Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 μμμμμμμμμσε παρακαλω μην το κανεις αυτο...ανοιξε η ορεξη μου...πες μου οτι βαζεις και γαυρο παστο απο πανω???? μα τι μπανάλ γκόμενος θε μου? πάει βρε ο γαύρος με το αβοκάντο... πφφφ και σε είχα περάσει για μπόν βιβέρ...
red7genius Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 μα τι μπανάλ γκόμενος θε μου? πάει βρε ο γαύρος με το αβοκάντο... πφφφ και σε είχα περάσει για μπόν βιβέρ... lol εχεις δικιο θα προσπαθησω να αναθεωρησω τις αποψεις μου περι γευσιγνωσίας
1980 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 μα τι μπανάλ γκόμενος θε μου? πάει βρε ο γαύρος με το αβοκάντο... πφφφ και σε είχα περάσει για μπόν βιβέρ... αμα ξαναμιλησεις με γαβρο δεν σου γνωριζω κανεναν.
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 αμα ξαναμιλησεις με γαβρο δεν σου γνωριζω κανεναν. να τον φάω κάνει ??? ;p
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 κοφτου το λαρυγγι. πως το θέλετε κύριε? ζουλιέν ή κονκασέ ???? (πςςςςςς )
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 και εσυ πμ δεν εχεις για να μας κάνεις την παρατήρηση μισητέ???? ε? ε? ε?
Harkon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 σας την λέω πάμπλικ για να το παίξω μάγκας και νταής. επισης, σιγά μη κάθομαι να στέλνω ΠΜ σε εσάς.. έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 σας την λέω πάμπλικ για να το παίξω μάγκας και νταής. επισης, σιγά μη κάθομαι να στέλνω ΠΜ σε εσάς.. έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω πςςςςς έλα ρε Γιαγκούλα να ούμε... ρε αντε τράβα μίλα εσυ στο msn με γκομενάκια και ασε μας εμάς να σπάμε τα νεύρα του παρεδωσε... ουστ λέμε
Harkon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ ως "ανθρωπόμορφο ρομποτ" μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα, σε αντίθεση με εσένα θνητέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.