hermes1516 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Συλλυπητήρια. και εμένα πριν από 2 χρόνια χτύπηθηκαν τα (δυο) σκυλιά μου από αυτοκίνητο! το ένα πέθανε το άλλο γλίτωσε με το πίσω αριστερο πόδι διαλυμένο (ευτηχως ζει ακόμα)!
hermes1516 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 ο πανκυ πηγε στην Ευβοια και η Ευβοια καιγεται...χμ.... Ε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ακόμα και η φύση τον κυνηγάει να τον εκδικιθει ή εκείνος να εκδικιθεί την Ευβοια!
pappous_soulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Συλλυπητήρια Vago...Ξέρω πως είναι,είχα ένα γατάκο που τον αγαπούσα πολύ και μια μέρα πέθανε ξαφνικά,κάποιος καταραμένος το είχε κλωτσήσει μάλλον...
horsepower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 έπιασα ανάποδα το τσιγάρο και κάηκα γαμώ την πουτ@ν@ την ζωή..
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 εγω εχω μεινει με ενα κ το κραταω για αφου ξερασω
gang Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 εγω εχω μεινει με ενα κ το κραταω για αφου ξερασω το κάνεις καθημερινά αυτό το πράγμα..?
gang Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 σε λύπες και σε χαρές μόνο. α, δηλαδή .... non stop
horsepower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 προχθές έστριψα τσιγάρο με φύλλο τετραδίου επειδή βαριόμουνα να πάω στο περίπτερο(άλλη μια φορά το εχω κάνει)..μιλάμε για παράνοια..
marmegap Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 προχθές έστριψα τσιγάρο με φύλλο τετραδίου επειδή βαριόμουνα να πάω στο περίπτερο(άλλη μια φορά το εχω κάνει)..μιλάμε για παράνοια.. A ρε Αιγέας που σας χρειάζεται,ώρες-ώρες (lol)
nikos_lef Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Να δανισω rizzla κοκκινα????:-D:-D Ε εισαι lol....:mrgreen:
horsepower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ο aigeas έχει πάρει πούλο..σκέψου τι είναι να διαβάζεις 5 ώρες και να κοιτάς τα χαρτάκια και να βλέπεις τι?ότι σε πρόδωσαν..και έχει μείνει μόνο το πράσινο χαρτονάκι στις 2 η ώρα το βράδυ με μάτια σαν βατράχου από το διάβασμα και το καθισιό, την απόγνωση αγελάδας για την πουτάνα την τύχη σου και την απάθεια ενός ιγκουάνα σκεπτόμενος δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο να πάω περίπτερο τώρα..τι άλλο να κανείς από το να στρίψεις με Α4?
Members gsarig Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Members Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 έπιασα ανάποδα το τσιγάρο και κάηκα γαμώ την πουτ@ν@ την ζωή.. Πάλι καλά! σκέψου να το έβαζες και στο στόμα! προχθές έστριψα τσιγάρο με φύλλο τετραδίου επειδή βαριόμουνα να πάω στο περίπτερο(άλλη μια φορά το εχω κάνει)..μιλάμε για παράνοια.. Καλά, κι εγώ όπως έχω ξαναδηλώσει, έχω πιει φραπέ με μακαρόνι του παστίτσιου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.