punky Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Όταν πρωτοδείς μια παρέα από Ισραηλίτισσες, θα σου περάσει
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ρε παλικάρι μου, μη μου σπας και εσύ τα νεύρα. Χθες ήμουν στην Τσεχία που ήταν (προφανώς) γεμάτη Τσέχες και έκανα παρέα με 4 Εσθονές. Και δε φτάνει που ήρθα εδώ να βλέπω τις αχλαδοκώλες μαυριδερές ψωνάρες χωρίς λόγο, εσύ μου κατεβάζεις κι άλλο τον πήχη. Ε όχι ρε πάνκη, πήγαινε τρέξε 20 χιλιόμετρα να το ξανασκεφτείς.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ε θα πας τότε Σουηδία τα Χριστούγεννα να ξεσκάσεις! :-P
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Γερμανία και Βαλτικές θα πάω. Ίσως περάσω και Φινλανδία από το Talinn. Γνώρισα και μερικές Σουηδές αλλά ήταν μεθυσμένες και δν έβγαλα άκρη.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Και να ρωτήσω το αυτονόητο.Γιατί δεν είσουν με τις Τσέχες αλλά τις Εσθονές..? :? (χμμ...) (χμμ χμμ...)
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Χα, δν έχεις δει εσθονές γι'αυτό ρωτάς. Όπως και να 'χει απλώς γνωριστήκαμε εντελώς άκυρα και ήταν γαμώ τα παιδιά και μπορούσες και να μιλήσεις μαζί τους. Οι Τσέχες που γνώρισα γενικά ήταν πιο ακούλτουρες και είχαν πιο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό τους τα οποία εγώ και η μονογαμική φάση μου δν μπορούσαμε να εκτιμήσουμε.
poscaman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Οι Τσέχες που γνώρισα γενικά ήταν πιο ακούλτουρες και είχαν πιο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό τους τα οποία εγώ και η μονογαμική φάση μου δν μπορούσαμε να εκτιμήσουμε. αυτο στο τελος θα αρχισω να το πιστευω.... οχι για τις Τσεχες,για σενα...
punky Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 και ήταν γαμώ τα παιδιά και μπορούσες και να μιλήσεις μαζί τους. - Να πιούμε ένα ποτό πρώτα; - Σπασίμπα αλλά όχι γιατί με περιμένει κι άλλος πελάτης.
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Όχι, αυτό θύμιζαν οι Τσέχες. Και άμα σου πει σπασίμπα Εσθονή, αλλάζουμε ρόλους απόψε.
punky Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Χμ, κάτσε να το σκεφτώ.... Εσύ να γίνεις γοητευτικός τριαντάρης, κι εγώ εικοσάρης με ακμή; Ναι, βέβαια. Γαμώ τα deals.
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Χμ όχι, αναφερόμουν στο να είμαι εγώ ο παθητικός.
punky Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Χμ όχι, αναφερόμουν στο να είμαι εγώ ο παθητικός. Δυστυχώς η επιτυχία μου και στα δύο φύλλα, δεν είναι πάντα διασκεδαστική. Και σε παρακαλώ σταμάτα να μου στέλνεις λουλούδια.
gang Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 ρε συ luciferάκοοο όλο λες λες...και από φώτο τίποτα...τι γίνετε? μας κοροϊδεύεις?
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ψεύδεται ασυστώλος... (αν γράφεται έτσι :razz:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.