punky Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Άστον ρε τον απατεώνα, με το πάντα. Αντιγράφει δικό μου παλιό λογοπαίγνιο. Είπαμε να με θαυμάζει αλλά όχι κι έτσι.
Neurotic_Fest Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέχρι τι ώρα είναι σήμερα τα καταστήματα Wind ανοιχτά ρε παιδιά ;;;
jimnokia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 ζητω την γνωμη σας για αγορα μηχανηματος φωτοτυπικου σε μαγαζι μικρο χαρτικα + βιβλιοπωλειο ηαν ξερετε που να ψαξω....
poscaman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 να βρεις ποιοι ειναι οι επισημοι εισαγωγεις την καθε εταιρειας και να ερθεις σε επαφη μαζι τους....
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Άστον ρε τον απατεώνα, με το πάντα. Αντιγράφει δικό μου παλιό λογοπαίγνιο.Είπαμε να με θαυμάζει αλλά όχι κι έτσι. Σε καταλαβαίνω... γι' αυτό και εσυ πάρε μια L' espion να τον έχεις στο χέρι... :p ( το απόλυτο ντεκαντάνς του τελεμάρκετινγκ.... :mrgreen:) http://www.youtube.com/watch?v=V90IlFn9Lk4
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Λοιπόν εκεί που ο τελευταίος λέει "έχω τη λύση, με αυτό εδώ το μικρό πραγματάκι" την ώρα που πασπατεύει το παντελόνι με είχε πιάσει νευρικό κανένα τέταρτο. "Τώρα περίμενε, να δεις τη λύση για αυτά τα αίσχη, κάτσε να τον πετάξω έξω να δεις τι θα πάθουν όλοι" κτλ.
leftermann Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 "αυτό όμως που με ξετρελαίνει, είναι το μέγεθός της... Είναι μικρότερη ακόμη και από ένα κραγιόν... Κάτι πάρα πολύ σημαντικό, για όλες εμάς τις γυναίκες...". ΚΟΡΥΦΗ
KWSN_Men Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Χαιρετώ τα πλήθη, τα λέμε σε καμιά 15ριά μέρες. Θα κάνω και μερικές βουτιές για εσάς.
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλές διακοπές κουβουσουνου !!! Να περάσεις τέλεια όπου και αν πας .. !!!
punky Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 E, καλά μη νομίζεις κι εσύ. Απλά θα κοιμάται στη βεράντα τώρα και θα βρέχεται με το λάστιχο στην αυλή του προσφυγικού.
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 αχχχ punky αλί απο εμάς τις εργαζόμενες σέξυ νοικοκυρές....
punky Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Οκ, πέρα από το γεγονός ότι ο υπεύθυνος IT στη δουλειά σου είναι Ταλιμπάν και σας έχει βάλει Norton, ότι έχεις ελληνικά XP, και στον IE έχεις εγκαταστήσει κάθε σαβούρα plugin , και πέρα από το γεγονός ότι τα ποστ μου είναι το σημείο αναφοράς στη μέρα σου, τι άλλο πρέπει να συμπεράνω από το screenshot?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.