίσει κάποια πραγματακια, και θα σε συγκρατήσει!

Εναλλακτικά: Σβήνεις υπολογιστή, παίρνεις τις 2 φίλες με τα μαστίγια, και ....show must go on!

αυτο δεν γινετε delete με τιποτα. ειναι καπου βαθια μεσα στο bios. την μια με το μαστιγιο ψαχνω τωρα αυτη σε κανει να παιρνεις τα πανω σου σε πεντε λεπτα. ενταξει ρε το εχω δεν χανω τον ελενχο. δεν τρεχει τιποτα θα παω γυμναστηριο το απογευμα θα λυωσω στα βαρη και ολα οκ απλα κοιτα τι κακο μπορει να σου κανει μια ιστοσελιδα αλλα δεν φταιει η ιστοσελιδα απλα μου κανει εντυπωση οτι με τρωγαν τα δαχτυλα μου μετα απο τοσα χρονια.

Δημοσ.
μου ήρθε χθες ένα απιστευτο πμ...

το παραθέτω αυτούσιο...

είναι από χρήστη που εγγραφηκε στο φόρουμ τον 8ο, με μηδέν μηνύματα, και δεν έχουμε επικοινωνήσει ποτέ ξανά. Επίσης, δεν έχω γράψει ποτέ κάτι για πιστοποίηση από ιεκ, γιατί δεν έχω ΙΔΕΑ τι ακριβώς συμβαίνει...

μιας και το ξέρω, κάπου αυτές τις μέρες θα πρέπει να πάνε στα ιεκ να τους ενημερώσουν που να πανε να καταθεσουν τα παράβολα και τα χαρτια τους και καπου τον δεκεμβρη θα δώσουν τις εξετασεις. σταθερή ημερομηνία δεν υπάρχει, θα αναρτηθεί στα ιεκ πίνακας με το πότε δίνει η κάθε ειδικότητα.

Δημοσ.

Καταρα και σε σενα, τωρα κοιταω εγω την οθονη σαν μλκς....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...