Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά, κι εγώ όπως έχω ξαναδηλώσει, έχω πιει φραπέ με μακαρόνι του παστίτσιου!!!

LOL! Καιρό είχα να γελάσω έτσι! Να' σαι καλά!

Δημοσ.

μια στο τόσο δεν παθαίνεις και τίποτα..:mrgreen:..εγώ χρησιμοποιούσα ένα καλαμάκι για 3 μέρες..το έπλενα για τον πρωινό καφέ και το ξαναέπλενα για τον απογευματινό...:mrgreen:

• Members
Δημοσ.

Έλα ρε, αυτό είναι φυσιολογικό, κι εγώ το έχω κάνει - ίδιο καλαμάκι μέχρι να λιώσουν οι άκρες! :)

Απλά εκείνη τη μέρα είχα ξεμείνει εντελώς. Στην αρχή είχα σκεφτεί να δοκιμάσω στυλό μπικ (το σωληνάκι μόνο, εννοείται) αλλά ήταν μικρότερο από το ποτήρι, ενώ έτσι κι αλλιώς έχει κι εκείνη την τρυπούλα στη μέση και θα χυνόταν ο καφές.

Το μακαρόνι του παστίτσιου έκανε αξιοπρεπή δουλειά. Απλά ήταν αρκετά στενό και δεν μπορούσες να ρουφήξεις πολύ, ενώ μετά από κάποια ώρα μούλιαζε και ήθελε άλλαγμα.

Δημοσ.

παιδιά επειδή εχω φάει λίγο κλάσιμο στο μουσική πείτε μου λίγο..έχει αγοράσει κανείς από νακα κάτι της τάξης των 500 600 ευρώ τοις μετρητοίς?κόβει τίποτα σε περίπτωση cash?σας παρακαλώ απαντήστε είναι ζήτημα επιβίωσης και ασιτίας σε περίπτωση που δεν κόβει τίποτα..:mrgreen::confused:

Δημοσ.
Δοκίμασες να πας από εκεί να το διαπιστώσεις ο ίδιος 100%?

πήγα την είδα ναι..δεν είμαι όμως και τόσο καλός στα παζάρια όμως και θα κοκκινίσω σαν παιδούλα :oops: αν ρωτήσω αν κόβουν τίποτα..και ρωτάω αν κάποιος έχει κάποια προσωπική εμπειρία με νακα..

Δημοσ.

ο νάκας είναι ακριβός γενικά, ως εκ τούτου συνήθως μπορεί να πιεστεί λίγο προς τα κάτω... Αν δεν είσαι καλός στα παζάρια βρες κάποιον που είναι:P.

Δημοσ.

έχει έκπτωση 20% τώρα αλλιώς δεν θα πήγαινα από κει το ξέρω ότι είναι ακριβός..αν δεν κόψει τίποτα θα δώσω 645 ευρώ και αυτή την στιγμή εχω 650...τι λέτε παλεύεται με 5 ευρώ έως την Κυριακή βράδυ??(υπόψιν εχω και μακαρόνια σπίτι..την πουτάνα μου δεν εχω σάλτσα ούτε κέτσαπ όμως..)

Δημοσ.
Δεν μας ειπες ομως τι θες να αγορασεις :)

θα πάω σε λίγο να πάρω μια ηλεκτρακουστική αρχική τιμή 780 και μετά την έκπτωση 644..μου μένουν 5 ευρώ μέχρι την Κυριακή..μπορώ να συγκαταλεχθώ στους πυρόπληκτους και να δεχτώ κάποια οικονομική βοήθεια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...