adi32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 μου τη δινει το "Kαλό χειμώνα" ερχεσαι απο διακοπες 10 Αυγουστου και σου λενε "Kαλό χειμώνα" Το Φθινοπωρο δηλαδη γιατι το αγνοουμε ?
pappous_soulis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Kαλό χειμώνα! http://www.youtube.com/watch?v=-Owp2Rjio-Q In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger had better know the truth of wrong from right, Cuz the eyes of a ranger are upon you, Any wrong you do he's gonna see, When youre in Texas look behind you, Cuz that's where the rangers are gonna be. Chuck Noris autobiography
paschalia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ιόνιο συννεφιά . Θράκη συννεφιά . Αττική καύσωνας . Γιατί ρε γμτ ? Είναι αδικία .
tzafarela Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αττικη καυσωνας ΚΑΙ υγρασια...Που το πας αυτο??Μπλιαααχ..Απο αυριο νομιζω δροσουλα!
KWSN_Men Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Κυριλέ. Ήμουν τρεις μέρες με πυρετό και ούτε που τον κατάλαβα τον καύσωνα. Ύπνος το βράδυ με κλειστό το τζάμι, σεντονάκι και 2 κουβερτούλες.
tzafarela Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Κυριλέ. Ήμουν τρεις μέρες με πυρετό και ούτε που τον κατάλαβα τον καύσωνα. Ύπνος το βράδυ με κλειστό το τζάμι, σεντονάκι και 2 κουβερτούλες. Περαστικα αnyways...
KWSN_Men Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μπα, ο πυρετός ήταν the least of my worries. Anyway, thanx.
pappous_soulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Παίδες,ξέρεται αν υπάρχει site που να βάζουν αγγελίες για να χαρίσουν ή να ζητήσουν ζωάκια? Έχει ένας φίλος δυο κουταβάκια και δεν βρίσκει που να τα δώσει. Για Πάτρα μιλάμε.
andreapaog328 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 δες το pets.gr στα αριστερά έχει αγγελίες.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Γύρισε και ο Punkyς. Μπορούμε να αρχίσουμε την ανάκριση για τα στουπιά στην Εύβοια
punky Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Το ότι οι φωτιές ξεκίνησαν σχεδόν από το σημείο που κατέλυσα, αποτελεί αποχρώσεις ενδείξεις (τρελαίνομαι για την ξύλινη γλώσσα). Άλλωστε έχω ακλόνητο άλλοθι. Εκείνη την ώρα έπαιζα Sam & Max. Ρωτήστε έναν από τους δυο.
parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ...Εκείνη την ώρα έπαιζα Sam & Max. Ρωτήστε έναν από τους δυο. Κάνεις πάρεα με τον γνωστό ψυχωτικό χαρακτήρα Max λοιπόν. Τελικά, μήπως εσύ είσαι το άλλοθί του... ; :twisted:
punky Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 I'd like to think of myself as a mentor Αλλά αρκετά με αυτά. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν στη διάρκεια της δεκαπενθήμερης απουσίας μου, γράφτηκε στο φόρουμ καμιά καινούρια γκόμενα ή κάνας καινούριος βάζελος; Χρειάζομαι ένα καινούριο παιχνίδι για να πειράζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.