agpr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Γιουχούυυυυυ !!! Επιτέλους γύρισε και ένας σοβαρός άνθρωπος !Γιατί ήμουν μόνος μου τόσο καιρό. Όλα καλά μεσιέ προφεσέρ; Όλα καλά, ελπίζω μέχρι αύριο να αξιωθώ να σου γράψω τις εξελίξεις.
marmegap Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Γιουχούυυυυυ !!! Επιτέλους γύρισε και ένας σοβαρός άνθρωπος !Γιατί ήμουν μόνος μου τόσο καιρό.... Sorry δηλ,εσύ θεωρείσαι σοβαρός άνθρωπος; Ρε που καταντήσαμε,"κι η κοσκινού τον άντρα της με τους πραματευτάδες!".
punky Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 "κι η κοσκινού τον άντρα της με τους πραματευτάδες!" Χου ρε, που νόμιζες ότι δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Σκηνή από τη σειρά "Please bang my wife" δεν είναι;
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ενδεχομένως χαζή ερώτηση αλλά τι ακριβώς διαφορά εχει το αρχείο ήχου m3u απο το mp3 ? Η m3u είναι play list ? μόνο σοβαρές προτάσεις.
Freakster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Το m3u ειναι playlist αρχειο, το mp3 αρχειο ηχου.
parsifal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Η διαφορά του αρχείου ήχου m3u από το αρχείο ήχου mp3 είναι ότι το αρχείο ήχου m3u δεν είναι αρχείο ήχου, αλλά αρχείο κειμένου που περιέχει μία λίστα με τα ονόματα αρχείων άλλων αρχείων ήχου...
poscaman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 οχι,το m3u ΔΕΝ ειναι αρχειο ηχου,αλλα playlist.οταν λες και τα 2 παιζουν τι εννοεις?λογικο ειναι να παιζουν και τα 2.αμφοτερα ανοιγουν με τον ιδιο player,πχ winamp.το ενα δειχνει που ειναι το κομματι για το αναπαραγει ο player,το αλλο ειναι το ιδιο το κομματι
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Nαι poscaman εγω έσβυσα τις μπούρδες μου και εσύ με κάνεις ρεζίλι...Δεν έχει p.m. :p:p:p:
poscaman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 oups!δεν το ειχα δει... ελα,σε παρακαλώ,στειλε μου το ΡΜ.να,δες,πεφτω στα ποδια σου....
Eusebius Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ενδεχομένως χαζή ερώτηση αλλά τι ακριβώς διαφορά εχει το αρχείο ήχου m3u απο το mp3 ? Η m3u είναι play list ? μόνο σοβαρές προτάσεις. Οff-topic στο off-topic... Για το θέμα αυτό, όπως και για κάποια άλλα που είχα δει πιο πάνω, έχουμε ειδικά τμήματα στο Ινσόμνια. Δεν είναι ωφέλιμο για το φόρουμ να πετάμε χύμα ερωτήσεις και απαντήσεις από δω κι από κει.
wizzy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ε, αυτό πια παραπάει !! Να μας βάζουν off-topic χέρι για off topic post στο Official Off-topic thread με off-topic post.... Τς, τς, τς, κάποιοι μοντερέητορες (καλά δεν το έγραψα; ) καταχρώνται την εξουσία τους !!! (εννοείται ότι αστειεύομαι!!!)
marios1957 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Οπότε,αρχηγόπουλο ο Ευσεβής mod,μας τάπωσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.