Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Καλημέρα και απο μένα ... Πατρινέ στο παίζω δύσκολη έτσι για να με ερωτευτείς πιο πολύ!!! Οσο για τον μοντερέητορ να πώ οτι έχει δίκιο αλλά αν δεί τις πικς πιο πρίν, θα καταλάβει οτι είμαι μια σέξυ εργαζόμενη νοικοκυρά και οχι κανένα τεκ φρίκ οπότε όποια ερώτηση έχω προτιμώ να την κάνω εδω που στην τελική λέω οτι "ξέρω" μερικούς χρήστες και παράλληλα μπορώ να κάνω και την πλακίτσα μου (γιατι εχω και καταπληκτικό χίουμορ) όπως έκανα παραπάνω με τον poscaman. Για οτιδήποτε άλλο που είναι πιο σοβαρό απο το ποιά η διαφορά ανάμεσα σε 2 αρχεία ήχου ανατρέχω στα ανάλογα threads. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά, ευχηθείτε κανένα περαστικά μπας και γίνει τίποτα. Μια βδομάδα 39 πυρετό, δεν αντέχω άλλο. Άι σιχτίρ για αμυγδαλίτιδα. Και έχουν πάει και όλοι διακοπές...
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά, ευχηθείτε κανένα περαστικά μπας και γίνει τίποτα. Μια βδομάδα 39 πυρετό, δεν αντέχω άλλο. Άι σιχτίρ για αμυγδαλίτιδα. Και έχουν πάει και όλοι διακοπές... :sad::sad::sad: περαστικά σου.. αντιβίωση παίρνεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.