nzeppos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Αν και δεν θα ακουστεί διόλου ευγενικό, δεν μπορώ παρά να αναφωνήσω: "Μπύρα! Φέρε μπύρα!" Φράση κατευθείαν δανεισμένη από τις ανεπανάληπτες ατάκες του "Σπιρτόκουτου". Μεγάλη ταινία, κύριοι. Εις υγείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Είμαι στην 3η και δεν βλέπω προκοπή. Θα αναγκαστώ να ανοίξω το σιχαμένο ερκοντίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Αδύνατον να ρίξει κάποιος το μεσημεριανό του ύπνο με τέτοια ζέστη, χωρίς ερκοντίσιο δεν γίνεται. Πάω στη δουλειά, εκεί τουλάχιστον έχει κλιματιστικά να φάνε και οι κότες. Κοτ-κοτ-κοτ-κοτ (λαλίσαμε απο την πολύ ζέστη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Κανείς δεν μπορεί να δει τον κωδικό που χρησιμοποιείς για τη σύνδεσή σου - ούτε καν ο admin. Ο κωδικός αποθηκεύεται σε κρυπτογραφημένη μορφή και δεν είναι δυνατή η εμφάνισή του. Γι'αυτό και όταν πατάς το link "ξέχασα τον κωδικό μου", δεν σου στέλνεται ο κωδικός που είχες βάλει αλλά ένας νέος, τυχαίος κωδικός, τον οποίο μπορείς μετά να αλλάξεις. κολπακι του vBulletin.ποιος μου λεει ομως εμενα σε ενα αλλο site οτι δεν βλεπουν τον κωδικο μου κανονικα??? μπορουν να τον πουλησουν κιολας! (ασχετο αλλα εφαγα φλασια σημερα μ'αυτο το θεμα....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Η ερώτηση είναι πολύ σωστή και εύστοχη. Κι εγώ το είχα απορία εδώ και καιρό, ήξερα για την κρυπτογράφηση αλλά ποιός μας εγγυάται ότι το εφαρμόζουν παντού αυτό? Γι' αυτό και τα "καλά" μου password δεν τα βάζω ποτέ στα διάφορα forum που συμμετέχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Απο ΙΚΕΑ παιρνεις το 87 προς Ρυσιο. Το κοντινοτερο χωριο ειναι οι ταγαραδες,ρωτα παντως και τον οδηγο θα σου πει που να κατεβειτε.. Τσεκαρε ομως και αυτο που λεει ο kostastnt,γιατι απο την σταση μεχρι την waterland εχει καποια διαδρομη που θα χρειαστει να την κανετε ποδαρατοι.. Οντως συμφωνα με τον χαρτη εδω: http://www.waterland.gr/sgr/info.html Το κοντινοτερο χωριο πρεπει να ειναι οι ταγαραδες, Πρεπει να παιρναει το λεωφωρειο απο εκει οποτε μια σταση εκει. Τωρα τ πουλμαν που βαζει η waterland δεν βολευει να το παρουμε απο καπου γιατι δεν κανει σταση εκει κοντα στο IKEA για να το παρουμε, αλλα το θεμα ειναι οτι εκεινο ειναι μεχρη της 1 μετα οταν ειναι να φυγουμε δεν θα ξερουμε τα λεφωρεια που πρεπει να παρουμε και απο που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Η ερώτηση είναι πολύ σωστή και εύστοχη. Κι εγώ το είχα απορία εδώ και καιρό, ήξερα για την κρυπτογράφηση αλλά ποιός μας εγγυάται ότι το εφαρμόζουν παντού αυτό? Γι' αυτό και τα "καλά" μου password δεν τα βάζω ποτέ στα διάφορα forum που συμμετέχω. σωστος!και νταξει πες οτι ξερουν τον κωδικο σου στο ινσομνια.λιγο το κακο.αλλα αν ειναι ο ιδιος με αυτον που εχεις για παραδειγμα στο mail που ειναι της μορφης [email protected] εχεις REALLY problem... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Greek,ενα λεωφορειο περναει απο την περιοχη ετσι και αλλιως οποτε δεν τιθεται θεμα να μπερδευτείτε. Το πουλμανακι της waterland οντως δεν σας βολευει.. Απλα απο ΙΚΕΑ θα παρετε το λεωφορειο(87) μεσω Ρυσιου,και στον γυρισμο θα παρετε το αντιστοιχο που παει ΙΚΕΑ. Αυτο ειναι απο ΙΚΕΑ προς Ρυσιο http://oasth.gr/routes/routeDetail.php?route_num=87A&ml=20&sdc=1 Και αυτο ειναι για τον γυρισμο http://oasth.gr/routes/routeDetail.php?route_num=87B&ml=20&sdc=1 Για τον γυρισμο η ωρα που γραφει ειναι για αναχωρηση απο Βασιλικα,οποτε βαλε +10 λεπτα για να υπολογισεις την ωρα που θα περασει απο ταγαραδες. Παντως ακομη και αν μπειτε στο λαθος λεωφορειο,παλι στο ΙΚΕΑ θα βρεθειτε γιατι η διαδρομη ειναι ενας κυκλος,απλως θα κανετε μια μεγαλη βολτα σε ολα τα γυρω καλοχωρια Αν εχεις και αλλη ερωτηση σφυρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Greek,ενα λεωφορειο περναει απο την περιοχη ετσι και αλλιως οποτε δεν τιθεται θεμα να μπερδευτείτε. Το πουλμανακι της waterland οντως δεν σας βολευει.. Απλα απο ΙΚΕΑ θα παρετε το λεωφορειο(87) μεσω Ρυσιου,και στον γυρισμο θα παρετε το αντιστοιχο που παει ΙΚΕΑ. Αυτο ειναι απο ΙΚΕΑ προς Ρυσιο http://oasth.gr/routes/routeDetail.php?route_num=87A&ml=20&sdc=1 Και αυτο ειναι για τον γυρισμο http://oasth.gr/routes/routeDetail.php?route_num=87B&ml=20&sdc=1 Για τον γυρισμο η ωρα που γραφει ειναι για αναχωρηση απο Βασιλικα,οποτε βαλε +10 λεπτα για να υπολογισεις την ωρα που θα περασει απο ταγαραδες. Παντως ακομη και αν μπειτε στο λαθος λεωφορειο,παλι στο ΙΚΕΑ θα βρεθειτε γιατι η διαδρομη ειναι ενας κυκλος,απλως θα κανετε μια μεγαλη βολτα σε ολα τα γυρω καλοχωρια Αν εχεις και αλλη ερωτηση σφυρα.. Thanks αναλυτικοτατος Ενα review, παίρνω απο ΙΚΕΑ το 87 και σταματαω ταγαραδες (+λιγο περπατητα μεχρι να φτασουμε waterland). Μετα στο γυρισμό παίρνουμε το 87(Β) απο το ιδιιο σημείο/σταση για να γυρίσουμε ΙΚΕΑ. Τωρα το μόνο θέμα ειναι τι απόσταση εχει η waterland απο τους ταγαραδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackermon1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 παιδιά θα ήθελα μια μεγάλη χάρη,επειδήπρέπει να διαβάσω για το φροντιστήριο μερικά κείμενα της λογοτεχνίας της γ λυκείου και επειδη δεν έχω το βιβλίο θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να τα κάνετε ulpoad.τα κείμενα είναι τα εξής: 1.ο κρητικός 2.το αμάρτημα της μητρός μου 3.όνειρο στο κύμα 4.καισαρίων 5.μελαγχολία του ιάσωνος κλεάνδρου 6.ο ελεγκτής 7.η σονάτα του σεληνόφωτος 8.ιστορία ενός αιχμαλώτου 9.μικρή ασυμφωνία εις Α Μείζον 10.ο πληθυντικός αριθμός γας ομαφαλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giolefpatceid Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Παιδιά μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει:Υπάρχει κάποιο site που να έχει πληροφορίες, κ.α. από τα club που υπάρχουν σε διάφορες πόλεις??(Υ.Γ.:Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η Πάτρα..).Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Παιδια καποιο βιβλιο να προτεινετε για μια εισαγωγη στην εγκληματολογια; ακομα καλυτερα αν υπαρχει καποιο που να ξεκιναει εισαγωγικα και να προχωραει σε βαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempora Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Έχω πολλά και για διάφορους τομείς-κανένα ελληνικό. Techniques of Crime Scene Investigation 7th Edition Barry A.J. Fisher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά πως μπορώ να ευχηθώ σε ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε. Είναι άγγλοι. Ξέρει κανένας κάποια ευχή στα αγγλικά όπως το "να ζήσετε ευτυχισμένοι" ή κάτι αντίστοιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.