IMMORTALFRANK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Φρου φρου ακόμα με internet explorer και norton antivirus είσαι????
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 ναι ρε γαμώτη αλλά ευτυχώς έχω καλή θέση στην εταιρία !!!
Harkon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κάποιος σκοτώνεται στη δουλειά!!!! απ το γραφείο είναι αυτή ή απ το σπιτι;;;;
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 καλά ρε Harkon με δουλεύεις? Στο σπίτι έχω γυναίκα για το σιδέρωμα...
Harkon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 μα que malaques Που ρωταω! Mon Dieu! αν και απο σενα θα περίμενα να έχεις τον άντρα σου σπίτι να σφουγγαρίζει! μπρρρρρ ποιο ειπες ειναι το εμαιλ του μπος; καλα δε το πιστευω πως εστισες ολακερο σκηνικό! χααχαχαχαχαχααχ
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 αν και απο σενα θα περίμενα να έχεις τον άντρα σου σπίτι να σφουγγαρίζει! μπρρρρρ γάτα είσαι !!!
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 babez, φεύγω σούμπιτος για αεροδρόμιο και Τσεχία. Για μια βδομαδούλα είστε στο έλεος του παρεδώσε. Καλή σας τύχη.
punky Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 A ρε φουκαρά που αναγκάζεσαι να τρέχεις Τσεχία κάθε τρεις και λίγο. Εγώ άμα θέλω σεξουαλικό τουρισμό, απλά χτυπάω την πόρτα οποιασδήποτε γειτόνισσας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 babez, φεύγω σούμπιτος για αεροδρόμιο και Τσεχία. Για μια βδομαδούλα είστε στο έλεος του παρεδώσε. Καλή σας τύχη.
lbch Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Υπάρχει κανείς από κομοτηνή εδώ που να γνωρίζει διάφορα ονόματα που προέρχονται από'κει και αν τυχόν υπάρχει και κανένα που να αρχίζει από "βρ"....
agpr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μετά την παράδοση της σκυτάλης στον paredwse πάγωσε το θέμα ή είναι η ιδέα μου :roll:; Ο φόβος φυλάει τα έρμα
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μετά την παράδοση της σκυτάλης στον paredwse πάγωσε το θέμα ή είναι η ιδέα μου :roll:; Ο φόβος φυλάει τα έρμα μπααα είναι που είχα δουλειά σήμερα και παράλληλα πενθώ για το φευγιό του γλυκού Luci ... αχχχ ήδη μου λείπει...
punky Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μετά την παράδοση της σκυτάλης στον paredwse πάγωσε το θέμα ή είναι η ιδέα μου :roll:; Ο φόβος φυλάει τα έρμα Γιουχούυυυυυ !!! Επιτέλους γύρισε και ένας σοβαρός άνθρωπος ! Γιατί ήμουν μόνος μου τόσο καιρό. Όλα καλά μεσιέ προφεσέρ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.