Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ω γαμωτο...θα μπει και στα -αντα και θα ειναι κατσουφιασμενη ολη μερα...

μέχρι τοτε μου είπαν οι γιατροί οτι έχω ενα χρόνο και κάτι ζωη.. κάτι είναι και αυτό.... :P :p :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρέπει να σου βγάλουν βιδάνιο εσένανε.Όλο λέω φεύγω κι όλο εδώ μέσα βοσκάω.

Όόόόχι καρντιά μου,δεν είμαι "μεγάλος",ένας φτωχόπουστας είμαι,σκλάβος μισθωτός του κεφάλαιου....

Δημοσ.

να πω και εγω το ασχετο μου, χτες αγορασα το W850i της sony-ericsson και σημερα περασα καποια τραγουδια με ελληνικο τιτλος αλλα δεν τα διαβαζει βγαζει κατι καλικατζουρες...τα ξενα μια χαρα...ξερει κανεις τι παιζει?(ελπιζω να υπαρχει λυση βαριεμαι να μετονομαζω τοσα τραγουδια :()

Δημοσ.
Πρέπει να σου βγάλουν βιδάνιο εσένανε.Όλο λέω φεύγω κι όλο εδώ μέσα βοσκάω.

εχω ήδη ένα στεγαστικό, δεν θέλω άλλο ευχαριστώ... (μουαχχαχαχα γαματο χιούμορ ε? :P :p :P )

Δημοσ.
να πω και εγω το ασχετο μου, χτες αγορασα το W850i της sony-ericsson και σημερα περασα καποια τραγουδια με ελληνικο τιτλος αλλα δεν τα διαβαζει βγαζει κατι καλικατζουρες...τα ξενα μια χαρα...ξερει κανεις τι παιζει?(ελπιζω να υπαρχει λυση βαριεμαι να μετονομαζω τοσα τραγουδια :()

Μετατροπή tag με κανα tag editor σε 3.1 (; )

Μηπως απλα δεν υποστηριζει ελληνικα;

Δημοσ.
εχω ήδη ένα στεγαστικό, δεν θέλω άλλο ευχαριστώ... (μουαχχαχαχα γαματο χιούμορ ε? :P :p :P )

η προταση περι λαδωματος με εβαλε σε σκεψεις...μπορει να καταθεσω προταση στον πατερα σου αν "βλεπεσαι" οπως λες:razz:

παστίτσιο ξερεις να κανεις?

Μετατροπή tag με κανα tag editor σε 3.1 (; )

δεν καταλαβα τπτ!!!τι ειναι αυτο το tag?:?

τωρα αν υποστηριζει ή οχι δεν ξερω αλλα και ελληνικα εχει σαν γλωσσα και μηνυμα γραφω στα ελληνικα..

Δημοσ.

δεν εχει σχεση με το μην. id3 tags ειναι οι πληροφοριες που ειναι ενσωματωμενες στο mp3 σχετικα με τιτλο,αλμπουμ κλπ.

οταν παιζεις ενα κομματι εμφανιζεται το filename του?η οχι?

Δημοσ.
δεν εχει σχεση με το μην. id3 tags ειναι οι πληροφοριες που ειναι ενσωματωμενες στο mp3 σχετικα με τιτλο,αλμπουμ κλπ.

οταν παιζεις ενα κομματι εμφανιζεται το filename του?η οχι?

οχι στο walkman μου βγαζει μονο artist title kai album

Δημοσ.

αρα διαβαζει id3 tags.μπορει να μην υποστηριζει το κινητο id3 tags με ελληνικους χαρακτηρες...δες στο myphone.gr εκει θα βρεις τα παντα

Δημοσ.
αρα διαβαζει id3 tags.μπορει να μην υποστηριζει το κινητο id3 tags με ελληνικους χαρακτηρες...δες στο myphone.gr εκει θα βρεις τα παντα

thnx a lot πατρινε:-D

Δημοσ.
η προταση περι λαδωματος με εβαλε σε σκεψεις...μπορει να καταθεσω προταση στον πατερα σου αν "βλεπεσαι" οπως λες:razz:

παστίτσιο ξερεις να κανεις?

φυσικά, με ρεβύθια και αβοκάντο δεν γίνεται?

Δημοσ.
thnx a lot πατρινε:-D

Αλλος ενας πελατης χαμενος, λιγο να κοιταξεις αλλου και στον παιρνουν μεσα απο τα χερια γμτ. :mrgreen:

Ρε παρε ενα tag editor ενα οποιδηποτε, μετονομασε ενα τραγουδι και δοκιμασε αν θα το δει τοτε. Πολλα mp3 players μου την εχουν κανει ετσι.

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Tag-Editors/The-GodFather.shtml

Δημοσ.
Αλλος ενας πελατης χαμενος, λιγο να κοιταξεις αλλου και στον παιρνουν μεσα απο τα χερια γμτ. :mrgreen:

το εχουμε σκεφτει σοβαρα με φιλο να φτιαξουμε support company:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

/QUOTE]

ρε συ δεν σε παρατησα απλα περιμενα να μου απαντησεις τι ειναι το tag!!:-D

λοιπον το δοκιμαζω και σου λεω!!!thnx a lot

Δημοσ.
φυσικά, με ρεβύθια και αβοκάντο δεν γίνεται?

μμμμμμμμμ

σε παρακαλω μην το κανεις αυτο...ανοιξε η ορεξη μου...πες μου οτι βαζεις και γαυρο παστο απο πανω????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...