parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 γράφτηκε στο φόρουμ καμιά καινούρια γκόμενα... ή κάνας καινούριος βάζελος; Χρειάζομαι ένα καινούριο παιχνίδι για να πειράζω. Ιθπανικά κθέρειθ... ;
punky Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν με πειράζει να είναι ψευδή, αρκεί να έχει μεγάλο στήθος. Αν πράγματι εννοείς ισπανίδα, να σου θυμίσω ότι φέτος πήγα μια βδομάδα Βαρκελώνη. Και επιβίωσα χωρίς να ξέρω άλλη λέξη πέρα από το "χόλα" και το "μπουτραγκένιο".
Freakster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Punky m8 ανησυχησαμε :? Ακούσαμε ότι ο όχλος πήγε να λιντσάρει κάποιον και είμασταν σίγουροι ότι ήσουν εσύ..! Πως πέρασες;
agpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Πήγες στην Εύβοια (γένους θηλυκού) και και κάηκε η μισή. Επέστρεψες στην Αθήνα (επίσης γένους θηλυκού) και έπιασε καύσωνας και υγρασία. Τελικά, πρέπει να είσαι πολύ "καυτό" αγόρι :mrgreen:
punky Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Punky m8 ανησυχησαμε :? Ακούσαμε ότι ο όχλος πήγε να λιντσάρει κάποιον και είμασταν σίγουροι ότι ήσουν εσύ..! Πως πέρασες; Αν μιλάς για όχλο απατημένων συζύγων, ναι εμένα κυνηγούσαν Ωραία πέρασα. Ουσιαστικά οι διακοπές αυτές ήταν αφιερωμένες στην κόρη μου. Οπότε έκανα ότι δήθεν είμαι διαφορετικός από τους άλλους μπαμπάδες και είμαι πολύ κουλ, όταν έκανε μακροβούτια για να μου βγάλει βότσαλα από το βυθό. Κάθε βράδυ είχαμε σινεμά στη βεράντα. Αλλά όπως κάθε τι, πρέπει να συνοδεύεται από αρκετό παραμύθι και σκηνοθεσία. Οπότε πρώτα είχαμε να ζυμώσουμε ψωμί ή ζύμη για την πίτσα. Να γράψουμε σε κλήρους τις υποψήφιες ταινίες. Να σχεδιάσουν τα εισιτήρια τους. Στο αυτοκίνητο πρέπει να ακούσαμε πάνω από 30 φορές το Ma Baker και το Rasputin κατόπιν λαϊκής απαίτησης, και μετά από το πολιτιστικό σοκ που υπέστη η ίδια και οι φίλες της όταν από τη μετάφρασή μου συνειδητοποίησε ότι μπορεί κάποιος να χορεύει τραγούδια που μιλάνε για τη μάνα που έμαθε τους γιους της να ληστεύουν τράπεζες, ή για το λαμόγιο καλόγερο που είχε γκόμενο η Τσαρίνα. Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ, κάναμε όλα αυτά που σε βγάζουν ομόφωνα dad of the year. Για τις φωτιές πάντως, είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Τελικά, πρέπει να είσαι πολύ "καυτό" αγόρι :mrgreen: Έλα σταμάτα. Αφού ξέρεις ότι κοκκινίζω με τον έπαινο. Όταν είναι αρκετός δηλαδή. Όχι όπως τώρα.
marios1957 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ...Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ, κάναμε όλα αυτά που σε βγάζουν ομόφωνα dad of the year.... Όχι ακόμα.Άkουσα ότι κυκλοφορεί η "Φρουτοπία" στα Ελληνικά,όλα τα επισόδια...:twisted:
insomniaK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Έκανες όλα αυτά για να σε ανακηρύξουν πατέρα κάποιου άλλου;;; Δροσιστήκατε;, Δροσιστήκατε;
punky Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι ακόμα.Άkουσα ότι κυκλοφορεί η "Φρουτοπία" στα Ελληνικά,όλα τα επισόδια...:twisted: Εντάξει πανάθεμά σε. (Πώς να το πω τώρα χωρίς να ακουστώ ζήτουλας? Πάμε για μπύρα μέσα στη βδομάδα; Τετάρτη, Πέμπτη; Δροσιστήκατε;, Δροσιστήκατε; Λολ, πράγματι τόσο κρύο, που έγινε σχεδόν καλό
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 [...] αποχρώσεις ενδείξεις (τρελαίνομαι για την ξύλινη γλώσσα).[...] Αποχρώσες ενδείξεις.
marios1957 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ...Πάμε για μπύρα μέσα στη βδομάδα;Τετάρτη, Πέμπτη;;;; Όποτε πεις,να μαζέψω κι άλλους,αν θες.
red7genius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 το πρωτο μου ποστ μετα τις 2μηνες διακοπες μου ειναι γεγονος.επειδη μολις γυρισα και δεν εχω και πολυ ορεξη να διαβασω εχει κανεις την ευγενη καλοσυνη να μου πει τι παιζει εδω εδιτ το τοπικ το αφησα στις 90 περιπου σελιδες!! 138....WTF?
punky Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Αποχρώσες ενδείξεις. Αλήθεια; Γαμώτο, μάλλον το πρωτοάκουσα σαν έκφραση, βγαίνοντας από το μπάνιο. Και ως συνήθως είχα ξεχάσει να αγοράσω μπατονέτες. Ετυμολογικά δηλαδής από που βγαίνει το αποχρώσες; Όποτε πεις,να μαζέψω κι άλλους,αν θες. Όχι ρε πούστη μου! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να λουστώ; εχει κανεις την ευγενη καλοσυνη να μου πει τι παιζει εδω ε, να κοίτα, εδώ μπαίνουμε διάφοροι και γράφουμε διάφορα έξυπνα. μία φορά στους δύο μήνες μπορεί να μπει και κάνας ζαβός ή γάβρος. καλή ώρα.
red7genius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 μία φορά στους δύο μήνες ενταξει τοτε δεν ειμαι εγω
punky Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 λολ μπορεί να μην έχεις αυτογνωσία, αλλά έχεις πλάκα 2 μήνες διακοπές πώς έκανες; μπήκες φυλακή;
dimitris2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 λολμπορεί να μην έχεις αυτογνωσία, αλλά έχεις πλάκα 2 μήνες διακοπές πώς έκανες; μπήκες φυλακή; μηπως εχει εξωχικο το παιδι και το κατηγορεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.