Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν σου κάτσει θα τη διώξεις?

Προφανώς και ναι αφού δεν την θεωρώ όμορφη. Το συνήθειο που έχουν μερικοί να πηδάνε οτιδήποτε περνάει ως ωραίο σύμφωνα με την εκάστοτε μόδα δεν μπορώ να το ενστερνιστώ.

Δημοσ.
Προφανώς και ναι αφού δεν την θεωρώ όμορφη. Το συνήθειο που έχουν μερικοί να πηδάνε οτιδήποτε περνάει ως ωραίο σύμφωνα με την εκάστοτε μόδα δεν μπορώ να το ενστερνιστώ.

τι ενοείς σύμφωνα με την εκάστοτε μόδα?

Δημοσ.

Σωστά. Αν δε φοράει δεκαοχτάρι άρβυλο δεν είναι γυναίκα.

Δημοσ.

ρε παλικάρια, δν έχω κάτι με τις μαυρομάλλες, η πιο όμορφη γκόμενα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη είναι καστανή (και όχι, δε λέω την αγελάδα σας, για την αγγλιδούλα μου λέω). απλώς η συγκεκριμένη είναι σαν να επιτέθηκε σε έναν ανεμιστήρα με τη μούρη της.

Δημοσ.
Μπορώ να την βρω σε μεγάλη ανάλυση?? Είναι απίστευτη :shock:

Και εγώ θα το ήθελα αλλά όσες βρήκα μέσω google είναι σε μικρό μέγεθος. :(

Για λίγο μεγαλύτερες,εδώ...http://www.lonelywolf.pl/

Δημοσ.
ρε παλικάρια, δν έχω κάτι με τις μαυρομάλλες, η πιο όμορφη γκόμενα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη είναι καστανή (και όχι, δε λέω την αγελάδα σας, για την αγγλιδούλα μου λέω). απλώς η συγκεκριμένη είναι σαν να επιτέθηκε σε έναν ανεμιστήρα με τη μούρη της.

πεθαίνωωωω!!

Δημοσ.
IMG_9292.sized.jpg

Νομίζω ότι το casting για τα 3 γουρουνάκια τελειώσε, τα δικά σου μπορούν να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους.

Καλό παιδί δε λέω, αλλά από γούστο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...