nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Πολύ ζέστη. Να κάνουμε ένα poll "ερκοντίσιον vs. ανεμιστήρι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ανεμιστήρι γιατί ανεμίζει το μαλλί και είναι πιο μούρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 λοιπόν, ψάχνω ένα λεπτό κλιματιστικό. λεπτό, θέλω τις 300 μέρες του χρόνου που δν το χρησιμοποιώ να κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. έχετε καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Κι εγώ για ανεμιστήρι είμαι. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Εκτός κι αν έχει υπερβολική ζέστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 λοιπόν, ψάχνω ένα λεπτό κλιματιστικό. λεπτό, θέλω τις 300 μέρες του χρόνου που δν το χρησιμοποιώ να κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. έχετε καμιά ιδέα; LG art cool. Το τετράγωνο. Και λεπτό σχετικά είναι, και αθόρυβο. Λίγο τσιμπημένο βέβαια, αλλά .... you asked!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μία ερώτηση να σας κάνω. Έχει κανείς υπ' όψιν κανένα usb fan για να δροσίζεται ο χρήστης ( ) σε στυλ gadget? Να είναι εμφανίσιμο όμως. Όποιος έχει στο μυαλό του κάτι να το πεί γιατί ψάχνω μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 λοιπόν, ψάχνω ένα λεπτό κλιματιστικό. λεπτό, θέλω τις 300 μέρες του χρόνου που δν το χρησιμοποιώ να κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. έχετε καμιά ιδέα;Πάρε αραπίνες ή αράπουδες να σου κάνουν αέρα ρε.Το κλιματιστικό θα σου προκαλέσει ψύξη και θα σου ανεβάσει και το λογαριαμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 χαχ, καλά, κάτι θα βρω. thanx immortal, αλλά 1000άρα για 9κ ΒΤU για χρήση 60 μέρες το χρόνο δεν μου κάθεται καλά. θα δω μπας και βρω κανένα δαπέδου ή αλλάξω θέση από εκεί που σκόπευα να το βάλω. ή θα φτιάξω μια πισίνα με μπύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ω ρε, πισίνα με μπύρα, να μια καλή ιδέα να την προτείνω στον ανιψιό το Λαλούση στο χωριό, που έχει το καφενείο. Να φτιάξουμε μία στην αυλή να μπανιαριζόμαστε. Τότε τι να το κάνεις το ερκοντίσιον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 ΟΚ ώρα για ύπνο επιτέλους γιατί πρέπει να πάμε και στη δουλειά κάποια στιγμή. Έκανα τους γύρους μου στο LFS (71 παρακαλώ), αρπάχτηκα στο παιχνίδι και με έναν ηλίθιο Πορτογάλο που με τράκαρε 2-3 φορές και ήθελε και τα ρέστα (τον Χαριστέα τον θυμόσαστε πελάτες μου?) και σιγά σιγά θα πάω για βουτιά στο κρεβάτι. ΖΖΖΖζζζζζζ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dealer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μία ερώτηση να σας κάνω.Έχει κανείς υπ' όψιν κανένα usb fan για να δροσίζεται ο χρήστης ( ) σε στυλ gadget? Να είναι εμφανίσιμο όμως. Όποιος έχει στο μυαλό του κάτι να το πεί γιατί ψάχνω μέρες. Αυτο πως σου φαινεται?? click Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Παιδιά μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει:Υπάρχει κάποιο site που να έχει πληροφορίες, κ.α. από τα club που υπάρχουν σε διάφορες πόλεις??(Υ.Γ.:Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η Πάτρα..).Ευχαριστώ εκ των προτέρων! εμ,αφου ρωτας που ρωτες prive,ρωτα σωστα!:mrgreen: http://www.mypatra.gr/business/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackermon1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 παιδιά θα ήθελα μια μεγάλη χάρη,επειδήπρέπει να διαβάσω για το φροντιστήριο μερικά κείμενα της λογοτεχνίας της γ λυκείου και επειδη δεν έχω το βιβλίο θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να τα κάνετε ulpoad.τα κείμενα είναι τα εξής:1.ο κρητικός 2.το αμάρτημα της μητρός μου 3.όνειρο στο κύμα 4.καισαρίων 5.μελαγχολία του ιάσωνος κλεάνδρου 6.ο ελεγκτής 7.η σονάτα του σεληνόφωτος 8.ιστορία ενός αιχμαλώτου 9.μικρή ασυμφωνία εις Α Μείζον 10.ο πληθυντικός αριθμός γας ομαφαλός. κανείς ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 κανείς ρε παιδιά? δεν μπορω να βρω κατι...με μια γρηγορη αναζητηση στον γουγλη βρηκα μονο ερωτησεις για τα κειμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Οφ με τετοια ζεστη τι να κανουμε παιδια, να μαζευτουμε για κανα μπανακι ολοι μαζι η να ζητησουμε απο το ινσομινα να διοργανωσει ενα παρτακι σε παρλαια της αττικης για ολους μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.