Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Καλά, κι εγώ όπως έχω ξαναδηλώσει, έχω πιει φραπέ με μακαρόνι του παστίτσιου!!! LOL! Καιρό είχα να γελάσω έτσι! Να' σαι καλά!
horsepower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 μια στο τόσο δεν παθαίνεις και τίποτα....εγώ χρησιμοποιούσα ένα καλαμάκι για 3 μέρες..το έπλενα για τον πρωινό καφέ και το ξαναέπλενα για τον απογευματινό...
Members gsarig Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Members Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Έλα ρε, αυτό είναι φυσιολογικό, κι εγώ το έχω κάνει - ίδιο καλαμάκι μέχρι να λιώσουν οι άκρες! Απλά εκείνη τη μέρα είχα ξεμείνει εντελώς. Στην αρχή είχα σκεφτεί να δοκιμάσω στυλό μπικ (το σωληνάκι μόνο, εννοείται) αλλά ήταν μικρότερο από το ποτήρι, ενώ έτσι κι αλλιώς έχει κι εκείνη την τρυπούλα στη μέση και θα χυνόταν ο καφές. Το μακαρόνι του παστίτσιου έκανε αξιοπρεπή δουλειά. Απλά ήταν αρκετά στενό και δεν μπορούσες να ρουφήξεις πολύ, ενώ μετά από κάποια ώρα μούλιαζε και ήθελε άλλαγμα.
horsepower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 και μένα το πρώτο που μου είχε έρθει στο μυαλό ήταν το πλαστικό από τους bic..υποσυνείδητο της ανθρώπινης φύσης μάλλον..
andreapaog328 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ξύλωσε τον σωλήνα από το ερκοντίσιο, που είναι μεγαλύτερος...
horsepower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 παιδιά επειδή εχω φάει λίγο κλάσιμο στο μουσική πείτε μου λίγο..έχει αγοράσει κανείς από νακα κάτι της τάξης των 500 600 ευρώ τοις μετρητοίς?κόβει τίποτα σε περίπτωση cash?σας παρακαλώ απαντήστε είναι ζήτημα επιβίωσης και ασιτίας σε περίπτωση που δεν κόβει τίποτα..
KWSN_Men Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δοκίμασες να πας από εκεί να το διαπιστώσεις ο ίδιος 100%?
horsepower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δοκίμασες να πας από εκεί να το διαπιστώσεις ο ίδιος 100%? πήγα την είδα ναι..δεν είμαι όμως και τόσο καλός στα παζάρια όμως και θα κοκκινίσω σαν παιδούλα :oops: αν ρωτήσω αν κόβουν τίποτα..και ρωτάω αν κάποιος έχει κάποια προσωπική εμπειρία με νακα..
SGP Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ο νάκας είναι ακριβός γενικά, ως εκ τούτου συνήθως μπορεί να πιεστεί λίγο προς τα κάτω... Αν δεν είσαι καλός στα παζάρια βρες κάποιον που είναι.
horsepower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 έχει έκπτωση 20% τώρα αλλιώς δεν θα πήγαινα από κει το ξέρω ότι είναι ακριβός..αν δεν κόψει τίποτα θα δώσω 645 ευρώ και αυτή την στιγμή εχω 650...τι λέτε παλεύεται με 5 ευρώ έως την Κυριακή βράδυ??(υπόψιν εχω και μακαρόνια σπίτι..την πουτάνα μου δεν εχω σάλτσα ούτε κέτσαπ όμως..)
horsepower Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δεν μας ειπες ομως τι θες να αγορασεις θα πάω σε λίγο να πάρω μια ηλεκτρακουστική αρχική τιμή 780 και μετά την έκπτωση 644..μου μένουν 5 ευρώ μέχρι την Κυριακή..μπορώ να συγκαταλεχθώ στους πυρόπληκτους και να δεχτώ κάποια οικονομική βοήθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.