Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Θάχει και κονσομασιόν; αν βλέπεσαι, ναι
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ίσως εξυπηρετηθείς:2610222227,ρώτα τον κο Μανώλη.Αν έχεις και αριθμό αποστολής,ακόμα καλύτερα.Στην Πάτρα αυτός έχει την LaPoste. ευχαριστω πολυ,επικοινωνησα μαζι τους,περιμενω να με παρουν οταν ερθει
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα στα παιδιά ! Μήπως ξέρει πόσο πάει στις μέρες μας η ώρα για σερβιτοριλίκι σε καλό καφέ? Γιατί πάνε χρόνια απο τότε που το έπαιζα φτωχή πλην τίμια φοιτήτρια και δεν ξέρω τώρα τι παίζει με τα μεροκάματα .. τι εννοεις σε καλο καφε?κυριλλε?σε ποιο σημειο του κοσμου? (γενικα απ όσο ξερω οι τιμες ειναι περιπου στα 4ευρω/ωρα
marmegap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 αν βλέπεσαι, ναι Βλέπομαι,βλέπομαι.Αφήνω και μπουρμπουάρ αν μείνω ευχαριστημένος ευχαριστω πολυ,επικοινωνησα μαζι τους,περιμενω να με παρουν οταν ερθει Είναι απ' τις ελάχιστες στιγμές που χαίρομαι τη συμμετοχή μου στην "αγορά".
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πατρινέ δεν νομίζω οτι ταιριάζει να δουλεύω σε μαγαζί που λέγεται "η Συνάντηση" όυτε καν "Η ωραία Λίμνος" οπότε όταν μιλάμε για καλό καφέ καταλαβαίνεις τι εννοώ... Καφετέρια του κώλου που βάζουν εκεί εναν gay διακοσμητή να τους φτιάξει το χώρο, κανα δυό ωραίους μπουφετζήδες που το φόρτε τους ειναι το ταλαίπωρο Mojito και εναν dj που δήθενμου ταχαμου κάνει πρόγραμμα βάζοντας απλά ενα mp3 στο player. Πάτρα μένεις βρε, δεν ξέρεις? 4 ευρώ ε? χμμμμ.... marmegap τι λές θα πάς ? Οι σαμπάνιες που θα πρέπει να ανοίγεις στους πελάτες είναι Cair πάντως
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 μωρε επειδη ξερω γι αυτο στο λεω....ε,μην περιμενεις πανω απο πεντολιρο τοτε,με τα μπουρμπουαρ δικα σου μοιρασμενα με τους αλλους της βαρδιας
marmegap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ...marmegap τι λές θα πάς ? Οι σαμπάνιες που θα πρέπει να ανοίγεις στους πελάτες είναι Cair πάντως Τελευταία φορά -απ' ότι μπορώ να θυμηθώ- που πλήρωσα,ήταν στην Καστοριά που ήμουν φαντάρος.Το ξενοδοχείο και την κοινή.Πάνε πάνω από 30 χρόνια.Μπουρμπουάρ είπα ότι αφήνω,άντε να πληρώσω να λιγδώσει και το αντεράκι,σε κανα καλό εστιατόριο.Μέχρις εκεί.
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τελευταία φορά -απ' ότι μπορώ να θυμηθώ- που πλήρωσα,ήταν στην Καστοριά που ήμουν φαντάρος.Το ξενοδοχείο και την κοινή.Πάνε πάνω από 30 χρόνια.Μπουρμπουάρ είπα ότι αφήνω,άντε να πληρώσω να λιγδώσει και το αντεράκι,σε κανα καλό εστιατόριο.Μέχρις εκεί. κουβαρντά μου εσυ ! Πατρινέ θάνκς, για 2η δουλειά ψάχνω μωρέ μέχρι να βρεί ο μπαμπάς μου και λαδώσει κάναν άντρα και με στεφανωθεί επιτέλους
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 δευτερη δουλεια??μπα...εκτος κι αν το αφεντικο ειναι κανας πρωην.διαφορετικα θα τρως κατι 8ωρα ξεγυρισμενα...
marmegap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 κουβαρντά μου εσυ ! Και σταματάω εδώ,ένα καλό εστιατόριο,χωρίς βιολιά και τσιριντσάντζουλες,σου στοιχίζει γύρω στα 200?,όσο δηλ ένας 750άρης hd.Λυπάμαι,μετάνοιωσα,αποσύρω την υποψηφιότητά μου και πάω να βολέψω την κυρούλα μου. Τζάμπα!
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 δευτερη δουλεια??μπα...εκτος κι αν το αφεντικο ειναι κανας πρωην.διαφορετικα θα τρως κατι 8ωρα ξεγυρισμενα... ε ναι καλέ, λές να αφήσω την γαμάτη δουλειά μου για να γυρίζω στις καφετέριες γριά γυναίκα? για κανα-δυο μέρες την εβδομάδα λέω και για λίγο καιρο για να κάνω κάτι πραγματάκια που θέλω και μετά λε πούλ.. Εχω μιλήσει ήδη με έναν που δεν είναι πρώην και μου είπε για 4,5 ευρω την ώρα συν τα τιπς και αν τα πάμε καλά (αυτό δεν ξέρω αν το είπε με νόημα, εκείνη την ώρα βλεφάριαζα τον μπουφετζη παύλα αχρηστο πλήν όμως μοντέλο) θα μου το κάνει 5... μου φάνηκαν πολύ λίγα γιατι τόσα έπαιρνα το 2000 πχ. που ήμουν και φοιτήτρια... LoooOOOoOOoL marmegap τα σπάς σήμερα !!!! :):)
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 πες απο δω,πες απο κει θα την βγαλουμε την ρημαδα την ηλικια σου,που θα παει...
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 πες απο δω,πες απο κει θα την βγαλουμε την ρημαδα την ηλικια σου,που θα παει... την έχω δηλώσει ήδη αλλά προφανώς εσύ θα έλουζες τα μαλλιά σου ... 17/10/78 (πσιτ περιμένω δώρο εεε, και ειδικά απο τον marmegap που είναι και large τύπος !!! )
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ω γαμωτο...θα μπει και στα -αντα και θα ειναι κατσουφιασμενη ολη μερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.