Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μένα ίσως μου άρεσε περισσότερο (ή αντίστοιχα), αλλά το κουβαλάω χρόνια τώρα και το βαρέθηκα (το πολύ το κύριε ελέησον...)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Νωρίς το πρωί βρήκα το σκυλάκι μου δηλητηριασμένο.Κόκκαλο είχε γίνει η καημένη.:(:(:(:(:(

Tα ειλικρινή συλλυπητήριά μου! :(

Δημοσ.
Νωρίς το πρωί βρήκα το σκυλάκι μου δηλητηριασμένο.Κόκκαλο είχε γίνει η καημένη.:(:(:(:(:(

Συλλυπητήρια. Κάποτε στον κήπο μας (ελεύθερα γενικώς, αλλά όλη μέρα εκεί ήταν και εκεί τρώγαν) τριγυρνούσαν 4 σκυλιά. Μας τα δηλητηρίασαν όλα. Ήμουν κάπου 13 χρονών. Σαν να έχασα φίλους μου ήταν.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση.Manuel πράγματι έτσι νιώθω,σαν να έχασα φίλο μου.

Ηταν αδέσποτο και το βρήκε η αδερφή μου πρίν 4 χρόνια,ήταν πανέξυπνο! Το άφησα χθές βράδυ να βγεί έξω για πιπί του αλλά δε γύρισε! Έμεινα όλο το βράδυ ξύπνιος και πεταγόμουν με το παραμικρό μήπως και γυρίσει αλλά μόλις ξημέρωσε το βρήκα πίσω απο το σπίτι ξαπλωμένο.

Sorry που σας ζαλίζω,αλλά κάπου πρέπει να πώ τον πόνο μου. :(

Δημοσ.

Κρίμα!! :(

Εμένα κάποιος μου είχε δηλητηριάσει το σκύλο μου ενώ ήμουν φαντάρος.. ακόμα τον ψάχνω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...