Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια απορία ολίγον άσχετη,SGP το avatar σου αν μπόρεσα να διακρίνω σωστά,δείχνει ένα ατύχημα με μονοθέσια formula 1 πρίν χρόνια? :???:

Δημοσ.
Και μένα, αλλά σε ποιους αναφέρεσαι;

Στους moderators του pcmag.Τι πουριτανισμός και τι σοβαροφάνεια υπάρχει στον κόσμο θεέ μου...

Δημοσ.

Vagos_46 είναι από την εποχή που έκανα screenshots... τα οποία έχω κόψει λόγω της φωτογραφίας βασικά. Το συγκεκριμένο είναι από το παιχνίδι gpl (grand prix legends) το οποίο είναι και μακράν το αγαπημένο μου όλων των εποχών:).

Πάρε και το original size:

30082006oo1.jpg

Δημοσ.
Στους moderators του pcmag.Τι πουριτανισμός και τι σοβαροφάνεια υπάρχει στον κόσμο θεέ μου...

Ανάλογη του κομφορμισμού και της γελοιότητας, αλλά ας μην προχωρήσουμε έτσι την κουβέντα μας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ να λήξει εδώ οποιοσδήποτε σχολιασμός στο συγκεκριμένο θέμα.

Το παρόν forum δεν ασχολείται ούτε σχολιάζει τα γενόμενα σε άλλα fora. :|

Δημοσ.

θυμαται κανεις ποιο επεισοδιο απο της Ελλαδος τα παιδια ειχε τη σκηνη με τις τρουφιτσες?

"Είχα 5 τρουφίτσες, έφαγα τις 2, έπρεπε να έχω 3. Πού πήγαν οι άλλες;

• Members
Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτή τη σελίδα: http://66.102.9.104/search?q=cache:U3xZrYHWhRQJ:venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php%3Fp%3D22039+%CE%95%CE%AF%CF%87%CE%B1+5+%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82,+%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B1+%CF%84%CE%B9%CF%82+2,+%CE%AD%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5+%CE%BD%CE%B1+%CE%AD%CF%87%CF%89+3.+%CE%A0%CE%BF%CF%8D+%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B1%CE%BD+%CE%BF%CE%B9+%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr&client=firefox-a

είναι σε κάποιο από τα τελευταία επεισόδια, που απολύονται...

(έβαλα την προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα γιατί η κανονική μάλλον δεν δουλεύει)

Δημοσ.

Μετά από τόσα και τόσα χρόνια παρουσίας στο φόρουμ, πήρα την μεγάλη απόφαση:

Αλλάζω avatar. Άντε με γεια μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...