Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γουστάρετε τις σχιζομάτες ρε?

Ναι 8-)

Άλλες foto δε βάζω. Θα με κυνηγήσουν για παιδεραστία.

Για τις σαύρες έχει ένα δίκιο ο διάολος. Όλες σχεδόν οι εξ ανατολών τουρίστριες είναι σα κατσιασμένες. Που και που βλέπουμε κανένα καλό μωρό.

Αχ πότε θα πάω βόλτα στο Japan...

Δημοσ.

Μου το στειλανε σαν πραγματικο (μαλιστα σε ενα warez ειναι sticky, προφανως δεν μπορω να πω πιο):

"Η Μαργαρίτα Δημητρέλη 14 ετών που βρίσκεται στο Νοσοκομείο

"Αγλαία Κυριακού" (στο ογκολογικό τμήμα, 5ος όροφος) και πάσχει

από οξεία Λευχαιμία, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ!!

Παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει αίμα ας επικοινωνήσει με το Νοσοκομείο ή

την μητέρα της!

Δημητρέλη Κατερίνα (μητέρα) :6947155966

παρακαλώ προωθείστε το μήνυμα σε όσους μπορείτε!!"

(Δεν περνω την πρωτοβουλια να το κανω νεο θεμα, αν θελει ο Λουσι το μεταφερει).

Δημοσ.

Αγορασα προχθες κατι επαναφορτισομενες μπαταριες 2700 mAh. Θελω να τις φορτισω και να μετρησω αν ειναι τοσο οντως, καθως επισης και να μετρησω μια αλκαλικη για συγκριση (αληθεια ποσα ειναι οι αλκαλικες ΑΑ).

Ειχα παρει ενα πολυμετρο απο το Praktiker οχι ακριβο και προσπαθω να βρω σε ποια ενδειξη πρεπει να στριψω το κουμπι για να δειχνει τα mah?

Ξερει κανεις?

Δημοσ.
Αγορασα προχθες κατι επαναφορτισομενες μπαταριες 2700 mAh. Θελω να τις φορτισω και να μετρησω αν ειναι τοσο οντως, καθως επισης και να μετρησω μια αλκαλικη για συγκριση (αληθεια ποσα ειναι οι αλκαλικες ΑΑ).

Ειχα παρει ενα πολυμετρο απο το Praktiker οχι ακριβο και προσπαθω να βρω σε ποια ενδειξη πρεπει να στριψω το κουμπι για να δειχνει τα mah?

Ξερει κανεις?

Δεν υπάρχει ένδειξη στο πολύμετρο για να μετρήσεις Ah. Στην ουσία το ότι οι μπαταρίες είναι 2700 mAh, σημαίνει ότι μπορούν να παρέχουν 2700 mA για μία ώρα συνεχόμενα ή 1 mA για 2700 ώρες. Ο μόνος τρόπος για να το μετρήσεις είναι να τις εφαρμόσεις σε ένα φορτίο το οποίο τραβάει 2700 mA ρεύμα και να δεις αν θα αντέξουν οι μπαταρίες για 1 ώρα.

Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

Για όσους αναρωτιόντουσαν: Τελικά έχω λοιμώδη μονοπυρήνωση. Ακόμα μια βδομάδα ξάπλα και μετά 10 μέρες προσοχή. Ευτυχώς δεν έχω πια πονοκεφάλους και στομαχόπονους. Α, ναι. Και 40 μέρες no kissing και προφανώς, no sex.

Δημοσ.

ουαου....εσενα ρεμαλι δεν σε λυπαμαι....το κακομοιρο το girlfriend πρεπει να σκεφτεις....πωπω,στο τελος δεν θα χωρας να περασεις απ΄την εξωπορτα σου :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Για όσους αναρωτιόντουσαν: Τελικά έχω λοιμώδη μονοπυρήνωση. Ακόμα μια βδομάδα ξάπλα και μετά 10 μέρες προσοχή. Ευτυχώς δεν έχω πια πονοκεφάλους και στομαχόπονους. Α, ναι. Και 40 μέρες no kissing και προφανώς, no sex.

περαστικά. εγώ περιέργως δεν νόσησα αφού ήρθα σε επαφή με τον ιό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...