bilco Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Για όσους αναρωτιόντουσαν: Τελικά έχω λοιμώδη μονοπυρήνωση. Ακόμα μια βδομάδα ξάπλα και μετά 10 μέρες προσοχή. Ευτυχώς δεν έχω πια πονοκεφάλους και στομαχόπονους. Α, ναι. Και 40 μέρες no kissing και προφανώς, no sex. Αμαν!!! Με είχε ρίξει 1 μήνα κάτω και αν δεν έκανα στο τέλος κορτιζόνες δεν θα την έβγαζα καθαρή. Περαστικά και μην ξεθαρρέψεις αμέσως μόλις δεις και σου περνάει, φυλάξου για 1-2 εβδομάδες ακόμα.
agpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Για όσους αναρωτιόντουσαν: Τελικά έχω λοιμώδη μονοπυρήνωση. Ακόμα μια βδομάδα ξάπλα και μετά 10 μέρες προσοχή. Ευτυχώς δεν έχω πια πονοκεφάλους και στομαχόπονους. Α, ναι. Και 40 μέρες no kissing και προφανώς, no sex. Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά αρχίζεις να μοιάζεις στον punky. Περαστικά. :roll:
Freakster Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Φαντάζομαι τον Μανουελ κάπως έτσι μετά το ανάγνωσμα του παραπάνω μηνύματος... http://www.youtube.com/watch?v=EhDbbUzb628
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 ουαου....εσενα ρεμαλι δεν σε λυπαμαι....το κακομοιρο το girlfriend πρεπει να σκεφτεις....πωπω,στο τελος δεν θα χωρας να περασεις απ΄την εξωπορτα σου :mrgreen: Το κακόμοιρο το girlfriend πρέπει να με κόλλησε απ' ότι μου είπαν οι γιατροί. Η ίδια έχει ανοσία μάλλον, γιατί είναι αρρώστια που την περνάς μόνο μια φορά και θα την έχει περάσει χωρίς να το καταλάβει. Το ζήτημα είναι ότι αν συνεχίσουμε να φιλιόμαστε, θα κουβαλάει συνεχώς τον ιό και θα μολύνει άλλους (ξαδερφάκια, γονείς, φίλες, ελπίζω όχι γκόμενους :roll:). Της είπα και εγώ (τηλεφωνικώς) να διαλέξει. Ή θα φιλάει μόνο εμένα ή όλους τους άλλους. Δε μου απάντησε ακόμα. Τε'σπα. Για μια βδομάδα δε θα βρεθούμε ούτως ή άλλως γιατί λείπει, οπότε τσάμπα συζητάμε. Μετά, βλέπουμε. Γιατί να μην χωράω από την εξώπορτα; Θεωρείς ότι παχαίνω από αυτή την ιστορία; Σε πληροφορώ ότι έχω χάσει 10 κιλά (το μόνο θετικό της υπόθεσης). Thanx για τις ευχές guys!
Lucifer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ή θα φιλάει μόνο εμένα ή όλους τους άλλους. αχαεααεχεαχαχεεαχ έτσι κ αλλιώς ο ιός είναι πολύ ανθεκτικός, επιβιώνει καιρό στη στοματική κοιλότητα, οπότε δεν παίζει να τη γλυτώσουν όλοι either way.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ε, τότε τι συζητάμε; Αφού τον έχει τον ιό ούτως ή άλλως (ή αυτή με κόλλησε ή εγώ την έχω κολλήσει σίγουρα). Αν θα επιβιώσει για καιρό στο στόμα της έτσι κι αλλιώς, τότε α) δεν υπάρχει λόγος να μη φιλιόμαστε και β) είμαστε αρκετά ασφαλείς από το κέρατο (στη χειρότερη θα το μάθω κάπως έτσι: "τι έγινε best friend; Άρρωστος μου φαίνεσαι")
poscaman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Γιατί να μην χωράω από την εξώπορτα; Θεωρείς ότι παχαίνω από αυτή την ιστορία; Σε πληροφορώ ότι έχω χάσει 10 κιλά (το μόνο θετικό της υπόθεσης). u didn't get the point... είμαστε αρκετά ασφαλείς από το κέρατο (στη χειρότερη θα το μάθω κάπως έτσι: "τι έγινε best friend; Άρρωστος μου φαίνεσαι") u get the point...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 ε, πως να τα καταφέρω να πιάνω και να μην πιάνω τα πόιντ, αφού είμαι πόιντιος.
parsifal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 ε, πως να τα καταφέρω να πιάνω και να μην πιάνω τα πόιντ, αφού είμαι πόιντιος. Σε αυτό, πάει καπάκι μετά και το «Αχα-χούχα» του Σεφερλή...
pappous_soulis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Φαντάζομαι τον Μανουελ κάπως έτσι μετά το ανάγνωσμα του παραπάνω μηνύματος... http://www.youtube.com/watch?v=EhDbbUzb628 Ρε παιδιά,τι έπαθε ο Χόμερ και κάνει έτσι?!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά,τι έπαθε ο Χόμερ και κάνει έτσι?! Τον υπνωτίζει κάποιος και του λέει "είσαι και πάλι μικρό παιδί" και αυτό του επαναφέρει μια τραυματική εμπειρία. Δες το επεισόδιο για να μάθεις ποια ήταν αυτή! (αλλιώς είναι spoiler, μια που και στο επεισόδιο αργεί να αποκαλυφθεί)
Freakster Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 To επεισόδιο είναι το blunder years btw Ειδα περιπου 10 σεζον simpsons σε δεκα μερες Λιωσιμοοοοοοοοοο
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Εγώ κάθε περίπου 6 μήνες, βλέπω όλα τα επεισόδια simpsons που έχουν βγει. Δεν πρέπει να υπάρχει επεισόδιο που να μην το έχω δει 5 φορές minimum. Κάποια παίζει να τα έχω δει και πάνω από 15.
paschalia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Το χειρότερο πράμα που μπορεί να τύχει σε κάποιον λίγο μετά που θα ξυπνήσει, είναι να πρέπει να πάει κάπου κ να πρέπει να υποστείται τα μουσικά γούστα του οδηγού που διαφέρουν απο τα δικά του .
pappous_soulis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Το χειρότερο πράμα που μπορεί να τύχει σε κάποιον λίγο μετά τις 4 και μισή είναι να πρέπει να υποστεί τους γ*****ους servers του Ο.Τ.Ε., καθώς δεν μπορείς να ουρλιάξεις γιατί όλοι κοιμούνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.