Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 εσύ πόσες μέρες έχεις να βγεις από το σπίτι? (σοβαρά ρωτάω..) I can't remember. It was so long ago. But seriously, από 1-2 Αυγούστου, με εξαίρεση μια μέρα που πήγα στην πλατεία να αγοράσω αντιβίωση γιατί μου τέλειωσε.
poscaman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 πλακα κανεις....ω,ρε φιλε...μεγαλο πακετο καλοκαιριατικα...
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Sorry ρε Manuel έχεις 15 μέρες πυρετό και σταμάτησες την αντιβίωση μόνος σου και δεν πήγες γιατρό? Αυτά έκανα και εγω και ήμουν ένα ολόκληρο καλοκαίρι συνέχεια άρρωστη. Πήγες σε γιατρό να σε δεί ή είσαι και εσύ αυτοδίδακτος ωρλ?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Βασικά δεν είναι κανένας στο σπίτι και δεν ήθελα να τους γυρίσω από τις διακοπές τους. Σήμερα θα επιστρέψει κόσμος και καλώς εχόντων των πραγμάτων είτε το απόγευμα είτε αύριο το πρωί θα πάω και σε γιατρό να δούμε τι στο καλό γίνεται. Δεν υπάρχει και αυτοκίνητο βλέπεται (άσε που είχαμε και ένα μικροατύχημα και χάλασε της αδερφής μου που θα μπορούσε να με πάει αυτή). Γενικά μέχρι τώρα είχα θεραπεία μέσω τηλεφώνου (έχουμε έναν συγγενή γιατρό που έκανε τη διάγνωση τηλεφωνικώς). Την αντιβίωση την ξαναξεκίνησα τελικά γιατί μου είπε ότι έκανα χαζομάρα. Απλά την άλλαξα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Γενικά μέχρι τώρα είχα θεραπεία μέσω τηλεφώνου (έχουμε έναν συγγενή γιατρό που έκανε τη διάγνωση τηλεφωνικώς). Την αντιβίωση την ξαναξεκίνησα τελικά γιατί μου είπε ότι έκανα χαζομάρα. Απλά την άλλαξα. -ντρίν, ντρίιιιιν .... -Ελα θεία Λούλα ο Manuel είμαι, ποιά Στανίση ρε θεία ο Μanuel είμαι λέμε... δώσε μου λίγο τον θείο Βρασίδα. Ελα θείο ακόμα τα ίδια, τι να κάνω? -χμμμ.. για βήξε παιδί μου... ρε γυναίκα χαμήλωσε την τηλεόραση λίγο, δεν βλέπεις εξετάζω. -Γκουχ γκούχ..ιου... ουφ δεν μπορώ άλλο ρε θείο κουράστηκα.. -Μην ανησυχείς παιδί μου, όλα καλά θα πάνε...για πές 33 τωρα.. χμμμ... ντάξει ντύσου τώρα, μια απλή πνευμονία έχεις, ξάπλωσε και θα σου περάσει. Ελα σ' αφήνω τώρα γιατί αρχίζει η Βέρα στο δεξί, χαιρετισμούς στους δικούς σου και περαστικά ...τουυυυυτ ....
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Sorry ρε Manuel έχεις 15 μέρες πυρετό και σταμάτησες την αντιβίωση μόνος σου και δεν πήγες γιατρό? Αυτά έκανα και εγω και ήμουν ένα ολόκληρο καλοκαίρι συνέχεια άρρωστη. Πήγες σε γιατρό να σε δεί ή είσαι και εσύ αυτοδίδακτος ωρλ? όσο άρρωστος και να νιώθεις τράβα κανε καμιά βόλτα ρε...και μόνος σου..να χαζέψεις κόσμο και τα λοιπά... θα νιώσεις καλύτερα πιστεύω..κάντο..
KWSN_Men Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Επειδή μας έπρηξε ο μοδερεϊτορας με τις ξανθιές... PS: I'm back.
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Σαν τη μάγισσα Φούρκα είναι... διασταυρωμένη με rottweiler.
antreaslam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 κοίτα,από το λαιμό κ πάνω,είναι μέτρια... από το λαιμό κ κάτω...δε θα σχολιάσω,γιατί ζήτησες σεμνότητα!!! ΥΓ: και μόνο που η ομορφότερη γυναίκα αυτού του πλανήτη(και άλλων 5-6,πιο δίπλα),είναι μελαχρινή, κόβει τη συζήτηση εδώ!
kx5 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 διασταυρωμένη με rottweiler. Αν σου κάτσει θα τη διώξεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.