Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν κάνω λάθος το κοντινότερο χωριό στην waterland είναι η Σουρωτή. Εγώ θα πρότεινα να δεις τι παίζει με τα λεωφορεία που πάνε προς Ν.Ρύσιο. Αν από το δρόμο Θεσ/νίκης - Περραίας στρίψεις πάνω προς Ν.Ρύσιο και συνεχίσεις μετά το χωριό καταλήγεις στον ίδιο κόμβο που βγαίνεις για waterland από το Θεσ/νίκη - Χαλκιδική. Δες και http://www.oasth.gr/ για τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μπορείτε να κάνετε και το άλλο. Να πάτε μέχρι εκεί δωρεάν με λέωφορεία της waterland. Μπες στο site http://www.waterland.gr πάνε "Πληροφορίες" και μετά πάτα στο "Πώς θα έρθετε", οπού γράφει αναλυτικά δρομολόγια και στάσεις.

Καλά μπάνια!

Απο ΙΚΕΑ παιρνεις το 87 προς Ρυσιο. Το κοντινοτερο χωριο ειναι οι ταγαραδες,ρωτα παντως και τον οδηγο θα σου πει που να κατεβειτε.. Τσεκαρε ομως και αυτο που λεει ο kostastnt,γιατι απο την σταση μεχρι την waterland εχει καποια διαδρομη που θα χρειαστει να την κανετε ποδαρατοι..

Ο-ράιτ! Αυτό είναι το κατάλληλο θρεντ για να αυξήσουμε επιτέλους τον αριθμό των ποστ μας, γιατί σύμφωνα με μία αρχαία και διεστραμμένη άποψη "Όσα πιο πολλά ποστ έχεις σε ένα φόρουμ, τόσο πιο πολύ μετράει η γνώμη σου!"

οταν συνδεομαι στο ινσομνια για παραδειγμα χρησιμοποιω ενα user name κι ενα password.ποιος εχει το δικαιωμα σαν χρηστης (mod,smod,admin) να "δει" τον κωδικο που χρησιμοποιω??

• Super Moderators
οταν συνδεομαι στο ινσομνια για παραδειγμα χρησιμοποιω ενα user name κι ενα password.ποιος εχει το δικαιωμα σαν χρηστης (mod,smod,admin) να "δει" τον κωδικο που χρησιμοποιω??

Κανείς δεν μπορεί να δει τον κωδικό που χρησιμοποιείς για τη σύνδεσή σου - ούτε καν ο admin. Ο κωδικός αποθηκεύεται σε κρυπτογραφημένη μορφή και δεν είναι δυνατή η εμφάνισή του.

Γι'αυτό και όταν πατάς το link "ξέχασα τον κωδικό μου", δεν σου στέλνεται ο κωδικός που είχες βάλει αλλά ένας νέος, τυχαίος κωδικός, τον οποίο μπορείς μετά να αλλάξεις.

Παιδιά λέω να διαβάσω, έχω πολλά μαθήματα για να περάσω ....

Τον Σεπτέμβρη έχω τριπλή εξεταστική και σκέφτομαι να διαβάσω από το τώρα

Τι λέτε καλά κάνω?

Παιδιά λέω να διαβάσω, έχω πολλά μαθήματα για να περάσω ....

Τον Σεπτέμβρη έχω τριπλή εξεταστική και σκέφτομαι να διαβάσω από το τώρα

Τι λέτε καλά κάνω?

Τι σπουδάζεις?

Εγώ έχω ήδη αρχίσει διάβασμα

Αύριο μάλιστα γράφω το πρώτο μάθημα....Μάκρο 2 !!!!

Δέχομαι συλληπητήρια

:-D

Σε νοιώθω. Μια παγωμένη μπύρα, σε παγωμένο στον καταψύκτη cricker! το ετοιμάζω και βγαίνω στο μπαλκόνι να κάνω και ένα τσιγάρο. Να κεράσω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...