parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 2 μήνες διακοπές πώς έκανες; μπήκες φυλακή; Μη, όχι! Δε μπορώ άλλο, φτάνει!
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 2 μήνες διακοπές πώς έκανες; μπήκες φυλακή; :mrgreen:
Freakster Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. http://www.youtube.com/watch?v=BSmUtw4VxyM
poscaman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον που λετε χτες κοιμηθηκα στις 7 και ξυπνησα στις 12.30 το μεσημερι.σημερα κοιμηθηκα στις 2 και ξυπνησα στις 6.30 (ξυπνησα και μετα δεν μου κολλαγε υπνος...)τωρα μου φαινεται σαν να ειναι απογευμα.σκονταφτω,ξεχναω πραγματα....και σε 2 ωρες γραφω μαθημα...ποσες πιθανοτητες εχω να το περασω με διαβασμα μονο του εξωφυλλου???
red7genius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 λολμπορεί να μην έχεις αυτογνωσία, αλλά έχεις πλάκα ναι μου το λενε αρκετες αυτο:razz: ΥΓ ^θα πω το ιδιο και για σενα!!! 2 μήνες διακοπές πώς έκανες; μπήκες φυλακή; κοιτα με βοηθησε το γεγονος οτι αν και τριτη λυκειου δεν εκανα καλοκαιρινα οποτε σχεδον με το που τελειωσαν τα σχολεια εφυγα για διακοπες:twisted: μηπως εχει εξωχικο το παιδι και το κατηγορεις? you got it
andreapaog328 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 τότε δεν είμαι μόνο εγώ που δεν έκανα!
red7genius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 τότε δεν είμαι μόνο εγώ που δεν έκανα! προσωπικα δεν τα θεωρησα απαραιτητα. με καλο διαβασμα θεωριας και σημειωσεων και επιλυση ασκησεων απο το φροντιστηριο του κολλητου μου πιστευω οτι καλύφτηκα...
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ουφ ρε Γιώργο ας κλείσουμε πια το τηλέφωνο, πιάστηκα όρθια τόσες ώρες στον θάλαμο.... Άντε φιλάκια και η Παναγιά μαζί σου ... τουτ, τουυυυτ, τουτ, τουυυυτ....
1980 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ουφ ρε Γιώργο ας κλείσουμε πια το τηλέφωνο, πιάστηκα όρθια τόσες ώρες στον θάλαμο.... Άντε φιλάκια και η Παναγιά μαζί σου ... τουτ, τουυυυτ, τουτ, τουυυυτ.... ποσες ωρες ετρωγες εσυ ρε καμενο χτες?
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ποσες ωρες ετρωγες εσυ ρε καμενο χτες? ε, το ψάρι θέλει ξεκοκκάλισμα πριν το φας ...
1980 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ε, το ψάρι θέλει ξεκοκκάλισμα πριν το φας ... περιεργα πραγματα....
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 αι ντοντ μπιλίβ ιτ, ιτς ε μίρακολ, ιτς ε μιρακολ... χαπακάκι μουυυυυυυ γιου αρ μπάκ ???? και ύστερα σου λέει να μην πιστεύεις, εδω γύρισε η ασωτη φιλενάς... τσκ τσκ τσκ... γουέλ καμ μπακ !!!! στέλνω πμ αγαπη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.