Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που να καει το πισι ολων των μοντς εδω χαμου...

μας κλεισατε το topic που λεγαμε τον πονο μας,κλαιγαμε την μοιρα μας πανω στα αποκαιδια της Ziperia Studios,ου να μου χαθειτε,αφιλοτιμοι....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
που να καει το πισι ολων των μοντς εδω χαμου...

μας κλεισατε το topic που λεγαμε τον πονο μας,κλαιγαμε την μοιρα μας πανω στα αποκαιδια της Ziperia Studios,ου να μου χαθειτε,αφιλοτιμοι....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν το κατάλαβες καλά και με στεναχωρείς. Το κλείδωμα του topic ήταν η έμπρακτη εκδήλωση συγκίνησης και θλίψης της ομάδας των moderators για τον χαμό του πολλά υποσχόμενου παιχνιδιού Prison Break. :|

Μαθαίνω δε ότι θα σταματήσει η παραγωγή του Xbox 360 και του PS3 μετά από αυτό το τραγικό συμβάν... :cry:

Δημοσ.

Μαθαίνω δε ότι θα σταματήσει η παραγωγή του Xbox 360 και του PS3 μετά από αυτό το τραγικό συμβάν... :cry:

ενταξει,δενω την πετρα και κατηφορίζω προς το μώλο της αγ.νικολαου στην Πατρα.στειλτε βατραχανθρωπους να ανασυρουν το παγωμενο μου κουφαρι...

....κλαπς....

Δημοσ.

Γιατι δεν το περνεις την Δευτερα????

Καλη σκεψη. Προσπαθησε να την βγαλεις μεχρι την κυριακη με 5 ευρω και αν τα καταφερεις τη δευτερα εχει δωρακι-μια ηλεκτροακουστικη :mrgreen:

Με ενα πακετο ρυζι ή μακαρονια και νερο βρυσης θα τα καταφερεις.

Edit: Προσοχη γιατι τα μακαρονια παχαινουν και μπορει να πετυχεις κανενα συμφορουμιτη που θα σε στειλει 6 feet under.

Δημοσ.

παιδιά ότι ήταν να γίνει έγινε...μου την άφησε 620 τελικά..άρα μπορώ με τα 30 που μένουν να κάνω και πάρτι..την πήρα και κάνω έρωτα μαζί της τώρα..:mrgreen::oops:

otioo6.th.jpg

Δημοσ.

Θέλω να δω φάτσα μάνας μόλις δει με τι αντικατέστησα τον γαμωπίνακα του φασιανού.

Κοιτα , αν εισαι εκει κοντα δεν θα προλαβεις να δεις και πολλα!:mrgreen::mrgreen: Παντως εμενα μ' αρεσει, αυτο που βλεπω.

edit απο καποια ταινια δεν ειναι αυτη?

Δημοσ.

δεν έχω πολυπειραματιστεί να σε πω την αλήθεια... Πάντως μιά ιδέα είναι να πας στο πλαίσιο να πάρεις μεγάλα κομμάτια μαύρο χαρτόνι και να τα κολλήσεις εκεί με κόλλα. Το πως θα κολλήσεις το/τα χαρτόνια στο τοίχο είναι κάτι που θέλω να μου πεις άμα το κάνεις:P.

Δημοσ.

χμ όπως βλέπεις το έκανα.

πήρα 2 μεγάλα χαρτόνια (δν είχε αρκετά μεγάλα για τόσες α4) τα οποία κόπηκαν σε 3 κομμάτια, κόλλησα επάνω με μπλουταγκ τις σελίδες, και μετά πίσω από το χαρτόνι 3 τριάδες αρκετό μπλουτάγκ, μια πάνω, μία στη μέση κ μια κάτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...