Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι ομως να μη βγαλεις τις αμυγδαλες; Παρενεργειες δε ξερω να εχεις και αποφευγεις καθε πιθανη επιπλοκη. Ειδικα αυτοι που εχουν συχνο προβλημα με αυτες, γιατι δεν κανουν την κινηση;

Γιατί ως γόνος αριστερών μεροκαματιάρηδων, όταν ήμουν μικρή και άραζα μέσα στην πισίνα και σκεφτόμουν έλεγα οτι εγώ δεν θα δώσω λεφτά σε κανένα κερατά για να μου αφαιρέσει κομμάτι απο μένα.

Περνώντας τα χρόνια και μπαίνοντας στο σύστημα του καπιταλισμού, σκεφτόμαι οταν κάνω βόλτα με το άλογο μου οτι καλό ειναι να τις βγάλω γιατί στο τέλος δεν θα μπορώ να περπατήσω απο την ζημιά που κάνουν οι αμυγδαλές και το ρευστό πράγμα που εκκρίνουν (δεν θέλω να το ονοματίσω, δεν είναι trendy).

Είναι πλέον θέμα χρόνου η επέμβαση ενός μεσήλικα στον λάρυγγα μου... :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει. Ας συζητήσουμε τώρα για τη γειτόνισσα του Freakster που συνεχίζει να τον αποφεύγει όπως ο Τζίγγερ τις μεταγραφές.

Δημοσ.
Πάσα μπροστά σε ανοιχτό τέρμα.

Πάντα θα υπάρχει ένας Φέλιξ Μπόρχα που θα καταφέρει να το βγάλει έξω.

Δημοσ.
Πάντα θα υπάρχει ένας Φέλιξ Μπόρχα που θα καταφέρει να το βγάλει έξω.

Θα με κάνεις να σε μισήσω!:mrgreen:

Btw,αύριο θα είμαι με το Γιάννη,μάλλον...

Δημοσ.

Αύριο ευελπιστώ να χώσω μία γκόμενα να μου μαγειρέψει.

Αν υποψιαστώ ότι θα τη βγάλουμε με ντελίβερι (πάλι), θα προτιμήσω την παρέα σας. Ελπίζω να μην έχει μουχλιάσει ο καφές που είχα αφήσει στο Γιάννη.

Δημοσ.

Παιδιά, την πήρα 6 μέρες την αντιβίωση και την κόβω. Πονάνε ελάχιστα οι αμυγδαλές πλέον, ελπίζω να μην ξανακυλήσει. Ο πυρετός έφυγε εδώ και 2 μέρες και γενικά τα μόνα μου προβλήματα είναι οι παρενέργειες. Δηλαδή έλεος. Ήδη σήμερα στις 12 το πρωί που δεν πήρα αισθάνομαι καλύτερα.

Δημοσ.

ο λουσι γυρισε με τσατιλες (δεν επιασε αυτο που ελεγε στην τσεχες οτι εχει ferrari στην Ελλαδα) και κλειδωσε το τοπικ που ευχομασταν απο καρδιας στον παππου...τι να πει κανεις... :)

Δημοσ.
Εντάξει. Ας συζητήσουμε τώρα για τη γειτόνισσα του Freakster που συνεχίζει να τον αποφεύγει όπως ο Τζίγγερ τις μεταγραφές.

Lolcat078.jpg

Δημοσ.
ο λουσι γυρισε με τσατιλες (δεν επιασε αυτο που ελεγε στην τσεχες οτι εχει ferrari στην Ελλαδα) και κλειδωσε το τοπικ που ευχομασταν απο καρδιας στον παππου...τι να πει κανεις... :)

Δεν φταίνε οι τσέχες, οι εσθονές φταίνε.

Αυτό στην ψυχολογία ονομάζεται μετάθεση.

Δεν μπορεί να ξεσπάσει σ'αυτές και την πληρώνει το pappous_soulis fan club. :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...