parsifal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Το χειρότερο πράμα που μπορεί να τύχει σε κάποιον λίγο μετά τις 4 και μισή είναι να πρέπει να υποστεί τους γ*****ους servers του Ο.Τ.Ε., καθώς δεν μπορείς να ουρλιάξεις γιατί όλοι κοιμούνται. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να τύχει σε κάποιον γενικώς, είναι να πρέπει να ουρλιάξει και να μην έχει στόμα... :twisted:
punky Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μαντεύω πως σε μία ώρα, το επίπεδο της ευφυίας, του ερωτισμού, της ομορφάδας και του χιούμορ, θα πέσει κατακόρυφα για 2 εβδομάδες σε αυτό το φόρουμ. Εκτός εάν για προεκλογικούς λόγους έχει γίνει WiFi enabled το μικρό ευβοϊκό χωριό που θα καταλύσω.
marmegap Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μαντεύω πως σε μία ώρα, το επίπεδο της ευφυίας, του ερωτισμού, της ομορφάδας και του χιούμορ, θα πέσει κατακόρυφα για 2 εβδομάδες σε αυτό το φόρουμ. Εκτός εάν για προεκλογικούς λόγους έχει γίνει WiFi enabled το μικρό ευβοϊκό χωριό που θα καταλύσω. Κaλά,θα σου κρεμάσουμε την κουτάλα.
punky Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δεσμεύομαι να επιστρέψω το ίδιο επηρμένος και κυκλοθυμικός. Εκτός αν ξαναγνωρίσω κάποια με κορμί sports illustrated και μυαλό σαν το δικό μου.
Freakster Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δεσμεύομαι να επιστρέψω το ίδιο επηρμένος και κυκλοθυμικός.Εκτός αν ξαναγνωρίσω κάποια με κορμί sports illustrated και μυαλό σαν το δικό μου. Πρόσεξε τι υπόσχεσαι πανκυ, γιατι πλησιαζει η ωρα των εκλογων. Καλές να περασεις! Ωχ ειπα περασεις και θυμηθηκα οτι πρεπει να περασω ακομα και αλλα τιμολογια :? :|
punky Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Καλά μη νομίζεις, κι εγώ θα δουλεύω όταν το λάπτοπ δεν θα είναι δεσμευμένο να αναπαράγει επεισόδια του Μπομπ Σφουγγαράκη (άτιμε Μάριε, από 10 φορές τα έχουμε δει). Ελπίζω δηλαδή να βρω την όρεξη να δουλέψω.
parsifal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Άντε ρε, καλή ξεκούραση και να επανέλθεις...δημήτριος !
punky Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ παιδιά. Είναι μεγάλη τιμή που συνομιλείτε μαζί μου. Αλλά μερικοί την αξίζετε
antreaslam Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Καλά μη νομίζεις, κι εγώ θα δουλεύω όταν το λάπτοπ δεν θα είναι δεσμευμένο να αναπαράγει επεισόδια του Μπομπ Σφουγγαράκη (άτιμε Μάριε, από 10 φορές τα έχουμε δει).Ελπίζω δηλαδή να βρω την όρεξη να δουλέψω. 1ον...καλά να περάσεις!!! 2ον...ο μπομπ είναι γκέυ από ότι λένε! αυτός που τον βλέπει 10 φορές,τι είναι? (απαντήσεις του στυλ: πατερας,κλπ, είναι μη αποδεκτές)! 3ον...ευτυχώς που πας διακοπές τέλος καλοκαιριού,που έχουν φύγει οι τουρίστριες, γιατί έχει ξεπεραστεί η εποχή του "greek καμάκι",στυλ σταμάτη γαρδελη,στάθη ψάλτη κ στιβ ντουζου!
antreaslam Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Για όσους αναρωτιόντουσαν: Τελικά έχω λοιμώδη μονοπυρήνωση. Ακόμα μια βδομάδα ξάπλα και μετά 10 μέρες προσοχή. Ευτυχώς δεν έχω πια πονοκεφάλους και στομαχόπονους. Α, ναι. Και 40 μέρες no kissing και προφανώς, no sex. περαστικά και σε εσένα,κ στην κοπέλα σου!:twisted:
pappous_soulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΡΕ ΓΜΤ :evil:
agpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΡΕ ΓΜΤ :evil: Και μένα, αλλά σε ποιους αναφέρεσαι;
SGP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 φαντάζομαι αναφέρεται στους ελέφαντες με τους οποίους χορεύει μπαλέτο στο τοπικό τσίρκο... Από ότι καταλαβαίνω έχοντας διαβάσει αρκετά βιβλία επί του θέματος, δεν είναι και οι ιδανικοί παρτενέρ άσε που αν τους την πεις θα ανακαλέσουν τουλάχιστον 50 περιστάσεις που έκανες μαλακία στο παρελθόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.